Edge ljuseffekter med akrylFör ett tag sedan jag jobbade på en klassprojekt där vi ville se vad cool ljuseffekter vi kunde få med akryl. Vi planerar att göra en iris dörr för klassen, och vi ville se vad vi kan göra med belysning som inte skulle innebära att ha någon elektronik på rörliga delar av dörren. Kant belysning är ett ganska vanligt sätt att få några häftiga effekter av material som akryl och glas utan att behöva sätta leds hela akryl själv. Jag ville utforska den lite längre, så sår jag upp testa några olika effekter, vilket resulterar i den slutliga produkten ovan som en demonstration.

Detta är inte en steg för steg handledning så hur du kan uppnå några fiffiga effekter, även om jag också ska förklara hur jag gjorde projektet i bilden.

Bara för att förtydliga, är detta inte en fungerande iris dörr. Vårt team beslutade beslutade att behandla belysning och mekanik som två separata "experiment" så i fokus för denna modell var bara vad det skulle se ut, inte hur det skulle fungera. Innan jag gjorde den här, gjorde jag också en arbetande iris av kartong, så formen blad var baserat på det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förbättra Laser etsade akryl paneler med akryl färg

laseretsning är en stor process men jag har ofta önskat att jag kunde ha högre kontrast etsad text, färger, etc. Sen insåg jag att jag kunde göra det mycket enkelt. Om du laser etsning akryl blad kommer det redan med en skyddande papper som täcker vi...

Ersätta Picture Frame glas med akryl

detta Instructable visar hur jag ersatte ett brutet picture frame glas med en transparent akryl. Detta föranleddes när glaset i en bildram jag värderade mycket bröts när vi gick hus förra våren.Det vi kallar akryl är faktiskt den syntetisk polymeren...

Anpassa skor med akryl

anpassa skor är en rolig aktivitet för både vuxna och barn som älskar att måla och uttrycka sig på konstnärliga sätt. Skor kan ha något mönster designer önskemål. Den första sak att göra, innan du ens köper skor, är att ha en grundläggande uppfattnin...

DIY målade t-shirt med akryl färg!

Jag målade min egen t-shirt med akryl färg, som är lätt att göra det!...

DIY bricka med akryl täcker

DIY bricka med akryl täckerFör fler projekt besök: http://retardokiddo.blogspot.sg/Steg 1: Steg 1: hitta en kraftig bit material (t.ex. plywood, frigolit, etc.)Steg 2: Steg 2: borra jämnt fördelade hålSteg 3: Steg 3: skapa pinnarna från ledningar som...

Hur man arbetar med akryl färg i miniatyrmåleriet?

I den här artikeln lär du dig att arbeta med akryl färger och lär dig hur du implementerar den här färgen på ditt arbete.Steg 1: Förtrogenhet med miniatyr konstAtt bekanta med Miniatyr målning konst och förstå ett förord av denna konst gärna hänvisar...

Hur till göra något (med akryl och maskinskruvar)

väl kanske inte något, men vad som följer är en Instructable om hur vi på oomlout.com bygga allt vi producerar.Det är en teknik som vi kallar samverkande T-Bolt konstruktion. Den består av ett T-utklipp i ett stycke av akryl (eller alla 3 mm lager) o...

O-fett fyrfotingen roboten med akryl ram

Detta är en mini O fett fyrfotadjur roboten, ram tillverkad i 2mm akryl skär med laserskärare.Mini O-fett är 2dof fyrfotadjur fyrbent robot, består av 8 metal gear micro servo, 2 servo i varje fot, för denna tutorial jag ska göra en avoider robot med...

Live Edge soffbord med metall bas

Detta awesome letar live edge soffbord görs med en platta av trä och några platt bar stål som jag böjde till form, så ingen svetsning inblandade. Det finns så många göra sval sett plattor ute att välja mellan i olika färger, storlekar och arter av tr...

Bild överföringar med akryl Gel Medium

denna löjligt enkel teknik för överföring av bilder till en plast ger ett brett utbud av möjliga användningsområden.Tunn natur en flexibilitet av gel gör det väl lämpad för att införliva i konstverk. Det är öppenhet ger några intressanta möjligheter....

Tips för att skapa lager med akryl

Är en stor utmaning för de flesta konstnärer att skapa levande och suggestiva målningar med en touch av verkligheten. Här är några av de följande tips som du bör följa för att skapa dessa typer av bilder:-Göra det mörkare genom att skapa iögonfalland...

Edge Lit akryl Sign

Edge-lit LED skyltar är en attraktiv och innovativa sätt att reklam ditt företag och produkter. De är energieffektiva och är lätt att montera från akryl paneler och LED band eller remsor. Nyckeln till ett gott tecken är hur du laser bilden eller boks...

Att skapa Illuminated 3D-objekt med en laserskärare

även om jag använt dessa tekniker för att skapa konst, den verkliga skönheten i detta är att du kan skapa en 3D-objekt du vill med en laserskärare, oavsett om det är objektet själv, eller en negativ för objektet inneslutet i ett block, som jag gjorde...

Edge Lit bågreaktorn

jag har sett massor av riktigt cool edge lit skärmar. Det finns massor av instructables på dem men detta är mest bara visa hur jag gjorde min. Det är inte så bra, det var första gången jag försöker etch i akryl. Det blev lite ojämn och fånga inte lju...

Edge Lit mobil / Night Light

detta instructable handlar om att göra en edge-lit mobil att hänga i ett barns rum (eller vart för den delen). Olika bilder kan användas för alla åldrar och alla tillfällen. För insatnce, kan du göra en för Halloween genom etsning skelett i akryl och...

Gordon Ramsay akryl porträtt målning & Tips

i detta Instructable kommer jag för att ta dig igenom processen använde jag måla detta akryl porträtt av Gordon Ramsay - den berömda köksmästaren och stjärnan i "Hell's Kitchen," och många andra konkurrenskraftiga matlagning visar. Jag gjorde de...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

Bygga en akryl klassiska Macquarium

idén om ett akvarium byggd för att passa i ett klassiskt fall Macintosh, aka Macquarium, har funnits i 20 år eller mer. Jag uppfann inte Macquarium, men i mitten och slutet av 90 jag byggt flera av dem och fulländade min egen unik stil av behållaren....

Akryl skulptur: ett 10 minuter hand projekt

Jag brukar generellt overthink saker så skoj, jag beslöt att göra något snabbt och intuitivt. Jag i princip lekte bara med detta material.Fina om akryl är att det kan se ut glas ibland och eftersom jag inte riktigt har tillgång till att arbeta med gl...