Mini pall stil dryck glasunderläggHej alla!

I denna snabba och enkla kompatibel ska jag visa dig hur man gör väldigt cool pall stil dricka glasunderlägg med skrot material.

Som ni kan se i nästa steg, för högsta bitar av pallar använde jag popsicle pinnar eftersom de redan är perfekt tjocklek, men självklart kan du använda pall trä som jag gjorde för de återstående delarna.

Tack för röster och stöd gett mig i "pall tävling"! Jag uppskattade verkligen det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga Mini pall glasunderlägg!

Vill du göra dessa mini pall glasunderlägg? Du har kanske sett dem online och önskat att du kunde göra några av dina egna. Jag bara tillbringat Jo de senaste dagen försökande till räkna ut vad dessa små barn är exakta mått och jag till slut fik den.S...

Scrabble kakel dryck glasunderlägg

Håller du inte älskar det sätt att vissa människor våren överraskningar på dig i sista minuten. Jag har bara loggat in på min arbete email och har funnit att en av mina kolleger gifte sig i helgen och kommer till arbetet i morgon innan de försvinner...

Vedeldning: Hur man rita och bränna trä dryck glasunderlägg och soffbord

I detta Instructable kommer jag visa dig hur du överför en bild till en träbit och Bränn bilden med en trä brännare. Jag brände tabellen tillbaka i December 2014 och jag tog inte någon innan pics. Wood dryck glasunderlägg gjordes inom den senaste vec...

Hur man gör egen dryck glasunderlägg (med en laserskärare)

det är lätt att göra egna dryck glasunderlägg med hjälp av matboard (den tjocka bild inramning bezel board) och en laserskärare. De är coola för dagligt bruk, fester och firande.Jag gjorde det på TechShop. Så hade jag tillgång till laser fräsar och a...

Super Mario Bros dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Legenden om Zelda dryck glasunderlägg (Pearler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Pac Man dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Minecraft trä dryck glasunderlägg

I detta Instructable använde jag en massa träfanér hade jag sitter i min verkstad att göra Minecraft-tema dryck glasunderlägg. Jag använde bara verktyg och material som jag hade på hand, så för mig var detta en sällsynt, "gratis" projektet.Jag v...

En mini tambour stil skrivbordsklockan

jag gjort detta mini tambour stil klockan på TechShop Menlo Park (www.techshop.com).Detta är bara min andra DIY projekt, och det var super enkelt och roligt att göra. Jag tog klassen trä Shop SBU på TechShop, och som täckte all utrustning jag behövde...

Mini pall organisationen styrelsen projekt

Denna mini pall organisation styrelse är ett slugt sätt att hålla ordning! Allt du behöver för att skapa din egen är en trä pall, dekorativa wrap eller papper, klädnypor och crafting basvaror.Besök The Studio för att se vilka produkter vi brukade gör...

DIY Mini pall dryck glasunderlägg

Träarbetare dricka glasunderlägg. Lätt att göra och söt.Verktyg och material:BandsågMåttbandPennaLimNågra klämmorHand såg eller mitre lådaHär är en video för att göra processen:Steg 1: Förbered trä För detta projekt har jag använt några skrot bitar a...

Trä dryck glasunderlägg

En vän hade frågat om jag kunde göra några rustika letar drink-och dalbana för dem. Jag hade aldrig försökt det förut men det lät inom sfären av vad jag kunde! Jag valde en enda ~ 6" diameter gren och åkte till jobbet. Videon ovan dokument de steg so...

Vinyl stil dricka glasunderlägg

bakgrundshistoria: Jag letade efter en födelsedagspresent för en av mina vänner som var unik och kändes som det hade en hel del tänkte sätta in i den. De är en stor musikälskare som samlar vinylskivor och en öl snobb. Så, jag ville införliva båda sak...

REMIX: Plywood dryck glasunderlägg

Den andra natten, medan du surfar på Instructables, kom jag över den här en av Tom Howbridge:Efter en blick på min drink svettning på toppen av en tidning, trodde jag jag skulle ge hans idé ett försök. Jag använde lite olika material och processer än...

IPAD MINI MINIMOOG stil CONTROLLER

Jag alltid ville göra någon form av synth stil controller för min iPad syntar och använda ett monotrons filter i utdata.Detta Instructable kommer att handla om hur man bygger en minimoog stylad iPad-mini controller.KÄRNKOMPONENTERen massa trä profile...

Hur man gör en Arnold Palmer stil dryck

Välkommen Karl part värd! Vi kommer att visa dig enkla steg för att skapa en läcker dryck för någon part. Följ dessa enkla steg och du kommer att vara på väg till att ha det välsmakande dryck som alla vill ha receptet på på din get-together!I följand...

Min pall soffbord

Chevron mönster pall soffbord.Steg 1: jag började med en 2' x 4' bit 3/4" plywood. Jag hittade i mitten av det plywood, på längden och limmade och brad spikade en 1/2 "x 1/2" stick ner center för att bryta mönstret chevron.Steg 2: jag då sl...

Min Halloween stil

en besöka till Dollar store och spendera $10 kräppapper, mjuk kort ombord och svarta ballonger. Jag hämtade några gratis mallar online och skriva ut dem. Min dotter skär ut alla siffror följt av klistra in dem på ljus och kort styrelser. Jag bakade l...

Laser skär dryck glasunderlägg

Custom laser skär glasunderlägg för varje drink! Dessa glasunderlägg ser awesome i alla kök och kan användas för brunch eller en drink med vänner. Kom ihåg att ge dem en god fläck och tätningsmedel som skyddar mot fläckar.Material och verktyg30 "x 6&...