Mini pall organisationen styrelsen projektDenna mini pall organisation styrelse är ett slugt sätt att hålla ordning! Allt du behöver för att skapa din egen är en trä pall, dekorativa wrap eller papper, klädnypor och crafting basvaror.

Besök The Studio för att se vilka produkter vi brukade göra detta projekt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billiga Mini pall glasunderlägg!

Vill du göra dessa mini pall glasunderlägg? Du har kanske sett dem online och önskat att du kunde göra några av dina egna. Jag bara tillbringat Jo de senaste dagen försökande till räkna ut vad dessa små barn är exakta mått och jag till slut fik den.S...

Pall bänk projekt

Detta är en enkel pall bänk projekt jag ville dela med alla. Jag gjorde detta för en familj natt vi kommer att vara värd. Om det är lite rå det gör susen och jag gillar rå finish.Steg 1: material Behöver du några verktyg för att få jobbet gjort. Dril...

Mini pall stil dryck glasunderlägg

Hej alla!I denna snabba och enkla kompatibel ska jag visa dig hur man gör väldigt cool pall stil dricka glasunderlägg med skrot material.Som ni kan se i nästa steg, för högsta bitar av pallar använde jag popsicle pinnar eftersom de redan är perfekt t...

BAYMAX: Min första Python projekt

Jag har haft detta på / av-förhållande med lärande att koden i flera år (ok kanske tio år). Jag har dabbled i detta och att plocka upp några Java script här, HTML, klipper av VBA och praktiska kunskaper om alla manor industriell logik kontroller. Det...

Min första Steampunk projekt

jag gjorde detta till en av killarna som kommer till min butik är det min knytnäve steampunk projekt måste fortfarande göra några kantning men jag tror det kom ut ganska bra.Låt mig veta vad du tycker.Charlie...

Min första woodturning projekt

så jag tog denna helgen woodturning klass på The Crucible i västra Oakland, och här är vad jag gjorde. Detta är faktiskt min första woodworking projekt någonsin. Onödigt att säga, är jag ganska nöjd med resultatet.(Degeln är en riktigt cool plats, fö...

Mini pärla styrelsen i Altoids Tin

Jag älskar pärlor! Fråga någon jag känner och de kommer att säga att jag är beroende av dem. Plus att jag jobbar alltid på 2 eller 3 projekt samtidigt och aldrig har tillräckligt med utrymme. Så jag tänkte att det skulle vara trevligt att ha en mini...

Silhuett stil DIY organisationen styrelsen

Jag har nyligen flyttat min butik i min källare och samtidigt flytta alla grejer, insåg jag att jag behövde en slags organisation system att hålla några av min handverktyg. Efter lite tänkande, jag kom upp med denna lösning, som inte kanske bäst, men...

16 * 2 LCD-Tester - orm (min 1: a Arduino projekt)

Jag började experimentera med Arduino efter att ha gått en föreläsning av Sarah Wiseman på Royal Institution (Ri) i London. Jag har spelat med RFID-läsare, lysdioder, etc. med varierande framgång - men beslutade, som ett resultat, att vad jag verklig...

Min första SMD projekt

Detta min knytnäve projektet med SMD krets. Jag ignorerade SMD eftersom de stora smådelar är förvirrade mig. Kretsen av aktuella SMD projektet är hörlursförstärkare med TPA6120.Steg 1: Design Schematisk och fotavtryck jag konstruerade tre PCB av dett...

Min första virkade projekt

jag lärde mig hur man virka med böcker med diagram och Youtube-videor. Mitt första projekt var en enkel filt som jag gjorde för min dotter. Det är bara rad efter rad av dubbel virka med inga kantlinjer med rött hjärta garn och en storlek N / 9mm krok...

Min High School CNC projekt

Min CNC endeavor började med en 9: e klass vetenskap fair projekt. Sedan dess (för närvarande i 11: e, 16 år gammal) har vuxit in i min hobby och favorit tidsfördriv, detta är min CNC historia.Steg 1: Min första CNC, vetenskap projekt I årskurs 9 min...

En USB till seriell Adapter för TTL (CP2102) mod till program Arduino Pro Mini som FTDI styrelsen med Auto-reset

Denna USB till seriell TTL styrelsen baserat på CP2102 chip, är lätt tillgängliga på eBay. Och det kan användas för att programmera Arduino Pro Mini och andra som inte har USB ombord. Men det är inte lika bekvämt som FTDI styrelsen säljs av spark kul...

1 plywood pall toppen = 7 projekt. 1 contre-plaqué récup, 7 projets. FN: S contrachapado, 7 proyectos

jag plockade upp en stor palett med plywood topp och satte mig utmaningen att använda allt det på så många sätt som jag kunde. Här är de första två projekt jag kom med. Alla bästa, Andy.J'ai ramassé une grande palett sv contre-plaqué et mig suis donn...

Min (gamla och nya) projekt utan ordentlig instructable.

Not all my projects I turn into instructables. Några av dem eftersom de redan hade en instructable om dem, andra eftersom de är för gamla och jag har inte några bilder av byggande eller helt enkelt eftersom jag inte gör en instructable för varje proj...

Min första Laser projekt på Techshop - jag gjorde det på Techshop, Chandler

Wow, jag hade min första klass på Techshop. Fantastiskt, en dröm att ha en Techshop i närheten. Lasern SBU klass var kul och vi ingraverat dessa hund taggar mycket snabbt och enkelt.Filerna skapas i Adobe Illustrator eller Corel draw och sedan trycka...

Min pall soffbord

Chevron mönster pall soffbord.Steg 1: jag började med en 2' x 4' bit 3/4" plywood. Jag hittade i mitten av det plywood, på längden och limmade och brad spikade en 1/2 "x 1/2" stick ner center för att bryta mönstret chevron.Steg 2: jag då sl...

Min trädgård projekt för min mormors hus

väl min mormor bad mig göra några landskapsarkitektur och trädgårdsskötsel. Nu när vi är ett år senare är det nära avslutat. fortfarande har ogräs dra i och ett par fler blommor att plantera men definitivt mycket bättre än tidigare.saker du behöver:T...

Min första DIY projekt - Shufflebot hjälm

jag gjorde denna hjälm i hyllning till gruppen LMFAO för detta förbi Halloween. Det var förvånansvärt lätt att göra, och jag tror det kostar mindre än trettio dollar att bygga. Du kan plocka upp alla elektriska delar på radio shack, även om det är bi...