Ljus upp ditt liv (och ha tillgänglig ström).Jag kom upp med denna lösning för ett vanligt problem: vårt hus inte har tillräckligt många försäljningsställen i något rum så var vi alltid med förlängningssladdar, multi försäljningsställen, elektriska fält, etc. I tillägg, tabellen konst hantverk hobby/arbetsplatser behöver alltid ljus. Så jag bestämde mig att lösa båda frågorna med en bärbar, stabil och lätt att använda ljus/multi-outlet stativ. I grund och botten är det en trä upprätt säkrade till en rund plywood bas. En plast blomkruka har botten avskurna, vände upp och ner, kopplad till basen och betong läggs till försäkra stabilitet. Låt oss gå vidare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lysa upp ditt liv: Programmerbar PC ljus

Du har någonsin velat ge din dator en personlig touch, lägga till lite ljus i ditt liv, eller lägga till utan lite snygga effekter till din gaming maskin att wow gästerna och konkurrenter både. Om du svarat ja på någon av dessa frågor detta Instructa...

Ljus upp ditt folk

IR dioder och detektorer gör saker roligt och magiska. Vi är att röra eller vända en switch som slår på lampor. En enkel transistor krets med en IR-detektor och lampor ändringarna med våg av fingret. Mitt kretskort är enkla och alla delar att köra de...

Använder min Salsa skål teori för att förbättra ditt liv och social ställning!

Detta instructable kommer att förklara min Salsa skål teori och hur man kan tillämpa den på ditt liv för att förbättra din mat glädje och imponera på dina vänner! Åh, ja, syftar jag på salsa, maten, inte dansen (även om det kan visa sig vara sant för...

13 användningsområden för äppelcidervinäger som kan förbättra ditt liv och din hälsa

Att ha en flaska äppelcidervinäger i ditt skafferi ger dig en rad fördelar för hälsan. Denna billiga vinäger hjälper till med allt från befria din hud av vårtor att hjälpa dig att uppnå vackra hud....

Sätt att förstöra ditt liv (eller göra det suger verkligen illa)

som vi alla vet (om du har bott under en sten för det gångna året), USA är mitt i det största ekonomiska s hålet sedan den stora depressionen. För många människor är varje dag en kamp att hålla sig flytande. Som ett resultat, kanske vissa av oss tyck...

Ljus i mitt liv 1

Detta är en enkel humör lampaJag såg de bitar här och skräpar och idén till denna lampa bildas i mitt sinneDetta är min första instructable så ursäkta fadäserJag har några andra lampor som jag kommer att lägga i en kort stundSteg 1: Hitta rätt grejer...

Soffbord med ljus upp tecken

gjorde jag detta soffbord från början, och har en ljus upp pil tecken och ett glas bordsskiva med en träram.Steg 1: materialJag ber om ursäkt för bristen på framsteg bilder, jag gjorde detta instruera kan efter jag hade redan byggt bordet.Material:-e...

Ljus i mitt liv 2

här heter en Kan av ljusDet är en enkel lampa att lägga till stämningsfull belysning i ett rum eller fokuserat ljus på ett bordTanken är att ha en fast källa av ljus, med en reflektor till direkt ljus på ett bord eller en vägg eller låta den träffa t...

Göra stora förändringar i ditt liv med dagliga affirmationer

alla har utrymme för förbättringar. Kanske du har en dålig vana som du vill bli av med eller kanske har du ett mål som du vill åstadkomma. Eller kanske du vill prova något annorlunda att expandera dina livserfarenheter.Om någon av dessa är fallet med...

Ljus upp LED Smiley Face (med återanvändbara delar)

jag älskar utseendet på lysdioder och återanvända gamla saker att göra nya saker. Mitt Ljus upp Smiley Face använder lysdioder och återanvänder en gammal CD, en gammal power tegel från en radio, och några andra gamla "elektroniska saker" Jag har...

Ordna ditt liv ekologiskt, etiskt och enkel

För den goda eyed/uppmärksam personen, kan en viss sak ha blivit alltmer tydlig som för sent; den anomali som jag är reffering är att trots rapporterade "ökade ansträngningar" på miljöföroreningar, globala fattigdomen, förlusten av biologisk mån...

Lätta pannlampa från billiga och lätt tillgängliga delar

Kvällsskidåkning är verkligen populärt där jag bor, och medan skidorterna är god belysning på pisten på natten, de är, uppenbarligen, inte tända i träden. Tja, bara för att jag inte klarar att komma till anläggningen under dagen betyder inte att jag...

Berätta en historia med fritt tillgänglig data och visualiseringsverktyg.

Detta Instructable kommer att gå igenom en steg för steg handledning för att utveckla en visualisering med hjälp av open source-verktyg och allmänt tillgängliga uppgifter. Den var skriven av Mark Falvo och Andrey Talman.Steg 1: Hitta en historia att...

Ljus upp båge från Saran Wrap och varmt lim och LED Throwie

skapa en söt, ljus, tända båge med saran wrap, varmt lim och ett par modifierade ledde throwies. Japp, hörde du mig... saran wrap och Varmlimma. Det är det perfekta semestern hantverket för mammas och döttrar att göra tillsammans, utan att bryta bank...

Se TV och DVD-skivor tillgängliga - stor pekskärm controller

Student allrum och vardagsrum var väl utrustad med AVutrustning, men många av eleverna var beroende av supportpersonal att byta kanal etc.Vi skapade en kostnadseffektiv tillgängligt gränssnitt som gör att många avvåra elever tillgång till TV, DVD-ski...

Roligt, enkelt och billigt ljus upp shadow box

Detta är ett mycket roligt ett enkelt projekt som är billig, och något nästan vem som helst kan göra.Så heres vad vi behöver:Minecraft inspirerade mig på denna en så tack Notch och Jen.Paint eller färgat papperTejpEn skärande redskap *Dina utskrifter...

Billigt och lätt ljus upp ljussabel med utbytbara blad

det var en tråkig tisdag eftermiddag. Min son ville bygga något. Han hade inte någon aning om vad han ville ha och vi hade inte en massa hantverk leveranser hemma. Så vi gjorde vad alla coola kids göra när de har inget annat att göra: vi blåste bubbl...

LEGO iPhone (och smartphone) stativ, dockning tillgänglig * uppdaterad *

Hej, jag ville att bulid lego iPhone ställning som kan hålla telefonen i vertikalt läge. Här går. Jag gjorde det i Lego digital designer, eftersom jag inte ville få min i bitar.Detta är min första instructable, hoppas du kommer gilla det.Jag kollade...

Lysa upp ditt humör med en ljus pumpa soppa

allt som skrivs här kommer från min blogg http://butterfingered-chef.blogspot.com/ Hej! Har en konstig dag? Vet du inte vad du känner för att äta? Den har grå utanför och den melankoliska rytmen av ett regn är kör du in i depression? Jag vet vad som...