Madaline Rose - bomull-Ease BunnyBunny Madaline Rose var ett roligt projekt. Jag hittade hennes mönster i "knitsimple" våren/sommaren 2007 tidningen. Använda vänster över Lion Brand bomull lätthet garn virkade jag hennes kropp som instruktioner anges. Jag la min egen design för hennes mössa, tröja och halsband. Jag gjorde också "Suzie Q", en gris som var i samma tidning.
Jag har en butik på ETSY som har stickade hattar, tillbehör och papper änglar.
www.PamelaJean.Etsy.com
Relaterade Ämnen

Energizer Bunny

--köpa rosa munkjacka och sweatpants.--Sy och fyll med fyllning, vit lurviga tyg på framsidan av jacka och baksidan byxor för en svans. Lämna tillräckligt med utrymme på toppen av tröja så att huvudet kommer att passa genom.--Lägg till solglasögon, r...

Linne mössa med rosa rosor

denna 1920-Cloche hatt är inte alltför svårt att göra men det är lite tidskrävande. Kostnaden är minimal eftersom du kan göra det av gamla kläder från sparsamhet butik. Jag hittade en härlig vit linne kjol som var i god form, jag trodde det skulle va...

Amigurumi och faror av djupa havet dykning

följa med som vår intrepid djuphavet dykare upptäcker farorna lurar i djupet.Alla artiklar gjordes designad av mig med min Clover Soft Touch oss storlek E (3,5 mm) krok och fyllda med polyester fiberfill. Några av de virka mönster som jag använde här...

Söt virkad ägg innehavaren

varje år runt påsk tid ser jag många dekorerade ägg. Några av dem är verkligen vacker och unik, men jag är inte så bra på att måla så jag ville hitta något annorlunda i år.Så här är tanken jag kom med: en söt eggholder som klär ägg! Detta sätt ägget...

Alla hjärtans Baby afghanska

jag virkade detta med Lion Brand's Ocean Waves Baby afghanska mönster men med min egen lite vändningar till den. Det är lite större än det ursprungliga mönstret och jag använde Jiffy istället för bomull-Ease. Så är min afghan inte riktigt "havsvågor....

Amigurumi och faror om utforskning av rymden

Havet är inte den enda platsen full av fara! Följ med när vår intrepid astronaut utforskar det stjärnklara okändan.Alla artiklar gjordes designad av mig med min Clover Soft Touch oss storlek E (3,5 mm) krok och fyllda med polyester fiberfill. Några a...

Catpanion kub

göra din katt en kamrat det kan sova i en Catpanion kub! Detta projekt kan göras över en helg, så få sy!(Varning: flera söt katt bilder följa)Leveranser1 tum tjockt skum stoppning (du behöver nog för sex lika stora rutor)medellång grå bomull eller li...

Nyan katt Halsduk stickad

Min något nerdy vän gillar att utmana min kreativitet genom att be mig att göra honom allehanda nerdy kläder och leksaker. Efter att spendera mest minimal tid söka efter mönster, var allt jag kunde hitta de för virkning (något jag ännu inte behärskar...

Rapunzel from Disney's Tangled

När min dotter ville vara "trassligt" som hon uttrycker det, jag tog det som en utmaning och ville att det skulle se ut så nära filmen som möjligt. Jag tittade upp bilder online hitta att andra hade samma intresse och det finns några stora resur...

Hur man gör en sabel Lily kostym

jag älskade utformningen av denna karaktär när jag såg henne och äntligen gjort kostym av henne att delta i anime konventioner med. Saber Lily är en alternativ outfit för karaktären sabel från Fate/Stay Night. Saber Lily visas i TV-spelet öde/Unlimit...

Mus vante - en vante för musen

som kylan kommer, händer kan bli ganska kallt även när du är varm hemma.Bor framför datorn under en lång tid är en av de aktiviteter som gör händerna kallare, särskilt en som du använder musen med... Jag är säker på att detta hände till er alla! Plus...

Zombie apokalyps!

Kanske det kommer från en sjukdom, kanske en förbannelse. Dess ursprung är kanske tekniska, övernaturliga eller ens utomjordiska. Men det kan hända, vet vi alla:zombie apokalyps kommer!... vad form kommer det att ta när det gäller? Låt mig dela några...

Småbarn tröjor

min kära bästa vän från mina dagar bor i Colorado blev en mormor förra året. I själva verket hade alla tre av hennes döttrar deras första barn förra året.Jag gjorde dessa två tröjor för Ayden, född i dec och Milo, född i januari. (En klänning i bomul...

Kalla

några eldritch skräck är kallades från avgrunden..... .i virka! :)Material:Garn:Lion Brand bomull-Ease: stenLion Brand bomull-Ease: träkolLion Brand bomull-Ease: mandelLion Brand bomull-Ease: CherryLion-märket bomull-Ease: CactusLion-märket bomull-Ea...

Färg hjul Inspiration

när du väljer färger, jag har fruktansvärd vana att spela det säkert. Jag tenderar att par pasteller med pasteller och brights med brights.Men varje gång ett tag jag vilja gå tillbaka till grunderna och stirra på ett färghjul för lite inspiration. Ja...

Easter Bunny Tale

Do you know the Easter Bunny Tale?:) Det är så ägget med: P!! De säger en vacker fågel med en underbar låt bodde i en skog någonstans i Tyskland. Ett år, sårad fairy Eastera hittade den lilla fågeln så att hon hade omvandla den till en kanin för att...

Bunny handledning

Hej!Tack så mycket igen människor från Instructables för featuring min första tutorial (plushie turtle)Detta har uppmuntra mig att dela med dig denna andra handledning < 3Denna kanin är original från en cosplay jag gjorde för en tid sedan, men kan oc...

Fuzzy bunny tofflor från återvunnet tröjor och kände Detaljer

hoppa till den! Göra dessa söta lilla fuzzy bunny tofflor från återvunnet filtad ull tröjor och kände detaljer att hålla ungen i din liv snuggly varm i vinter. Med en söt lilla ansikte med diskett öron på toffel tån och en liten svans på apparatens t...

Bomull Bawls Cocktail

vad är bättre än en bra dryck för en fredag kväll? En god drink som ger dig en explosion av energi medan du får berusad. Vad är bättre än så? En energi cocktail som inte smakar som hostmedicin (AKA Red Bull). Denna dryck kombinerar den goda smaken Th...