Leaf stämpel konst (DIY)Leaf stämpel konst är mycket göra sval och lätt.

Steg 1: - samla vissa typer av blad.
.
Steg 2:-sätta blad på blankt papper.
.
Steg 3:-blåsa lite luft spry på den.
.
Steg 4:-Rama in den.

Det ser trevliga ut på väggarna.

Tack.

Relaterade Ämnen

Abstrakt konst DIY

Göra enkla, vackra abstrakt konst med denna enkla, felsäker teknik.Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverAmericana Decor multi Surface Satin färgerDecoArt bländande metallicCanvasLiten paint rollerPenslarKartongSteg 3: Förbereda d...

Lätt Häll färg från små burkar

Du kan hitta alla tjänster i samband med detta projekt i sin helhet här på min blogg .Vi vet alla vad jobbigt det är att utgjuta färg. Jag försökte google att se om det fanns något slags liv hacka för detta men hittade inget så jag gjorde min egen. J...

En planka från hela världen

I detta instructable jag kommer att visa dig hur jag konverterade en liten bit av regelbundna trä till en vacker stämpel konst som jag hänger på mitt kontor.Steg 1: Vad du behöver för detta projekt... 1 - du behöver en planka, jag använde en 7,5 X 5...

DIY handskrift av konst - Bob Marley - One love

DIY handskrift av konst - Bob Marley - One loveTack för att titta på:)Vi inbjuder dig att prenumerera på denna kanal att titta på framtida videor!Glöm inte att gilla, kommentera och dela detta med dina vänner:)...

DIY Designer konst leksaker

Jag har älskat designer konst leksaker i år. Besatthet började med anime figur blind lådor. Det var så kul att köpa en låda och inte vet vad ni kommer att få. När anime blev mer mainstream, hipster i mig sa att flytta på, och ungefär samtidigt, vinyl...

DIY Home Decor med papper Quilling konst: Fantastiska DIY Room Decor med fågel Quilling mönster

Quilling konst och Quilling hantverk idéer på senare tid har också en favorit bland barnen som ett lätt quilling konstprojekt för barn, tar kortare tid och ger snabb och färgglada resultat.Quilling mönster och quilling mönster täcker ett brett spektr...

DIY korall konst från varmt lim

Hej killar och Välkommen till vår nya Instructable.Idag ska vi göra DIY Coral konst från Varmlimma.Det kan användas för att dekorera våra hem, kontor, etc.Så låt oss börja göra det.Steg 1: Titta på videon... Bara följ instruktionerna i videon och gör...

Vägg konst/drop leaf table

praktisk konst har ett mål till mig ett tag. Så när jag nyligen flyttat in i en liten lägenhet och ville spara utrymme överallt jag kunde jag beslutat att skapa en drop leaf frukost tabell ur en stor bit av trä målade jag en bild av Marvin på mars på...

DIY Plywood jul gård konst julpynt

från Master skaparen Alan HatchLär dig att göra Grinchen juldekorationer gård konst till jul.Absolut ingenting är mer tillfredsställande än en DIY jul. Varför inte göra den minnesvärd för alla dina grannar. Jag har försökt mitt bästa på följande steg...

DIY Room Decor med Quilling konst: Fjäder vägg ram.

Hej min Instructable älskare! Jag tar du en av de mest unika DIY Room Decor idéer med Quilling konst med vilken fjäder vägg ram kan skapas. att göra intressanta DIY Room Decor idéer kan göras med quilling strips och några grundläggande hantverk lever...

DIY konst hantverk-extra blad-formen wire armband

dagens DIY konsthantverk kommer att visa dig detta fantastiska wire armband idé. Ju mer du övar att wire wrapped armband, ju mer dina färdigheter förbättras.Pärlstav mönster armband verkar vara en av de mest populära formerna av smycken att göra, spe...

DIY vägg konst duk

titta på min tråkiga matplats en tabell som jag var tvungen att göra något omedelbart för att göra den mer välkomnande. Ha en annullerade utrymme ovanför tabellen gav mig en idé; DUK KONST! Jag hoppade på Etsy en insåg hur dyra de som jag ville ha va...

DIY läder gränsen stämpel Kit

Samtidigt som man arbetar på en läderslida för en kniv som jag gjorde, trodde jag att gränsen stämplarna som följde med min grundläggande leathercraft kit tittade ganska inaktuella. Så föresatte jag sig för att göra något anpassad som gör min läderfö...

DIY bra letat YouTube kanal konst

den nya en Youtubekanal designen är både hatad och älskad. Hursomhelst, du måste anpassa sig till det nya systemet, eftersom det är det enda sättet du kommer att locka folk till dina videor.Kanalen konst är ett sätt du kan göra detta. Kanalen konst s...

DIY leaf rörledningar tips & 8 buttercream blad

Bry dig inte om fancy rörledningar tips! Visste du att du kan göra mest mångsidiga leaf munstycket med bara en disponibel spritspåse och en sax?I detta instructable jag ska visa dig hur man gör just detta, och 8 olika stilar av blad kan du göra med d...

DIY konstant nuvarande belastning

I detta lilla projekt kommer jag visa dig hur man gör en enkel justerbar konstant nuvarande belastning. En gadget är användbart om du vill mäta kapaciteten hos kinesiska Li-Ion batterier. Eller du kan testa hur stabil strömförsörjningen är med en vis...

DIY-Laser Diode Driver || Konstant strömkälla

I detta projekt kommer jag visa dig hur jag ur en laserdiod av en DVD-brännare som bör ha befogenhet att antända en match. För att driva dioden kommer att korrekt jag även demonstrera hur jag bygga en konstant strömkälla som ger en exakt och jämn str...

DIY sträng konst handledning

jag har sett massor av sträng konst poppar upp hela webben och beslutade att prova min hand på en bit av min egen. Jag verkligen ville inte bråka med hammare och högg ved och allt som dock, så jag använde kork ombord i stället. Lätt att arbeta med, l...

DIY konst Jeans: Ge gamla Jeans nya liv!

Detta är min första instructable, så klippa mig något slack på eventuella misstag. Jag ska visa dig hur du däck ut bleknade jeans i cool konst jeans som visar din personlighet! Hoppas du njuter!Steg 1: Samla ditt material Måste du först samla in ditt...