Min pall soffbordChevron mönster pall soffbord.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Regenererade pall soffbord

Det ena projektet varje DIY person verkar göra på en punkt: ett soffbord från återvunnet material. För detta projekt jag använde trä och metall från engångsdomäner pallar, och förvandlat den till detta soffbord. Du kan se mer om hur detta projekt gic...

Billiga Mini pall glasunderlägg!

Vill du göra dessa mini pall glasunderlägg? Du har kanske sett dem online och önskat att du kunde göra några av dina egna. Jag bara tillbringat Jo de senaste dagen försökande till räkna ut vad dessa små barn är exakta mått och jag till slut fik den.S...

Mini pall stil dryck glasunderlägg

Hej alla!I denna snabba och enkla kompatibel ska jag visa dig hur man gör väldigt cool pall stil dricka glasunderlägg med skrot material.Som ni kan se i nästa steg, för högsta bitar av pallar använde jag popsicle pinnar eftersom de redan är perfekt t...

Mini pall organisationen styrelsen projekt

Denna mini pall organisation styrelse är ett slugt sätt att hålla ordning! Allt du behöver för att skapa din egen är en trä pall, dekorativa wrap eller papper, klädnypor och crafting basvaror.Besök The Studio för att se vilka produkter vi brukade gör...

Träpall soffbord på hjul för vardagsrum

Hej igen,Det har varit ett tag sedan senast instructable och jag hoppas du är allt ok :)Så denna gång jag beslutat att göra en träpall bord med hjul sedan jag gjorde en normal och en mer komplicerad med en hylla i mitten för dekoration.Idén till den...

Min pall trä soffbord

Det första steget var att bryta ner dessa Pallock trä låda som jag stött på i ett vänner skjul. Så ut med crow barer och trä block. Efter att ta bort alla naglar och häftklamrar jag sorterade ut de bästa delarna och lim och spänns dem tillsammans. Le...

Industriell stil pall soffbord

EDIT: Till slut jag fick några pool fäktning glas, vilket var betydligt billigare än att köpa anpassade glas. Om man tittar på bilderna är det en perfekt passform! :) När jag tittade på pool glaset ursprungligen det 16mm tjock, vilket jag tyckte var...

DIY pall soffbord

Vad du behöver:1. en träpall2. orbital sander och sandpapper3. iallafall 16 fot av 2 x 44. 1 ½ och 3 tums skruvar5. spetsiga såg eller cirkelsåg6. skruv pistolDetta soffbord är enkelt, prisvärt och perfekt att sätta i någon college studentrummet. Det...

Rustik pall soffbord

efter att skapa en lastpall "något"... Jag bestämde mig att göra en rustik snygga kaffe/sidobord.Tyvärr, som detta är min första instructable, jag normalt tar inte alltför många bilder av projekt i vardande. (Men kommer att göra för de framtida...

Redgum pall soffbord

verktyg som behövs för-såg-hammare-måttband-borra-borrkronor-Rita bild-power sågSteg 1: bygga ben och base För att börja du behöver minska fyra ben för soffbordet. Jag har gjort min 100 mm eftersom jag hade några av styckningsdelar från andra projekt...

En steg för steg Guide till att bygga en industriell stil pall soffbord

Jag skrev detta Instructable eftersom jag tror på att göra saker själv. För mig är det mer givande för att göra något själv än att köpa något redan gjort. Massa tillverkade varor kan vara dyrt och har mindre karaktär. Jag tror det finns fler stolthet...

Fin pall soffbord

Jag gjorde denna tabell för mitt break område i min redskap spjälsäng med palletts, ta handNär du tar pallett isär som träet är torrt och kommer att spricka.Logotypen gjordes genom att vända en bild som finns på internet och skriva ut den på bakplåts...

DIY Mini pall dryck glasunderlägg

Träarbetare dricka glasunderlägg. Lätt att göra och söt.Verktyg och material:BandsågMåttbandPennaLimNågra klämmorHand såg eller mitre lådaHär är en video för att göra processen:Steg 1: Förbered trä För detta projekt har jag använt några skrot bitar a...

DIY pall bord - 100% pall trä

Den gångna vintern här i New England, var galen! Snöstormar var vanligt och snön bara höll hopar sig!När våren kom och snön hade smält, fanns det en hög med krossade glas och en böjd metall tabellram där vår uteplats tabell brukade vara! Ja, den gick...

Lastpall soffbord från regenererats trä

vill få en industriell, vintage titta i ditt hus men kan inte hitta ett samtida bord som passar dina behov? Frustrerad på 249 kr prislappen Legion lastpallsregistret som erbjuds av Made.com och tror att du kan göra ett lika bra jobb själv? Entusiasti...

5 pall, 3 projekt

Så allt detta började eftersom jag verkligen behövde ett soffbord för mitt vardagsrum. Jag har alltid velat göra något med pallar och jag mitt arbete kastar ut pallar hela tiden om de inte är vår standard storlek. Så tänkte jag, "perfekt! Gratis mate...

Öppen spis soffbord

Du kan ha en inomhus spis säkert i någon hem-ingen skorsten behövs!När du hyr som mig, är du i händerna på din hyresvärd när det gäller hem förbättring. Ingenting gör mig mysigt på en kall dag som en öppen låga uppvärmningen i vardagsrummet, men det...

3-vägs lap gemensamma pall!!!

Detta är en ganska knepig litet projekt men super kul!Steg 1: Välj ditt material för min pall jag välja valnöt men du kan använda vad någonsin du vill, även ett par olika arter. Det måste vara minst 1 1/2" tjock, 6" brett och ca 4 och en halv fo...

DIY pall bänk

hur man gör en enkel, attraktiva DIY pall bänk - målet är en (medvetet) rustik bänk för din bakgård, trädgården etc. Avsikten är inte att dölja där timret kom från - plocka en lastpall med en stark färgsättning och göra det skina. Detta är en enkel o...