Lysdioder med ljusstyrka (Circuit Scribe)Material som behövs:

Krets Scribe dubbelriktad lysdioder (2)

Krets Scribe potentiometer

Cirkelträning Scribe effektmodul + 9V batteri

Stålplåt

Papper

Ledande bläck

Krets Scribe fotavtryck mall

Se Steg
Relaterade Ämnen

24 Watt LED Grow Light med ljusstyrka

mat växer är en av mina favorit hobbies eftersom jag är ett stort fan av ekologiska livsmedel och sunda matvanor. Detta Instructable visar dig hur man bygger en LED grow light med röd/blå ljusstyrka kontroller efter växande behov och tillåta dig att...

LED bookmarker + bordslampa (med ljusstyrka)

Detta är en DIY läsande ljus. Jag kallar det "LED bookmarker".HejJag har skapat en bookmarker som hjälper oss att läsa böcker i mörkret. Det en begagnad som bordslampa, delad, det är så ljust att två personer kan läsa läsa böcker bekvämt (när de...

Controll lysdioder med en Arduino från ett C# programmet

har du någonsin velat styra några lysdioder med din Arduino från ett program som du har skrivit? Tja är jag här att hjälpa dig med just detta. Detta är min första "kan så plz hjälpa mig ute om jag röra upp längs vägen. Och gärna lägga på och ändra ko...

Ändra lysdioder mellan lysdioder med OneShield

När du trycker på en tangent gröna ledde slå påoch när du trycker till en annannyckel röd ledde tur och andra kommer att vara avstängdoch så vidareSteg 1: Köp oneShielden-ShieldDu kan köpa från här spindelvävhttp://1sheeld.com/Steg 2: lysdioderfå lys...

Dim en lysdiod med raspberry pi 3 och python

Hej! Jag ska visa dig hur man tona ned en lysdiod med Raspberry Pi.Svårighetsgrad: Lätt/nybörjare.Håll ögonen öppna för nästa instructables!Steg 1: Vad behöver vi?Hej! Jag ska visa dig hur man tona ned en lysdiod med Raspberry Pi.Svårighetsgrad: lätt...

Kör lysdioder med 555, 74163, 74138 och 74240

jag ville göra en snabb projektet med en 555 timer och se om jag kunde använda den som en klocka för några löpande lysdioder med hjälp av de 74 serie ICs. Detta skulle naturligtvis vara ett perfekt arduino projekt, men det är också skönt att veta hur...

Integrera lysdioder med fischertechnik

detta instructable beskriver hur man kan integrera lysdioder med fischertechnik element!Min ursprungliga vision var att skapa ett mekaniska spel som skulle lysa upp lysdioder. Sedan jag började mixtra med fischertechnik's Eco Power kit (#57485) och i...

CD-lysdiod med 8 x 10mm eller 5mm varma vita lysdioder

Going green är en stor sak för mig... tillsammans med återvinning.Med detta projekt kommer du att återvinning oönskade CD-skivor och sänka din energiförbrukning.Jag kör dessa av min sol som upp och nu har varit utanför elnätet i 4 månader.Jag har en...

Röst till Arduino: Kontroll lysdioder med hjälp av taligenkänning MIT

Hej, alla!!! Det har varit en tid jag inte hade uppdaterat mitt inlägg här. Idag vill jag dela med er killar ett experiment jag gjorde. Jag kommer att kontrollera lysdioder med MIT app inventor taligenkänning. Åh innan jag glömmer, hade jag också sta...

Driver hög driv lysdioder med LinkIt en

Hej killar, detta är min första instructable och i denna Instrutable jag ska visa dig hur man styr hög nuvarande tidskrävande lysdioder med LinkIt en styrelse. Om du har viss erfarenhet med en LinkIt styrelsen vet du redan att Linkit en styrelsen har...

Arduino - kontroll lysdioder med en fjärrkontroll

Hi guys,Jag delar med dig ett projekt jag gjort nyligen. I'ts om hur du kan kontrollera vissa lysdioder med en fjärrkontroll och din Arduino. Men du kan tillämpa detta på alla elektroniska enheter såsom motorer, ljus t.ex.Du kan besöka min hemsida fö...

Hur man kontrollerar lysdioder med en fjärrkontroll

I ett tidigare instructable jag visade hur man får de HEX koderna för fjärrkontrollens knappar. Här är länken:Nu när vi har koderna, vi kan använda dem för att kontrollera vad vi önskar, i detta instructable jag kommer att visa dig hur att slå på och...

Flimmer upp till 6 lysdioder med Arduino

Hi det.Julen kommer närmare, och jag undrar om jag kunde sätta lite ljus i mitt rum att komma in i "Julstämning".Men efter en kompis brann ner granen ljus, jag vill inte bränna riktiga ljus in i mitt rum.Så varför inte låta Arduino ljus för dig?...

Arduino 16 lysdioder med två 74HC595 SKIFT register (obegränsad stift)

Detta är min första instructable, hoppas du kommer att gilla den. Jag har spelat runt med lysdioder för ett tag och jag insåg att jag är ganska mycket begränsat med Arduino stift och kan inte göra stora projekt som kräver en hel del stift. Detta är s...

Arduino: Kontroll 3 lysdioder med en potentiometer

detta är min första instructable. Jag hoppas du njuta av den. :)I detta instructable du kan lära dig hur man styr 3 lysdioder med en potentiometer.Steg 1: delar Behöver du:-3 led's-några av hoppare ledningar-1 potentiometer-3 220 Ohm motstånd-Arduino...

Att göra 1 x 10 lysdioder med slumpmässiga mönster

detta kommer att lära dig hur man gör en mycket enkel 1 x 10 samling av lysdioder på en skärbräda som kontrolleras av en Arduino Uno att göra lysdioderna blinka och blinka i 10 olika mönster.Länk till anteckningsboken för projektet: https://docs.goog...

Bass lyhörd RGB lysdioder med Arduino

Denna tutoiral visar dig hur du använder Arduino och styra en uppsättning av lysdioder med musik från datorn. Denna handledning kräver:-Arduino (jag använde en leonardo)-liten skärbräda med bygel ledningar (kit är det bästa)-rgb led strip (jag använd...

Styra två lysdioder med en Arduino och bitVoicer

Så vad jag vill göra här är att göra flera saker med två lysdioder med taligenkänningJag använder bitvoicer kan du få det härSteg 1: Del förteckningSå jag gör detta med som lite delar som jag kan, är här listan:Grön LEDRöd LEDSkärbräda1k ResistorStar...

Färg kalibrera RGB lysdioder med en Arduino

De flesta människor tror lysdioder och Arduinos relationerna avslutas med ett ögonblick skiss. Därefter måste du gå mot motorer, smarta hem och andra "allvarliga" saker. Tja, kanske jag är långsam eller kanske är det bara att jag är en grafisk k...