Live bambu bröllop gynnar - Budget vänligMed en bröllop gäst-lista över ca 200 gäster visste jag att jag var tvungen att ta den på mig till DIY bröllop gynnar som inte skulle kosta en arm och ett ben. I alla, jag tillbringade under $160,00 för 144 part gynnar och hade mer än nog för par och singlar att ta minst 1. Det är bara lite över en dollar per tjänst, och jag vågar dig att hitta något här fint till det priset!

Det fanns ingen budget för levande blommor (således papper blomma dekorationer) så detta var också mitt sätt att införliva något plant-ish och lever i resten av min inredning. Gifta sig med de 4 elementen (jord, vatten, eld, luft) till 1 bedårande och growable var take-away vårt sätt att säga "Vi vill dela med sig av vår lycka med dig."

Människor älskade dem, och några av våra vänner har fortfarande sina bambu växer och som visas i deras hem. (På en plats utan direkt solljus förstås!

Här är inköpslistan. Summorna för $160.47 inkluderar frakt och hantering.

Material:

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY bröllop gynnar projektet

DIY bröllop gynnar - Budget bröllopÖversikt:För detta projekt gjorde jag mitt eget bröllop gynnar. Jag gjorde Teljus med sampaquita eterisk olja (min mor och mormor hemland nationella blomma, sampaquita en natt blommande Jasmin) och ett bad potpurri...

DIY billiga och kreativ bröllop gynnar

Hej alla! Sedan min första DIY för bröllop gynnar var så populär på denna kanal, beslöt jag att skapa del 2, för att hjälpa dig med fler idéer om hur man skapar lätt bröllop gynnar på en budget. I denna video kan du hitta hur man gör tryckt blomma lj...

Pepparkakor bröllop gynnar

göra din egen kex som bröllop gynnar, då is med bruden och brudgummens initialer eller bröllop datum. Dessa skulle också vara perfekt för en jubileumsfest.Min syster och jag gjorde dessa - vi är hem bagare, inte proffs, och våra färdigheter isbildnin...

Personliga bröllop gynnar-brud n brudgummen cookies

Bröllop gynnarDe anpassade när det gäller att ge gynnar till bröllop inbjudna går tillbaka århundraden och var att säga tack till gäster för att hjälpa att göra tillfället speciell. Tidigare skulle Europeiska aristokrater, särskilt de från Italien oc...

Vin Cork vin Charm bröllop gynnar

Så jag nyligen är engagerad, och min fästman och jag hade vårt engagemang fest på en lokal vingård. Som en del av partiet höll vi olika spel som involverar vin korkar. Därefter försökte vi att tänka på hur vi kan använda överblivna korkar i bröllopet...

Jam Jar bröllop gynnar

Min svärmor gjorde dessa gåva burkar som gynnar för vårt bröllop förra året. Tillsammans med mason jar centerpieces gjorde hon, hjälpte de slutföra en härlig höst tema för bröllopet. Detta Instructable visar dig hur du monterar fina gåva burkar. Det...

Bird Feeder - bröllop gynnar

Här är en söt unik idé för en bröllop tjänst som dina gäster inte kommer att vara beredda. Särskilt om ditt bröllop är utomhus, jordnära, miljömässigt och djur vänlig!Steg 1:Saker du behöver:3 koppar birdseed (alla märken)2 paket UNFLAVORED gelatin (...

DIY Smores bröllop gynnar! Yum!

Detta är en god, enkel att sätta ihop, bröllop favor som jag gjorde för mitt bröllop. Mina gäster älskade det! Jag kom upp med det eftersom det var DIY, det var billigt och jag älskade att det var interaktiv. Jag hade en bra tid att sätta dem tillsam...

Trä-och dalbana bröllop gynnar

Min fästmö och jag ville göra något speciellt för våra bröllopsgäster. Vi älskar DIY projekt - de är bara mer speciell än något affären. Efter att ha tittat för inspiration, är vi glada över tanken på att göra trä-slice glasunderlägg! Detta "vänners...

Vellum insvept tvål bröllop gynnar

Jag trodde att handgjorda tvålar är ett stort bröllop för att ge gäster... men att göra som många tvålar skulle vara mycket tidskrävande! Sedan tänkte jag att det måste finnas ett sätt att göra butiken-köpt soap titta bara så härlig, och personlig at...

Barnen bygga - Memo Peg bröllop gynnar

Hej, jag är Hazel och jag är en tjej som maker. Jag trodde dessa memo pinnar skulle vara en vackra bröllop tjänst, eller ens en bröllopsgåva för någon! Jag gjorde dem glittrig och glittrigt och med fjärilar på dem - tre av mina favorit saker! Men du...

Bröllop gynnar

nyligen gjorde jag en ogräsrensning gynnar från säckväv så jag ville dela med dig hur gjorde jag det :)Jag designade för godis belagda mandlar så att rutorna är 2.3", om du vill ha det för choklad behöver större storlek.vad du behöver:_ 1 tejp_ 118&q...

Budget vänlig datorskärm stå ($10)

Super billiga bildskärmsställ jag gjorde för ca $10 och vissa skrot trä jag hade liggande.Steg 1: Vad du behöver Jag använde några valnöt plywood avklipp, vissa MDF och lite masonit för att göra detta stativ. Du kan använda vad du vill egentligen.Det...

DIY Bride Guide: Enkel bröllop gynnar

Hej! Jag är Maverick12 och jag är en DIY brud. Jag har letat efter en enkel tjänst som jag kan göra för många människor. Efter att ha tillbringat många timmar på internet fast jag på blomfrön. Allt jag hade att göra var skålen dem ut och klä dem.Njut...

DIY Budget vänlig Designer sänggavel

Min fru och jag har nyligen köpt en ny King size säng. Vi var glada över att handla i vår gamla drottning storlek men som innebar också vi behövde för att få en ny sänggavel också. Min fru gick ut shopping och hittade ett fint tyg "Ungfåglarna"...

Glödande ljus bröllop gynnar

Steg 1: Jag använder... En silhuett porträtt för hugga delen.Ett billigt falska ljus för den glödande delen.Några dubbelhäftande tejp och några elektrisk tejp.Vissa kort och några band.Steg 2: LED jag börja med att ta isär ljuset, LED flimrar alla av...

Svarta tavlan bröllop Matchbox gynnar

Dessa bröllop gynnar är så lätt och så söt! Även om min tutorial hur man skapa chalkboard stil gynnar, kan du skapa någon design som du vill, som passar din tema eller färgsättning. Dessa ger en vacker och tankeväckande touch när den placeras på bord...

Att hjälpa hemlösa på en Budget

Jag jobbar på en mycket hektisk hörn i L.A. med en betydande hemlösa befolkning i grannskapet. Det finns en viss kille med en liten hund som är alltid framför samma restaurang, och varje gång jag passerade honom tänkte jag "Jag måste verkligen ge hon...

En Humanist bröllop, fullt DIY, i vår bakgård!

Det var aldrig en dag i mitt liv, inte ens som en liten flicka, där jag drömt om de stora, rynkad, vit bröllop. En girly klänning? Usch! Spendera en förmögenhet på en dag!? Jag skulle inte kunna respektera mig själv efter sådan dårskap! Efter all den...