Lastpall glasunderlägg från återvunnet träIntroduktion
Jag gjorde några miniatyr pall glasunderlägg av 1/4" trä räddas från en liten byrå som var kastas bort. Jag använde en bandsåg för att riva av tunna bitar av styrelser och limmade dem tillsammans. Detta projekt var inspirerad av Steve Ramseys pall-och dalbana projekt (http://www.woodworkingformeremortals.com/2013/05/pallet-drink-coasters.html) jag gillade idén, men jag har inte pall trä att arbeta med och, ännu viktigare, jag har inte en hyvel ta trä ner till storlek samtidigt som strukturen på lastpallen. Jag har dock en bandsåg och producerade jag en fin textur rippning 1/8" och 1/4" plankor av dessa små styrelser. Jag har sett alla typer av lastpall glasunderlägg på internet men Steves är de enda som inte ser ut som de är gjorda från popsicle pinnar. Jag skulle ha använt hans metod jag har rätt verktyg och min livssituation tillåter inte att förvärv av en lastpall värde av trä för denna skala av projektet.

Material
1/4 träbaserade skivor
* trälim

Verktyg
* bandsåg (eller något annat att rippa 1/8" av styrelserna)
* hand såg och någon sorts gerings box eller Jigg för att skära längderna av (valfritt, antar jag)
* grova slippapper (ta bort hängande bitar av trä efter styckning)
* polyuretan (eller några andra sealer) (valfritt)?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lastpall glasunderlägg

jag gillar tanken på att ha en pall-och dalbana och jag älskar pallar.Steg 1: lim Bara använda Popsicle pinnar och justera dem i en lastpall form och jag målat dem till...

Trädgård plantageägare i form av en båt

Detta är en trädgård plantageägare som jag gjorde i form av en båt av en lastpall och några andra återvunnet material. Video upplagd visar steg för steg instruktioner på hur jag gjorde den....

Göra en lastpall horn - återvunnet trä som blåser

Göra en användbar horn från pall trä. Titta på video på hur till lägga den ut och göra det och kolla in den relaterade blogginlägg. Detta är min post för lastpall konkurrens, överväga vänligen att rösta om du gillar den....

Regenererats, Upcycled, återvunnet, Repurposed lastpall under bänken rullande verktyg bröstet

(eller hur jag gjorde lite Extra utrymme i min lägenhet med grejer jag plockat sopor.)Hej alla ~ ~Liksom många av oss dessa dagar befinner jag mig med hobbies som tar upp mer plats än min 600sqft. Lägenhet tillåter, så jag var tvungen att bygga en ar...

Kaffe glasunderlägg - återvunnet Christmas Tree

göra kaffe glasunderlägg från din gamla julgranSteg 1: trimma Börja med att beskära grenarna av julgranen. Jag har en tigersåg som gjorde snabbt arbete av den. En hand såg skulle fungera lika bra.Steg 2: Logga Efter grenar tas bort skär din logg i ha...

En lastpall = en bänk

Omvandling av en EUR pall i en bänk är en enkel operation, kommer att kosta dig mindre av en euro och relativt kort tid. Villkor för att uppnå ett ergonomiskt sittande är kopplade till dess storlek. Detta instructable kommer att hjälpa dig att bygga...

Kanot, kajak byggnad Form och ånga låda från återvunnet pallar

Jag har byggt flera kanoter/kajaker genom åren, ofta med bärgades och återvunnet delar, så när jag såg en annons för gratis pallar på Kijiji, jag tänkte det skulle vara en bra tid att göra en instructable på den. För mig, kanot byggnaden är en fri fo...

LED lyser Upcycled Vin Rack med återvunnet pall och flaskor

Hej alla, Michael från Elementärt LED här.Denna steg för steg handledning visar hur jag satte ihop en LED lyser upcycled vin rack. Projektet var mycket roligt och mycket givande. Jag hade velat göra ett projekt som använde återvunnet material ett tag...

Mini pall stil dryck glasunderlägg

Hej alla!I denna snabba och enkla kompatibel ska jag visa dig hur man gör väldigt cool pall stil dricka glasunderlägg med skrot material.Som ni kan se i nästa steg, för högsta bitar av pallar använde jag popsicle pinnar eftersom de redan är perfekt t...

Lastpall Adirondack stol

Här är ett kul sätt att återanvända trä. Göra detta Adirondack stol från sjöfart lastpallar eller andra återvunnet träbitar.Steg 1: Låg ner på lastpallarPallar finns i många former och stilar. De är gjorda från massor av olika typer av trä. De är lät...

Lastpall soffbord från regenererats trä

vill få en industriell, vintage titta i ditt hus men kan inte hitta ett samtida bord som passar dina behov? Frustrerad på 249 kr prislappen Legion lastpallsregistret som erbjuds av Made.com och tror att du kan göra ett lika bra jobb själv? Entusiasti...

Lastpall Pool Station

Lastpallar! Vissa kan kalla dem tofu av träslöjd! De är enkel i sin form och funktionalitet ännu kan bli något du anger din fantasi!De är billiga och lätt att skaffa, robust och kan demonteras för återvunnet trä!Nu nyligen, rev jag ner mina barn trä...

Återvunna, återanvända, återvunnet höna Habitat och Coop.

Tjena, jag bestämde mig att skriva upp denna instructable som jag var ganska nöjd med resultatet av min darn nära gratis hönshus och köra.Jag ställa med följande mål, användning som mycket regenererade material som möjligt och göra huset lätt att fly...

Louche mul-pall. Slappa Comfy-ness från Funna/återvunnet saker

Här är en härlig liten pall bara från gratis material rensas eller jag hittade av hoppar och snäll ge-sätt. Tog bara två helger.Jag byggde den här om du vill matcha soffan i min trädgård sommarhus. Den var avsedd för två ändamål:Att vara en död sköna...

Doghouse Beach House DIY - använda återvunnet/Repurposed material

Jag blev tillfrågad om jag skulle göra en hund relaterade craft. Jag gav det en tanke och bestämde mig att sträcka min crafting kotletter och göra en hundkoja. Detta är den absolut största projektet jag har försökt. Jag ville att det skulle vara en K...

Förgyllda Decoupage glasunderlägg

Detta ett mycket lätt projekt för hemmet som kan göras för att passa någon hem dekorera. Den är gjord av vänster pall brädor som jag inte ville kasta ut. Om du har grundläggande crafting förnödenheter är detta projekt i grunden gratis.Material som be...

Lastpall Bibeln: Att hitta, inspektera och demontering pallar

För dem av oss i DIY, upcycling och Träbearbetning samhällen, har återvunnet trä varit en stigande styrka som ett medium för hem projekt i år. Dess utseende och historia ger våra möbler och heminredning en karaktär som människor beundrar och det kan...

Återvunnet pall regn fat stå

staden vi bor i är under året runt vatten restriktioner, så att ha ett insamlingssystem för regn vatten hjälper till att hålla trädgården växer samtidigt minska stress på stadens vattenförsörjning. Staden stöder vatten samling genom att leverera fat...

Lastpall skjutbara lada dörrar

För detta projekt behöver du en borr, en cirkelsåg, en skiftnyckel, en brad häft och en tabell såg. En geringssåg och en inverkan driver också underlättar detta projekt.2-3 sjöfart lastpallar eller några stora frakt lådor bör innehålla tillräckligt t...