Enkla & justerbar lastbil säng cykelställSnart efter inköp min lastbil och dragande flera cyklar på en gång, blev det mycket uppenbart att jag behövde en cykel rack för sängen. Inte en oroa sig, jag visste att detta var ett problem med många lösningar. Jag hittade flera DIY cykelställ online under vissa preliminära forskning, men jag hittade inte en som uppfyllt alla mina behov så jag konstruerade min egen. Cykelhållaren jag konstruerat och byggt har flera distinkta kvaliteter:

  • Minimal material

  • Använder gaffel fästen

  • Modulär Design

  • Justerbar positionering

  • Tillgängliga

  • Lös

  • Flyttbara

Detta Instructable visar dig hur man gör det och varför det är så effektiv. Om du gillar detta projekt rack vänligen kommentar nedan och/eller dela en bild av din egen cykel!

Se Steg
Relaterade Ämnen

PVC lastbil säng cykelställ

Hej alla. Nyligen började jag cykla och jag föredrar inte bara kasta min cykel i baksidan av min lastbil. Jag kollade min lokala cykel butik, tittade på nätet och antingen systemen krävs borrning/bultning till min säng eller var över $100. Jag sprang...

Tak-eller-lastbil-Mount EZ cykelställ

Min dotter ville att transportera sin Avd-butik cykel till college cirka 250 miles hemifrån. Den familjen minibuss var garanterad att vara full. Det hade vanliga fabriken takräcket, men saknade något tillbehör för att säkert göra en cykel. Jag verkli...

Lastbil säng cykelställ

fick en lastbil?Fick en cykel?Behöver ett sätt att transportera din cykel på din lastbil?Jag fick denna idé från en lokal cykelaffär. Det är ganska enkelt och ganska billigt också. Jag kunde lätt se detta ändras för att montera cyklar inuti en mini v...

Hur man bygger en lastbil säng arrangör

Hur man bygger en mångsidig och justerbar lastbil säng arrangörGotta lastbil? Som inte behöver en lastbil säng arrangör eller ett lagringssystem som håller mindre föremål från att rulla runt i sängen av lastbilen och av nå?Jag vet att det finns många...

Billig cykel rack för en pickup lastbil säng

Jag ville kunna sätta min familjer cyklar i min lastbil säng utan att ha dem skvalpar runt överallt. Alla cykelställ som jag hittade var ganska dyra. Till exempel detta här är $300 med frakt. För brant för min blod tack. Jag kunde har lagt cyklar på...

Ett ark arbetsbänk

en vikbar arbetsbänk gjord av ett enda ark av en 18 mm spånskiva. Ledsen för min engelska och bristen på storlekar och foton. Det var ett projekt som kom upp i mitt sinne och det var bygga i 2dagar eller så. Och hade inte för avsikt att göra det en i...

Grundläggande Knex ACOG räckvidd

detta är min mycket grundläggande K'nex ACOG räckvidd, inspirerad av Modern Warfare. Det är främst byggd från trasiga röda kopplingar men är ganska bra på det jobbFördelar:SnyggEnklaJusterbar M16-stil retikuläraGod siktNackdelarInte en riktig ACOG (ä...

Enkla FPV Video Add-on för RC lastbil

Mitt barnbarn har kör en avlägsen kontrollerade (RC) lastbil, och vi ville lägga till första Person vy (FPV) video till den.Efter att ha forskat många möjliga video metoder, beslutade jag att använda en liten kamera som inte skulle titta för stor för...

Hur man bygger en hotrod lastbil i 3 enkla steg

I detta instructable jag kommer att introducera dig till programmet CUT. Följ med när vi bygger en hotrod från början till slut. Vi hade lite kändis hjälp och många, många människor som frivilligt att föra denna idé till livet. Bilden ovan är en foto...

Lastbil Cap cykelställ

när din lastbil är full av andra saker är det trevligt att ha säkert plats för cyklar.Jag tror Thule gör en lastbil monteringssystem men detta är definitivt sätt mindre dyra.Nödvändigt material:4 U-bultar16 stora plana brickor8 stora gummi brickor1 f...

Enkla inomhus ört trädgård med justerbar ljusna

min man och jag bor i en liten duplex med ingen plats för en vanlig trädgård. Vi bor också på den skuggiga sidan av duplex, så att alla våra fönster får väldigt lite naturligt ljus. Dock räknat vi ut ett sätt att göra en enkel inomhus ört trädgård so...

Enkla prov Betygsätt justerbar enhet

projektets namn: släpp.Detta är ett mycket enkelt projekt och detta är också min första Instructables...Projektbeskrivning:En resonanslåda som spelar en fil av min röst och gör det möjligt för tittaren att sänka tonhöjden för min röst som filen spela...

Hur man gör en bil/lastbil släptåg Dolly billiga

Jag har samlat bilar ett tag nu. Jag lita brukar på AAA eller Allstate Motor Club att få bogseras hem om det ett mekaniskt fel men jag verkligen ville ha min egen släpvagn eller bogsera dolly. Särskilt när man köper ett projekt bil eller givare fordo...

Hopfällbar förvaring och catio för en lastbil husbil. (eller lilla hund uteplats)

På grund av utformningen av min lastbil och släpvagn vilar trailer på två punkter på baksidan av lastbilen i stället för på flaket som det ska. Detta problem är ganska vanligt. För att lösa detta, behövde jag ta upp släpet av flaket något. Detta kan...

Enkla ljussabel

Min fem år gamla ville vara Darth Vader för Halloween och vi kom upp med denna enkla ljussabel design som var lätt för honom att montera med endast begränsad hjälp från sin pappa. Här är en tre minuters video förklarar att bygga.Steg 1: material en s...

Justerbar Tablet stå

jag har nyligen köpt en Asus Memo Pad, en 7-tums tablet som jag använder främst att läsa dokument och e-böcker. Inte alltför långt efter, tycker jag att jag behöver en monter att förbättra min komfort. Eftersom jag inte ville köpa en overpriced komme...

Konvertera mynt stil torn i finger justerbar torn

jag har luft gevär och inte har medel att köpa ett högre end scope med finger justerbar torn som kan vara uppåt från $80. Så jag bestämde mig att konvertera min mynt stil torn för under $8 utan att använda lim/epoxy. Det finns människor där ute som e...

Justerbar vävda koppar armband

I denna handledning kommer vi att skapa en enkel, justerbar, vävda koppar armband. Jag älskar detta projekt eftersom det är mycket mångsidig och ger en bra introduktion till flera tråd vävteknik. Armbandet du skapar här kommer passar alla storlekar p...

Justerbar höjd svetsning står

Arbetar på en stor kinetisk skulptur förra sommaren, jag stod inför ett problem. Jag hade en massa fjäderben sektioner som behövde svetsas ihop. Detta skulle senare skall bultas fast i två jätte, kapslade ringar, så en hög grad av precision krävdes....