5 pall, 3 projektSå allt detta började eftersom jag verkligen behövde ett soffbord för mitt vardagsrum. Jag har alltid velat göra något med pallar och jag mitt arbete kastar ut pallar hela tiden om de inte är vår standard storlek. Så tänkte jag, "perfekt! Gratis material." Tja, jag fick fler pallar än jag behövde eftersom de var fria och hade kvar efter jag auktoriserat inte tabellen. De andra två projekten inte var ursprungligen kommer att göras med lastpallar, men eftersom jag hade materialet, varför inte?

Objekt:

  1. Lastpall soffbord
  2. TV/underhållning hylla
  3. Uteplats däck förlängning

Kostnader:

  • $0.... Lastpallar är gratis och resten var skrot material från andra projekt.

** Tack för att läsa Instructable och se till att rösta på mig ovan! Tack.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bondgård klädhängare från pall trä

I detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde en bondgård stil klädhängare allt från regenererats trä pall.Regenererade pall trä projektet är relativt enkel att göra med några fancy snickeri eller träbearbetning färdigheter behöver.Förs...

Lite gratis bibliotek från pall trä

Letar efter en pall trä projekt.Steg 1: Bryta upp pallar Med hjälp av en hammare och crow bar försökte jag demontera pallar utan att skada för mycket trä.Steg 2: Skapa ett bibliotek med trä. Jag inte riktigt mäta eller planera detta precis som mina a...

Gör din egen pall!

Så du vill göra crafty pall projektet som du såg på Pinterest, men du bara har inte tillgång till någon pallar.Vad är en person att göra?Gör din egen!Följ dessa enkla steg för att göra din egen hemlagade pall, och du vara redo att göra din egen pall-...

Att göra ett soffbord från regenererats pall trä

I detta Instructable Visa jag dig hur jag gjorde en awesome rustika soffbord från regenererats pall trä.Denna pall trä projektet är enkelt att göra och kräver inte några fancy verktyg eller tiptop träbearbetning färdigheter.Material du behöver; 1 ell...

Flytande hylla laddstationen från pall trä

Jag tröttnade på att ha min enhet laddare belamra mitt golv och counter utrymme. När jag var tvungen att dra ur min lampa bara för att ladda en annan enhet, bestämde jag mig för att jag behövde en laddningsstationen. Typiska laddningsstationer är utf...

Pall trä klocka

Vem älskar inte en pall trä projekt. Jag har sett massor av olika pall trä klockor innan så jag ville försöka ge det en chans och göra min egen. Men också prova några saker som jag inte har gjort tidigare, varför jag använde två lager färg för att ge...

Pall trä skrivbord

Howdy allaLång tid fan och användare av webbplatsen, inspirerad av så många andra här jag trodde att jag borde börja dela också.Detta är min första kompatibel och täcker min vänder de flesta av en stor palett till en ansenlig och stabil dator skrivbo...

Stapplade pall Planter

Inget utrymme i din trädgård? Växa upp med denna vacklade planter!Instructables har en stor samling av pall-relaterade projekt, och det är lätt att se varför. Som avfallsprodukt, pallar är ofta gjorda av anständig kvalitet barrträd och är ytterst mån...

Lastpall dator skrivbord

jag fick idén till denna dator skrivbord från att se ett par andra pall-relaterade projekt på instructables. Vi behövde ett skrivbord för vårt hus och jag ville ha en som skulle passa tätt var en gammal garderob som används vara. Så skapade jag detta...

Rideable ' Skid'board

Kombinera vår passion för att skapa en-av-en-slag skateboards, med inspiration av alla dessa fantastiska pall relaterade projekt bokförs Instructables, beslutade vi att försöka bygga en unik skateboard att dela med gemenskapen.Vi använder medar för a...

Installera en planter/fönster rutan... den lätt väg

detta är en annan av mina regenererade pall timmer projekt. Det handlar om det enklaste sättet att installera en planter eller fönstret rutan till andra strukturer som staket, bodar, garage och andra väggar, etc. Denna metod kan lätt demontering och...

Hem blandade trä bevarare.

Om den här tiden förra året jag fick nog med kända stora märkena och DIY står butik hem bränt trä bevarare i princip inte gör vad som på burken.Så jag började experimentera med bra gamla gammaldags Linoljefärg. Jag är säker på att vad jag har gjort h...

(En annan) Skrot slutar tabell

Om du är som mig och kärlek arbetar med regenererats trä, är oddsen att du förmodligen har en ton av trä rester kvar från dina tidigare projekt. Efter att flytta till New England, märkte jag att pallar tycktes vara överallt upp här, så jag började an...

Lastpallsregistret trä parkettgolv cirkel

Detta är min steg för steg guide till att göra en liten cirkel bord med en Brädgolven topp, helt i pall trä.Verktyg som krävs förBord sågJig sågHyvel (du verkligen verkligen behöver en av dessa för detta)GeringssågOlika SandersKlämmor... massor av kl...

Det hopfällbara bord-steget

Eftersom mitt senaste pall-steg projekt nått en bra popularitet bestämde jag mig för att förbättra som design och göra något helt nytt: en hopfällbar bord-steg!Det var inte lätt att göra alla passande rätt men jag nått en bra design och som ni kan se...

Knextremes pall projekt

flyttade vi ett par månader sedan och jag märkte bakom den nya Taekwondo skolan att jag skulle för att det fanns en massa pallar. Jag frågade om jag kunde ha några, och de sa att jag kunde ha så många som jag ville. Sedan dess har jag byggt saker ur...

Pall bänk projekt

Detta är en enkel pall bänk projekt jag ville dela med alla. Jag gjorde detta för en familj natt vi kommer att vara värd. Om det är lite rå det gör susen och jag gillar rå finish.Steg 1: material Behöver du några verktyg för att få jobbet gjort. Dril...

Mini pall organisationen styrelsen projekt

Denna mini pall organisation styrelse är ett slugt sätt att hålla ordning! Allt du behöver för att skapa din egen är en trä pall, dekorativa wrap eller papper, klädnypor och crafting basvaror.Besök The Studio för att se vilka produkter vi brukade gör...

Plywood pall Top Challenge - projektet 3, horisontella Router tabell. 1 contreplaqué récup, projekt 3. FN: S contrachapado, Proyecto 3.

Fortsätta utmaningen jag satte mig att använda alla en plywood pall toppen på så många sätt som jag kunde. Här är det tredje projektet jag kom med. Jag behövde för att kunna rabatten pall trä plankor för olika projekt. Alla bästa, Andy.J'ai ramassé u...