Låt oss bygga en fast vinkel kniv Bryneså.
Det finns massor av mycket trevlig "ibles om hur man gör knivar.
Alltså jag ska inte tråka ut er med mer av den.
Det finns också lite av "ibles på kniv Brynen.
Mestadels, de ser lite stor och för över komplicerat enligt min mening.
Några har fina poäng ändå, så kolla upp dem innan du bestämmer dig att göra en.
Här är några.


Den behöver uppstå för många en blivande kniv beslutsfattare att ge det nya f8orlängning av soulen en hening kant att passa sin greatnesness.
Vissa människor har köpt uppsättningar för det.
Eller du kan gå och köpa en, men det kommer att ställa dig tillbaka en hel del pengar.
Lansky är en gör, inte alltför dyra, om du behöver fråga en google vad jag talar om.

Eller du kan göra en som fungerar inte dåligt alls.
För en bråkdel av kostnaden för.

Låter som din pint av brygden?
Läs på.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en fasta blad kniv med minimal verktyg

i detta instructable, jag ska lära dig hur man gör en fasta blad kniv med endast två elverktyg: vinkel slipmaskin och borraSteg 1: verktyg 1: drill2: vinkelslip (med skärning och slipning skiva)3: hammare4: skyddsglasögon5: sharpie6: gorilla limSteg...

En adjustible vinkel kniv slipning jig

Hej killar,Jag ville visa min Justerbar vinkel kniv slipning jigg! Välkommen att göra en själv med de medföljande CAD eller PDF ritningarna. Så länge du kreditera mig och säljer inte designen.Välkommen att ställa frågor och jag ska försöka svara ASAP...

Kniv Bryne uppgradering för din mugg

jag nyligen gjort en 3D tryckta enhet som fäster vid en standard Keramikmugg och gör att du kan använda den för att slipa knivar. Det är en ganska välkänd idé att det är möjligt att använda ringen av oglaserad keramik på botten av en kaffekopp för at...

Konstruera och bygga en Full Tang kniv

bygga dina egna verktyg kan vara en stor sak och knivar är inget undantag. Från de grottman tiderna till Bear Grylls, har knivar varit en viktig del av utomhus överlevnad och bara grundläggande verktyg och runt huset användning. Detta Instructable är...

Låt oss bygga en Robot!

jag har byggt sånt här sedan jag var ca tio år gammal... och jag älskar det!Det är fantastiskt hur fabrication teknik har förbättrats under de senaste åren. Billig maskinvara, 3D-skrivare och awesome boutique elektronik butiker som Adafruit, SparkFun...

7 saker vi lärt oss bygga sugru Rainbow Gatling vatten Pistol

Vi älskar att testa gränserna för vad sugru kan göra.Våra tekniska och materiella team alltid matlagning upp nya sätt att flex, stick och sträcka sugru, för att testa hur mycket det kan ta. De fullfölja envist excellence, bryr sig djupt om varenda de...

Låt oss bygga en provbana!

Okej alla så förra året jag var intressentgrupperna designa och bygga en ATV / sida vid sida testa spår för vår nya återförsäljare läge. Låt oss se hur jag fick detta fulländade, några av de viktigaste saker jag var tvungen att tänka var en begagnad...

Låt oss bygga en handgjord Hexapod robot

Du kommer att kunna bygga denna robot med hantverk.Titta på videor av roboten. Du kan bygga den i valfri storlek (inte överdriva - det finns alltid en gräns)Låt oss förbereda nödvändiga material.Steg 1: Förbered nödvändigt material! Låt mig tala om h...

Göra en bruten swis armékniv till en användbar fasta blad kniv

jag aldrig vilja kasta en kniv bort, så jag inte gör det, hoppas detta hjälper :)...

En introduktion till P-R-P. "Stackars mannens Rapid Prototyping". Låt oss bygga en IRobot keyring.

This is a tribute.Ett tack.Tillägnad alla människor som osjälviskt experimenterade, försökte, misslyckades och lyckades. De som skapade instructables så andra kan lära sig och vinna på den.Och ett tack för att skapa en plats att göra allt detta möjli...

Sugru fötter kniv Bryne

Steg 1: Förbered Sugru Öppna mini pack av sugru och ta 1 av 4 stora ärt storlek bitar och arbeta den enligt anvisningarna på förpackningen. Rulla sedan i palm att bilda en bollSteg 2: Applicera fötter Tryck försiktigt 1 boll av sugru i varje hörn på...

Hur man bygger en ballistisk kniv [lätt väg]

Hej, detta är min första tutorial och idag ville jag visa dig hur man bygger en arbetande ballistiska kniv.För detta projekt behöver du några saker:-En Scooter styre, med den knapp som du trycker på och han kommer upp igen, eller någon tube med knapp...

Fast blad rakkniv/Hobby kniv

Xacto knivar är stor. Men ibland är de en smärta, från att bära ut, till att bara vara för farligt. Så, jag bestämde mig att göra ett enkelt, Billigt och snabbt alternativ som jag kan anpassa. Projektet började faktiskt med ett mål att skapa en rakhy...

Bygga en ljudisolerade vägg

Fram till nyligen var enda mellan mitt rum och en angränsande en uppsättning dubbla dörrar. Jag gillar att leva med människor och göra det genom val, men att kunna höra någons hela telefonsamtal ord för ord verkade lite mycket. Så ställa jag för att...

Lektioner av en kniv - att göra det ultimata bush bladet

"Vilken kniv är bäst?"Varje äventyrare, trekker, jägare, överlevare eller geek blir förr eller senare inför en, enkel, haunting frågan: "vilken kniv är bäst?"Tro det eller ej, men dessa fyra ord jagade mig för många, många år. I början...

Bygga Aerotech Barracuda för HMC E80

bildmässigt disposition att bygga Aerotech Barracuda raketen för Harvey Mudd College E80 klass, lika giltig för Aerotech Arreaux kit används också. Den ersätter kit anvisningar, som är generellt ganska dålig i min mening, men det är förmodligen också...

Hur man bygger en Boba Fett Jetpack från Scratch

Låt oss inse det, $350 är en hel del pengar att kasta ner för att köpa en gjuten jetpack kit för att slutföra din Boba Fett kostym. Lyckligtvis är det inte omöjligt att sätta ihop en jetpack från början (åtminstone det är vad jag sa till mig när jag...

Bygga upp ett komplett AVR och spela Mastermind!

Spelet Mastermind har funnits länge, och jag minns att få en styrelse version med färgade pinnar när jag var liten. Jag älskar detta spel, eftersom det är lösbara genom ren logik. En spelare (eller en dator/mikrokontroller) väljer en sekvens av färge...

Exceptionella träarbetare märkning kniv... GRATIS!

En av de saker att fina träarbetare brukar göra för att få bättre noggrannhet i sitt hantverk är att bli av med deras pennor. Blyertspennor få tråkig, är svårt att se på många skogar, och tjockleken på linjen varierar med den skärpa och vinkeln för a...