Lastbil tillbaka rackdessa är bilder av mina två lastbilar med det bakre rack jag made.one är gjord med 1" gasrör och den andra är gjord med 1 1/2" fyrkantiga tubing.the djävulen horn hand görs med en stor kedja och svetsade ihop. båda är målade med rocker-guard svart med dimljus att se rådjur som är hela vägen på natten men det är dem tack

FLOPPYTY

Relaterade Ämnen

Burning Man kompetens

Gilligan och skepparen hade att bygga en "mysiga ön nest" för tvinnad besättningen av s.s. elritsa.Om de hade varit på Burning Man, skulle det ha varit mycket svårare, eftersom det finns inget där men platt blåsa alkali damm, heta solen i dag oc...

Hur till få billiga eller gratis lövträ Lumber

här är hur man köper nytt virke i buntar för mindre än ved. Detta verkar fungera bäst för lövträd, möbelsnickare typ grejer. Detta är hur jag fick virket för dessa fina hyllor och denna mänskliga-powered flygbåten och många andras projekt.Bygg kvalit...

Den ultimata kajak dumper och taket tält husbil.

Jag älskar att campa och fiska med familjen, men vi göra saker lite mer extrema. Vi brukade ryggsäck miles i och slå läger. Det är lite svårare att göra nu när vi har två små, men vi planerar att starta om det snart. På bilderna ovan, kan du se utvec...

Händig Tricks 7: Cykel Mods och projekt

händig knep sju! Saker att göra till och med cyklar!För att se ännu mer händig tricks, kolla in resten av sagan påHändig knep 9: Massor av slumpmässiga tricksoch praktiskt Tricks 8: Ö händig Tricksoch femtio händig Tricks.och 40 mer händig Tricksoch...

Yurt utan stål

jag byggde denna 10 fots diameter yurt utan metall fästelement från gratis material. Den har samma proportioner som den "standard" Mongoliska ger skalas ner. Lackerat trä och vit liner ger det en fantastisk känsla inuti. Massor av människor berä...

Billig cykel rack för en pickup lastbil säng

Jag ville kunna sätta min familjer cyklar i min lastbil säng utan att ha dem skvalpar runt överallt. Alla cykelställ som jag hittade var ganska dyra. Till exempel detta här är $300 med frakt. För brant för min blod tack. Jag kunde har lagt cyklar på...

Lastbil säng Utility Rack

Min fru och jag nyligen köpte ett par kajaker, men hade verkligen inte ett bra sätt att transportera dem. Så vi stannade vid den lokala järnhandeln på väg tillbaka från en vandring äventyr och jag åkte till jobbet på en lätt avtagbar och justerbar ny...

Bygga ett verktyg väggfäste med en gammal lagring Rack tillbaka

med mina verktyg liggande hela min arbetsbänk jag alltid haft svårt att hitta vad jag behövde. Men luckly jag hade lämnat några metall tillbaka väggar från en gammal lagring rack, rostiga orange skit delarna på den första bilden. Av pintig hot dem me...

Kajak lastbil rack fungerar med Tonneau täcka

Problemet med kajak/stege rack som är kommersiellt tillgängliga, är att de inte lämnar utrymme för tonneau omslaget. Denna kajak rack fungerar att använda befintliga spel fickor och så länge tonneau omslaget inte täcker dem upp du fritt kan öppna och...

$35 svetsat stål lastbil rack

jag ville ha en liten, enkel timmer rack som jag enkelt kan installera och avinstallera på min 72 chevy pickup. Detta kostar $35 för 4, 8-fot 1 3/8" stål fyrkantiga röret (och ett par bitar av platt stål). Jag satte lite info i videon på nedskärninga...

Sparka lastbil ränsel spruta tillbaka sparare mod

detta är hur jag ändrade en ränsel spruta och en Säckkärra i en tillbaka spara hjul spruta.Jag har en rygg problem som förvärras med en ränsel spruta, ogräset fortfarande växer och behöver besprutas men min rygg klarar inte av vikt 20kg vatten plus b...

En diskbänk för din lastbil (BOV Sink)

jag ville ha ett sätt att ha dricksvatten i farten. Jag trodde kanske det skulle spara utrymme om jag gjorde en diskbänk som att tvätta händerna och rätter, jag kunde döda... um... några flugor i en smäll.Dricksvatten kan användas för:-händer/diska-m...

Hur man bygger en ergonomisk cykel lastbil

DesignJag tröttnade på att ramla när klättring av min gamla cykel fullastad med last. Jag letade efter en som hade allt som jag behövde, som lätt avmontering, full MTB gears (för klättring hills med last) och en främre rack som inte skulle påverka st...

RC Lego lastbil med manuell växellåda

Denna lastbil är mitt försök att bygga en fullt fungerande RC Lego lastbil. Målet var att bygga allt det mekaniska arbetet direkt från Lego bitar med liten eller ingen förändring. Drivlina av detta fordon är en två växlad manuell växellåda som driver...

Bygga din egen låg kostnad Pickup Truck kanot Rack

det är prime paddling väder och vår Maker utrymme "The Rabbit Hole" planerat en kanottur, awesome!Problemet är, jag hade en kanot för vår egen, och en lastbil, men ingen kanot rack (och ville inte köra ända till floden med en 15 fot kanot hängan...

Spel sidor/staket sidor till 2014 Dodge 1500 4 x 4 Pickup lastbil

Först; några punkter att noteraÄven om jag har Snickeri färdigheter, är detta första gången jag genomför ett projekt av detta slag.Detta är också min första Instructable.Jag är inte en ingenjör men jag är mekaniskt benägen.Alla bilderna är tagna i ef...

Lastbil säng järnväg sidor för dragande

Vill du lägga till mer utrymme i din lastbil säng och kunna dra mer i det, men du inte vill spendera hundratals dollar på stål entreprenör rails? Då kan detta vara den perfekta lösningen, och en som har använts länge av åkare som gillar att bygga sak...

Flyttbara cykel Rack för Truck Toolbox

jag nyligen köpt en kort säng lastbil med en cross-säng verktygslåda och stod inför dilemmat om hur för att transportera min cyklar. Jag tänkte bultning gaffel fästen till toppen av verktygslådan men avfärdade snabbt tanken eftersom det inte skulle f...

Enkla & justerbar lastbil säng cykelställ

Snart efter inköp min lastbil och dragande flera cyklar på en gång, blev det mycket uppenbart att jag behövde en cykel rack för sängen. Inte en oroa sig, jag visste att detta var ett problem med många lösningar. Jag hittade flera DIY cykelställ onlin...