Liten behändig trä bokmärkeHej alla,

Jag nyligen gick tillbaka till läsa böcker (aldrig sluta läsa förrän du är blind förresten) och kom ihåg att se ett par Instructables om att göra "bok hjälpare", de wood trianglarna med ett hål för tummen som du använder för att hålla sidorna öppna när du håller boken på egen hand (du kan hitta dem lätt finns det ett gäng av dem).

Jag gillar konceptet med de verkligen men hitta dem för skrymmande och opraktiskt, så jag bestämde mig att göra min egen version av en tunnare en: genom att ta bort skrymmande du bli av en obekväm (bär den) ochlägga till en funktion: det är nu ett bokmärke! Det är en mycket enkel woodworking projekt, tar cirka en halvtimme att göra helt om dina verktyg är redo och en bra present till bookworms i din familj.

Okej, låt oss komma till den.

TL; DR: väl. Du bör läsa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

3D tryckt bokmärke

Jag kommer då och då läsa en roman och behöver ett bokmärke, men jag har haft ännu att hitta ett robust, elegant och återanvändbara. Så tog jag på mig att göra en. Jag skapade ett glatt, smal och elegant bokmärke med hjälp av 3D-modellering programme...

Chibitronics Papercut Hobbit bokmärke

"Hej, pappa, vad vill du ha till jul?""Jag vet inte. Göra mig något."Naturligtvis hände detta samtal bara några dagar före jul. Lyckligtvis hade jag redan börjat arbeta på perfekt sak, en Hobbit/JRR Tolkien bokmärke, att använda sig av...

35-cent bok vikt/bokmärke

om du, liksom jag, är en stor läsare, du kan ha mellan en och fem böcker går samtidigt, på olika ämnesområden, både skönlitteratur och facklitteratur, både papper och e-bok. Även om du inte älskar att läsa, behöva du antagligen läsa papper böcker ell...

Personlig hjärtans bokmärke

med min sons klass alla hjärtans dag partiet hotande, jag visste att jag inte hade mycket tid men ville ändå ha lite något extra för honom att dela med sina klasskamrater. Vanligtvis finns det en hel del godis går runt den dagen, och jag bara känner...

Hjärtformade bokmärke!

Skapa denna bokmärke för en nära anhörig, eller ens själv. Eftersom det ser inte bara bra, är det också användbart!Steg 1: verktyg För detta behöver du:kvadratiska pappersarklimmet stickSteg 2: Steg 1 Se till att den vita sidan är vänd mot dig.Vik se...

Bokmärke thong - ett stort bröllop favor idé

min partner och jag har planerat vår bröllop ett tag nu, och jag gör de flesta av övergripande bröllop design. Jag kämpade med plats korthållare tills jag hade idén att kombinera dem med bröllop gynnar. Detta Instructable täcker bröllop gunst - bokmä...

En bok kan! (bokmärke/booklight)

Ett bokmärke som också fungerar som bok ljus! Lägg barnet känguru i mama känguru påse att sätta ljuset på. Bokmärket är mjuk och formbar, det kan formas till bildar en båge över din bok lysande sidorna jämnt.Jag har använt många bokljus, och har aldr...

Monster bok ärm med bokmärke tunga

Nyligen har jag använt en massa små tidskrifter och skissböcker att hålla reda på arbetet anteckningar och min hemliga listor över x-mas presentidéer. Jag har också en hel del fuskpäls rester som inte är tillräckligt stor för att göra en annan plysch...

Platt penna / bokmärke / PocketPen

PENGenom en enkel vikning teknik har du på en enda sekund en penna.BOKMÄRKEPennan kan enkelt vikas och infogas mellan en bok, utan sidorna i boken är förvrängda.DESIGNBehöver du också en mer elegant penna? Du kan ta denna penna lätt med i fickan elle...

Hur man gör ett bokmärke från en jordekorre

Vissa kanske tycker detta awesome, vissa kanske tycker detta brutto och vissa kanske tycker att det både! Och ni har rätt, men det är säkert häftigt att ha en jordekorre kasta som bokmärke! Det är lätt att göra och kul. Pelt är mycket mjuk och tålig....

Paracord dubbel Monkey Fist bokmärke

denna läckra bokmärke kommer att ha alla dina vänner säger "cool"! Jag gillar att spela med knop och sånt, så när jag såg en bild av detta någonstans på internet, bestämde jag att det skulle vara en cool projekt att göra, och även att skriva och...

Vikbar elektroniska bokmärke / Booklight

Detta projekt är inte bara riktigt, riktigt kul att bygga, men också roligt att använda. Om du älskar böcker eller vet någon som gör, är detta ett fantastiskt projekt att göra. Det är extremt lätta och bokstavligen papperstunna. Det är också väldigt...

Papper hantverk: Bokmärke hantverk

bokmärke hantverk är enkel papper hantverk som barn i alla åldrar kan göra! De är också ett perfekt sätt att säga "Välkommen tillbaka!" till dina elever när de kommer tillbaka till skolan i höst.Vad du behöver för detta papper hantverk:• Dum Dum...

Rose bokmärke

DIY ros bokmärke. Det är verkligen lätt och du behöver bara papper, sax, lim, kort stock, pärla (eller annan typ av pärla). Jag gör här hemma och så kan du! Det är vägen lätt!Mina tankar: om jag kan göra det, än du kan göra det. Bokmärket bara tog mi...

DIY: Magnetiska bokmärke klipp

"Gem och bindemedel klipp lämna veck på mitt papper.""Post-its lös dess klibbighet; Så inte miljövänliga. ""Jag förlorar mitt bokmärke hela tiden."Tja, mina vänner här är lösningen! Magnetiska bokmärken komma till hands när d...

Skapa egna bokmärke

många av oss egna böcker och ofta behöver för att markera en sida. De flesta av oss äger fler böcker än bokmärken, emellertid. Några investera i en begränsad mängd kommersiella bokmärken. Andra förvränga helt enkelt för papper rester när det blir nöd...

Dorky botaniker bokmärke

Jag går till en ganska liten skola, så att studenterna i allmänhet har bra relationer med sina lärare. Efter en tuff termin av omplanering klass på grund av snö, upplåtelseform drama och klaga över post-docs, trodde jag min biologi professorer förtjä...

Hur man gör en enkel sträng bokmärke

detta Instructable visar dig hur man gör en lätt bokmärke. Alla de material som används kan enkelt (och billigt!) erhållas från en farkost butik. Detta gör en stor gåva för den som läser. Jag rekommenderar starkt att du läser alla steg innan du försö...

Super lätt sätt att göra en supercool leaf bokmärke

många människor som läser böcker. Vill du göra en fantastisk leaf bokmärke för att matcha din bok? Jag gör det! Låt mig visa dig hur.Du behöver:1. några blad2. en liten borste3. lite vatten och en kruka4. ett tjockt bandÄr du färdig? Låt oss komma ig...