Lätt 8 placerar Poker bordsskivan med belysningJag tittade på nätet för instruktioner om hur man gör ett pokerbord och det finns massor av planer men de var alla ganska komplicerat. Jag ville ha något mycket enklare och så jag skapade den här 8 sitsig tabellen från spill jag hade liggande på jobbet (jag är en Design och teknik lärare, tur jag vet).

Det är en bra storlek för 8 vuxna, kanske lite tight när alla 8 platser är fyllda men definitivt bekväma. Intim kanske men ändå bekväm. Det har inte benen, det har avsett att gå ontop av en annan tabell och sedan lagras bort mellan användning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Räfflad Stepping Stones med belysning konstruktion

som många av oss vet att det finns zillions av språngbräda formar sålde slut på ebay. Dessa är mestadels latex formar med ganska bra mönster, men det finns också metall formar tillgänglig som kan vara extra dyrt när man betänker fraktkostnad på grund...

Shapeoko 2 damm skåp med belysning

Om du har arbetat med en CNC-maskin i ett litet rum då vet du hur allt blir täckt i 10 fot av damm. OK, kanske inte så mycket men denna quick (billigt) bygga hjälper hålla dammet direktutleveransområdet på rummet. Ja, du kan alltid lägga till ett vak...

Jordglob med belysning och löstagbar kontinenter

(Nederländska) Barn dessa dagar fortfarande lära sig geografi samma sätt barnen gjorde ett decennium sedan.Det finns så många andra sätt än bara memorera från en bit papper, som en globe där du kan hålla alla kontinenter på med hjälp av magnetiska fo...

Ghostbusters Proton Pack med belysning

Som en del av vårt Ghostbusters tema en Halloween, jag behövde en intressant Proton Pack. Jag tänkte kort att göra en exakt replika film, men slutligen bestämt på bara låta min fantasi flöda.Steg 1: Källa delar Jag ville ha massor av blinkande ljus f...

Smart placerar detektorn byggt med bult IoT

KONFIGURERA BULT CHIP1. Konfigurera vi bult chip att ansluta ut wifi hotspot av ut telefon.Ansluta en mikro-USB-kabel att bult från en bärbar dator.2.A stabil blått ljus visar att bult chipet är ansluten framgångsrikt med hotspot.3. använda "avancera...

Skapa med belysning med VCarve PRO

med öppnandet av TechShop i min stad, himlen kom till jorden! (www.techshop.ws)En av de mest fantastiska maskiner som de har är "ShopBot": en CNC Router/gravör.De har 3 av dem, ett skrivbord, en medium och en stor storlek.Sedan jag började för n...

WOOD CARVING med LED-belysning

Introduktion- trä bildhuggarmaskiner Obs: lyser upp dina skapelser med modern LED belysning till verkligen njuta dina mödor av år ansträngningar.Jag har carving i många år. Mina produkter ingick i flera mässor. Mest ser men inte köpa. Nu har jag sagt...

Arbetsbock tabell med flytande välvda bår

Detta är ett matsalsbord som jag bara slutade för vår familj i tid för semester. Den är gjord av valnöt och lönn, som är min favorit typer av trä för möbler. Benen är valnöt, båren är lönn och table top är lönn med en valnöt inlaga.Jag bygger tabelle...

Matbord med sida tillägg

matbordDenna matbordet är tillverkad av massivt körsbär lövträ. Den här tabellen har plats för sex personer (42" brett och 72" lång) och rymmer 10 personer (60" wide och 72" lång) med två sida tillägg.Användning av hand skära faner anv...

Miniatyr picknickbord med tuggummi omslag

hur man skapar en miniatyr picknickbord med endast folie tuggummi omslag.Material som behövs: femton (15) tuggummi omslagTid och lite tålamodExtrautrustning: linjal, gradskiva.Komplexitet - låg-MedDetta är ett billigt och enkelt sätt att göra en mini...

En Smart växt låda med blixtar och regnar

Jag är en växt hobby. Några dagar en en av mina vänner ger mig en tallrik av växten, jag vet inte namnet på denna växt, men jag gillar det ändå.Och jag vill byggt en timme för min planta att upptäcka vissa data, sådan temperatur, luftfuktighet och CO...

Starta din kolgrill med en propan fackla

Du känner till rutinen, du köpa kol och kol lättare. Sedan Häll träkol i din grill släck träkol med kol lättare, ljus det och vänta. Men det finns problem med belysning träkol hitåt.Du vet aldrig hur mycket lättare att använda, så att du alltid hälla...

Freaky ORDVRÄNGARE kostym med falska ben

här är ett enkelt sätt att öka din flexibilitet utan år av yoga...Denna kostym var en en månad bygga, med en kostnad runt $100.Utrustning som används:Blå FoamOlika HandsσgarSprejlimSilvertejpMjukt skumFyllningQuilt foder6 mäter av tygLimpistolRe barb...

Edge ljuseffekter med akryl

För ett tag sedan jag jobbade på en klassprojekt där vi ville se vad cool ljuseffekter vi kunde få med akryl. Vi planerar att göra en iris dörr för klassen, och vi ville se vad vi kan göra med belysning som inte skulle innebära att ha någon elektroni...

Raspberry Pi kamerabaserade Mikroskop med LEGO delar

Raspberry Pi kamerabaserade Mikroskop, byggt bara från LEGO delar.Version: 11 oktober 2015Introduktion och översiktJagn början jag bara hade idén att bygga en enkel och billig Mikroskop med en raspberry pi och en picam med en justerbar lins. När jag...

Flytande hylla med ljus, powesockets och glashållare

Detta är flytande hylla med belysning, eluttag och glashållare.Steg 1: Övre hylla Steg 2: Hylla konsolen Steg 3: Nedre hyllan...

Textskuggor (med hemligt meddelande)

jag ville göra något för att visa min flickvän hon är speciell och att vara en maker jag stavade våra namn på väggen med en skugga från denna cool wordlamp jag gjort av en ficklampa och vissa kartong. Jag har blivit kär kär med Vanessa min flickvän u...

Glödlampa lampa vägg skans upplyst med LED Bar och pucken ljus

Hej, Tara här, en av elementärt LED kundservicepersonalen med ännu en upcycled DIY projekt!Jag tycker att skönheten ligger i ögat betraktarens och med lite kreativitet kan du omforma ett objekt som har förlorat sitt syfte och ge det ett helt nytt hyr...

Kapsling bord med V-rista inlaga

häckande tabellen är tillverkad av massivt körsbär lövträ och med en lockig maple av tre gingko löv.Topparna på de kapsla tabellerna vik med butler-tray fjädergångjärn. För lagring glider de in i ett spår under toppen av huvudtabellen.Huvudtabellen ä...