DIY Mini pall dryck glasunderläggTräarbetare dricka glasunderlägg. Lätt att göra och söt.

Verktyg och material:

  • Bandsåg
  • Måttband
  • Penna
  • Lim
  • Några klämmor
  • Hand såg eller mitre låda

Här är en video för att göra processen:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini pall stil dryck glasunderlägg

Hej alla!I denna snabba och enkla kompatibel ska jag visa dig hur man gör väldigt cool pall stil dricka glasunderlägg med skrot material.Som ni kan se i nästa steg, för högsta bitar av pallar använde jag popsicle pinnar eftersom de redan är perfekt t...

Billiga Mini pall glasunderlägg!

Vill du göra dessa mini pall glasunderlägg? Du har kanske sett dem online och önskat att du kunde göra några av dina egna. Jag bara tillbringat Jo de senaste dagen försökande till räkna ut vad dessa små barn är exakta mått och jag till slut fik den.S...

DIY färgglada-trä glasunderlägg

du vill Pimpa ditt matbord lite?Vill du imponera på dina vänner?Du vill göra det själv?Här gå du med min uppfattning om DIY färgglada-trä glasunderlägg! : DSteg 1: Få saker Behöver du:-bitar av plywood. Jag fick dessa runda från en handcrafting lever...

Hemgjord moderna DIY pussel pall

DIY pussel avföring visar upp RYOBI 6.1 Amp variabel hastighet Jig såg förmågan att smidigt skär kurvor genom 2 lager av ¾" plywood. Dessa pallar är bra för barn och kan gå i ett lekrum eller förskola.Steg 1: Leveranser + verktyg ¾" plywoodKöp p...

Scrabble kakel dryck glasunderlägg

Håller du inte älskar det sätt att vissa människor våren överraskningar på dig i sista minuten. Jag har bara loggat in på min arbete email och har funnit att en av mina kolleger gifte sig i helgen och kommer till arbetet i morgon innan de försvinner...

Vedeldning: Hur man rita och bränna trä dryck glasunderlägg och soffbord

I detta Instructable kommer jag visa dig hur du överför en bild till en träbit och Bränn bilden med en trä brännare. Jag brände tabellen tillbaka i December 2014 och jag tog inte någon innan pics. Wood dryck glasunderlägg gjordes inom den senaste vec...

Hur man gör egen dryck glasunderlägg (med en laserskärare)

det är lätt att göra egna dryck glasunderlägg med hjälp av matboard (den tjocka bild inramning bezel board) och en laserskärare. De är coola för dagligt bruk, fester och firande.Jag gjorde det på TechShop. Så hade jag tillgång till laser fräsar och a...

Hur till DIY min journey(1)

Travel är min livsstil. Hålla mig på vägen. De färska erfarenheter av mina är tibetanska resa.Detta är vad jag tar i min resa baggage.sharing med dig, kanske är dethjälp för dig.Resa bagageKläderEnligt tid på året, skulle du bättre ta lämpliga kläder...

Super Mario Bros dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Legenden om Zelda dryck glasunderlägg (Pearler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Pac Man dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Minecraft trä dryck glasunderlägg

I detta Instructable använde jag en massa träfanér hade jag sitter i min verkstad att göra Minecraft-tema dryck glasunderlägg. Jag använde bara verktyg och material som jag hade på hand, så för mig var detta en sällsynt, "gratis" projektet.Jag v...

DIY Plywood pall styrelsen belyst garderoben

För detta projekt använde jag några pall styrelser 2 x 4 och vissa plywood för att skapa en garderob som jag desperat behov. Jag bor i ett litet utrymme så extra lagring är praktiskt. Jag skapade en liten hylla område med förvaring för skor under. Ja...

Hemgjord RepRap Prusa 3D-skrivare Laser Plotter ram DIY Mini PCB Miling Router Mill Aluminium

Hemgjord RepRap Prusa 3D-skrivare Laser Plotter ram DIY Mini PCB Miling Router Mill AluminiumHemgjord X Axis bild här:Hemgjord Y axeln bild här:Material för Z-axel bild:1 st Bakelit 220 mm x 220 mm x 8 mm2 st aluminiumlegering 80 mm x 42 mm x 12 mm2...

DIY MINI SNAPSGLAS med COCA COLA

https://youtu.be/R7yNl2xIMM4Steg 1: För att göra en DIY glasögon för MINI skott av COCA COLA du behöver! HEY GUYS! I denna video tutorial Visa jag hur man gör DIY MINI SHOT glas av COCA COLA! Du kan dricka från dessa yummy-gummy glasögon, jag hällde...

DIY Mini vas Room Decor idéer ** utan vatten * med video

[DIY] Mini vas Room Decor idéer * med tutorialsHallå! Alla.Jag älskar blommor. Jag älskar våren.Mitt nya projekt är Flowers vas.Hoppas alla gillar detta mini projekt ^_^Älskar - * MOON *...

DIY Mini ull bollen hänge

[DIY] Mini ull bollen hänge * med tutorials...

DIY Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg skärning PCB med gamla Motor handborr

DIY Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg skära PCB med gamla Motor handborr1 st 42 steg Motor fixering metall fäste stål Robot tillbehör1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st Aluminium 150 mm x 150 mm x 12 mm för säng1 st Aluminium 110 mm x...

DIY Mini Solar Tracker

Hej därMin allra första instructable är min design kallad DIY Mini Solar Tracker är en solpanel som spårar solen! Jag använde detta för mitt åttonde klass science fair projekt och mina klasskamrater tyckte det var fantastiskt! Tracker användningsområ...