LED kartong lyktaDetta är en röst svara LED svanmärkt lykta. Matt och jag gjorde det 3 år sedan. :-P

Men om du inte har pcba, kan du bygga en normal LED rainbow lantern.

LED röst svara svanmärkt lantern.

LED röst svara svanmärkt lykta.

En video Inlagd av Honghong Lu (den 26 februari 2016 vid 6:26 PST

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur jag gjorde en cool kartong lykta - jag gjorde det på techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten kartong lykta som jag gjort av kartong. Den rymmer en te-tänd ljus och gör en verkligen göra sval skugga.Steg 1: Samla ditt material! Behöver du:En linjalEn pennaEn bit kartong (jag gick sönder en ruta)En...

LED kartong coaster

har du någonsin lagt en kopp vad dricker på ett bord utan en dalbana det ganska mycket ruiner i tabellen. Detta instructable kommer att lära dig hur man gör en anpassad LED kartong-och dalbana, spara ditt bord och hitta din drink i mörkret.Steg 1: le...

Hur man gör en LED Acorn lykta

Ett ekollon är den perfekta storleken att hysa en LED-ljus och batteri för en annorlunda syn på LED Throwie projektet utvecklats av Graffiti Research Lab. Jag gjorde detta till en vara som en liten lykta, men om du kan köpa ett mindre batteri än 3V m...

Gör din egen regnbåge LED sol lykta med Super kondensatorer

Hej alla =)Detta är bara en enkel video instructable att jag satte ihop denna eftermiddag. Detta projekt tar ingen tid alls. Så länge du har rätt komponenter händig, då du kommer att ha några problem att hitta framgång när montering det. Denna video...

USB LED nattljus/lykta

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör ett USB-lykta.Du behöver:En USB-kabel2 lysdioderen double fudge brownieen behållareen switchen lödkolv, och nu, du är klar!Steg 1: Bygga kretsen Var mycket försiktig med LÖDNING! Om du redan v...

Kartong bordslampa

Denna kartong lykta är en reblanda min pluggen lampa och Tarun Upadhyaya kartong taklampa.Anledningen varför jag gjorde denna lampa är att jag ville göra en större version av min pluggen lampa. Jag älskade verkligen ljuseffekten men jag gjorde det me...

LED papper Lantern

dessa LED papper lanternor är mycket anpassningsbara, kan du använda någon storlek eller typ av papper och skriver ut någon bild på den. Du kan även rita på papper, eller ännu bättre har dina barn ritningar tänds.Dessa kan gå på en plan yta eller pla...

Giant 555 Timer Chip kartong Piano Bench

eller sätet, stepstool, endtable, Soffbord, affisch säng, Nattduksbord, etc. Lika mångsidig som det är elektronisk komponent integrerad krets motsvarighet, använda kartong eller "kort" i Storbritannien, för att göra denna dandy bit av möbler. Fö...

Hur man gör ett USB att lysa upp en LED med kala Konduktiv färg penna

vad du behöver:Kala Paint pennaPenna/pennaLEDKartongLinjalenSaxUSB-portTillval:Värmepistol (om du är otålig)Limpistol (om du inte har tjock kartong)Steg 1: Ta en bit kartong som är tillräckligt stor för att dra 2 linjer 12 mm bred och 75 mm lång.Steg...

Hur man installerar LED LANTERNINER Cab

LED LANTERNINER Cab är mycket mångsidig och mycket anpassningsbar, vilket gör det ganska funktionella installera på praktiskt taget varje lastbil, SUV, eller RV. Det spelar ingen roll om ditt fordon inte kommer med LANTERNINER cab eftersom du ska bor...

Att göra en kartong USB-mus!

i den här guiden vi kommer att visa dig hur man gör en kartong USB mus med en näsa som LED som lyser upp när ansluten till en USB-port!På kala ledande, vi älskar att spela med papper kretsar och tycker om att dela roliga projekt som vi eller våra com...

Samus (Metroid Prime) kostym

Denna kostym tog mig över 300 timmar och omkring $350 att skapa. Jag har lagt tips att göra det billigare nedan. Nedan finns en fullständig lista över jag personligen använt material, inklusive kostnad, kvantiteter och platser kan du köpa objekt. Pri...

Hur man gör en Transformers "Matris av ledarskap"

The Matrix av ledarskap var en prop gjord för att användas med min transformatorer Hot Rod kostym (länk nedan)Material:-blå acetat-Bondo-Kort styrelse-Komiska kartong-LED-ljus (jag demonterade en starwars M & M godis ljussabel)-Primer-hantverk skum-f...

Träbearbetning projekt

dessa är bara några saker som jag har arbetat på och jag trodde att jag skulle dela med alla och möjligen ge er några idéer, njuta av.1. första är en bild av en hjärtformade låda jag gjort för min flickvän, detta var första gången jag någonsin arbeta...

Kartong lampa-lykta

jag ville göra det här under en lång tid.Så min chef gick till semester och jag hade lite tid för detta :)Steg 1: Nu vad vi behöver:kartongskärareA4-papper (5 blad)papper limlinjalenpennaoch något att lysa upp, jag hade en blå LEDSteg 2: jag började...

Eftermontering en antik Miner lykta med RGB LED

bakgrund: jag har verkligen behöver en kreativ och tekniska utlopp sedan college, och har börjat jobba på kul litet projekt att hålla mina kunskaper skarpa och bara eftersom jag verkligen njuta av att göra saker. Men trots att ett litet lager av idée...

LED Night lampa i Juice kartong

Hej. I detta instructable, jag visar hur man gör en ursprungliga LED-lampa av material å. Det kan användas som en nattlampa eller hänger som en leksak på din julgran. Att göra lampa tar mindre än 30 minuter. Låt oss komma igång!Steg 1: Material och e...

Gigantisk kartong LED lampa

denna lampa är utformad med "Autodesk 123D Make" finns på http://www.123dapp.com/make kan du också använda on-line app på deras hemsida.Material:-Papp lakan (ju tjockare desto bättre - definiera tjockleken i Autodesk)-Tjock trä pluggen sticks-St...

LED bakgrundsbelyst kartong VÄGGKLOCKA Cum Night Light

här är en enkel men ändå elegant VÄGGKLOCKOR görs bara av kartong och ett par L.E.D.s! Och vad mer!... det fungerar som en nattlampa !!!Att se tiden på natten är inte längre ett problem! ....Min MOTIVATION kom från den följande instructables:-Steg 1:...