LEGO sniper dude



Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Sniper Rifle w / Bipod

detta instructable kommer att visa dig hur man gör en söt lego sniper gevär med en bipod.Steg 1: Steg 1: vad du behöver. 1. tornerspel Rod2. (3) 1 av 1 cylindrar3. (1) 1 av 1 kon4. (2) platt klo bitar5. (1) raket bit6. (1) bit som ser ut som en ljudd...

LEGO Sniper Rifle

Hej alla, jag är tillbaka, men med en annan prickskyttegevär. Jag tror jag har bara byggt 2 före detta en, så det är på tiden att jag gjorde en annan. Denna sniper bygger bort MORS, som är en järnväg pistol.Steg 1: räckvidd Så detta är (tråkigt) till...

Ultimatum Lego Sniper

Hi! Detta är jag skulle vilja säga den bästa lego gun, bra vid åtminstone i termer av skytte.Slangbella bränning system.Pro: s-140FT utbud!!!-Ser söt!-Cool falska mag!-Flyttbar materiel-Bra handtagNackdelar är-Inte att en stark-Långa reload, på grund...

LEGO Sniper räckvidd handledning

Steg 1: kropp It's da sniper scope...

LEGO Sniper

Steg 1: delar Av delar som du behöver finns i bilden ovanSteg 2: åtgärd Sammanställt delarna som visas i bildenSteg 3: fat Lägga till tunnanSteg 4: räckvidd Gör tillämpningsområdet som visas i bildenSteg 5: Fortsätta arbeta Lägga till fler delarSteg...

LEGO Sniper utbredd

Steg 1: MaterialSteg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9: Ha kul med det och njuta av och lämna gärna en kommentar om vad du tyckte...

T-4 bult åtgärd sniper pistolen

detta är en handledning för att göra en lego sniper bolt action pistol. Det skjuter långt och är mycket exakt. Jag hoppas du njuter!Steg 1: Base Ta en stor grå hexagon bit. Ta sedan en 2 x-2 x 2 x-6 x och 4 2 x-2 x. Lägg dem i den positionen visas.St...

2 enkla men episka lego vapen - Sniper och automatisk pistol

i detta (mitt första) instructable, jag kommer att lära dig hur man gör två enkla men sval sett lego vapen.Steg 1: Bitar För sniper, behöver du följande:-2 scope-1 fat-1 klipp grejen-1 MegaFon-1 klipp fatFör automatisk pistol behöver du följande:-1 h...

LEGO mini sniper

min lego mini sniper yayproffsenbra räckviddser coolBoltpoweeerrrintervallet 40 fotnackdelarsvårt att laddaNjut av...

LEGO:: ARMBORST projekt: Sniper

i denna anvisning ska jag visa dig hur man bygger en av mitt armborst. Detta är första armborst jag har byggt. Det är en blå Sniper-liknande armborst med bionicle räckvidd. Njuta av det!Steg 1: LEGO:: ARMBORST projekt: Sniper: behövs delar Här är de...

LEGO just 50 kaliber sniper

detta är min just 50 cal. sniper gevär gjorda av lego tegelstenar. Denna pistol är min favorit pistol jag byggt eftersom det är fantastiskt och tog en evighet för att bygga. verkligen allt för att bygga det är en bra bild i huvudet av vad du vill att...

LEGO Dude

ledsen för frånvaro, förhoppningsvis blir det upp till min tittare! Så var en dag bestämde jag mig för att göra ett samhälle från Legos, som du kan se resultatet chefSteg 1: allt Kan vara lite confuzzling, men du kan göra det! kommer att göra en lätt...

Hur man gör en Lego Minifig Sniper + RPG

I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en minifig prickskytt och RPG. Steg 1-4 är för sniper och steg 5 och 6 för RPG. Här har steg, till skillnad från min senaste super lätt minifig pistol Instructable. Njut!Steg 1: Sniper delarFör sni...

LEGO Barret 50. Cal Sniper Rifle

här är en lego barret 50. Cal prickskyttegevär.Steg 1: ladda om Pistolen har reload handling.Steg 2: Övergripande utseendet Här är en övergripande utseendet på pistolen....

LEGO tystas Sniper

Steg 1: Få din ljuddämpare och Gun Tillmäter sniper ljuddämparenSteg 2: Koppla GEVÄRSSTÖD...

LEGO Halo Sniper

detta är vad det ser utSteg 1: Dessa är bitarSteg 2: Sätta lappa med handen på det på pistolen som såSteg 3: Sedan lägga cirkulär lappa på detSteg 4: Sedan lägga det personal som på slutet av deSteg 5: Sedan lägga större runda lappa på slutet av pist...

Block snubbar (LEGO)

nej, de är inte minifigs men dessa lite dudes kan vara precis lika kul. Med bara några tegelstenar som de flesta någon Lego ägare bör ha, kan du göra en block dude eller två (eller tre eller fyra eller mer!) och ha kul poserar dem massor av olika sät...

Cool Lego vapen

detta är en fantastisk samling av vapen som jag använder i min Lego-modeller och jag har aldrig sett dem användas var som helst annars så jag tänkte jag skulle dela dem. Hoppas du gillar :) Jag har instruktioner för de flesta av dem men varianterna o...

Elektroniska LEGO Super Mario Bros. svamp

Inlämnad för godkännande av Instructables samhället, ge jag dig ett annat elektroniska LEGO projekt med en retro videospel tema!Använda exakt samma principer för design och konstruktion som min Elektroniska Super Mario Starmen, har jag byggt en annan...