Maila anmälan kapacitiv Touch dörrhandtaget larm (Puh!)Jag har slutligen mitt i gymnasiet och andra saker, beslutat att ha lite kul och göra min första instructable. Om du har någon feedback för mig är frågor som du kan skriva ner dem i kommentarerna och jag ska försöka besvara dem.

Detta instructable kommer att gå igenom hur du ställer in en grundläggande larmsystem på Arduino, liksom mer en mer avancerad version med Pi-hallon och en webbkamera, skickar du ett mail med en bild när en inkräktare avkänns. Jag ska försöka mitt bästa för att göra det så enkelt som möjligt för nybörjaren, samtidigt inte bogging ner i på praktiska detaljer om hur allt fungerar. Till exempel jag kommer att ge dig koden för programmen men inte gå igenom hur de fungerar--dock jag lämna några kommentarer i koden så att du kan analysera det på så sätt /. Om du är nybörjare rekommenderar jag försöker den Arduino versionen, som är ett roligt och enkelt projekt. Om du har mer erfarenhet eller som Raspberry Pi sedan prova webcam version.

Vad är kapacitans?

Kapacitans är möjligheten att lagra en elektrisk laddning, oftast ses i elektronik i kondensatorer. Dock lagrar den mänskliga kroppen (eller någon varelse kroppen för den delen) även en elektrisk laddning. Kapacitansen mäts i Farads, uppkallad efter Micheal Faraday, en brittisk electrochemist av 1800-talet. Kapacitiva pekskärmar och kapacitiva knappar i smartphones och andra enheter använda kapacitans för att berätta när och/eller där du vidrör. Häftiga med kapacitans som en sensor är du kan använda alla metallföremål att sonden och åtgärd för det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino handledning: Kapacitiv Touch sensorer

Hej alla!Detta instructable är en handledning som vägleder dig om hur du använder kapacitiv touch sensorer med Arduino. En kapacitiv sensor är ett slags touch sensor, som kräver liten eller ingen kraft att aktivera.I detta Instructable om kapacitiv t...

Få offentliga IP ändra anmälan med RPi och Node.JS

Med en Raspberry PI hemma och ett verkligt behov av att, ibland åt det distans, om av ssh eller någon annan tjänst som jag ville ha ett enkelt sätt att alltid ha för hand min hem dynamiska offentliga IP-adressen. Också ett krav, utan att behöva prenu...

Hur du skapar din egen kapacitiv touch flygplan med electro deg!

Komma igångMålet med detta Instructable är att förvandla din electro degen till en kapacitiv touch-knapp med Arduino med hjälp av CapSense arduino biblioteket.Du behöver:Start Arduino KitInuti din startar Arduino Kit hittar du:Hoppare ledningar8 x LE...

Hur till göra oduglig anmälan ljud i Windows 10

Hur till göra oduglig Fönstren 10 anmälan ljud. Hur till vända bort anmälan ljud på Windows 10. Bli av med de irriterande anmälan ljud i Windows 10 dator. Denna handledning visar hur du inaktivera eller stänga anmälan & systemljud i Windows 10.Anmäla...

En Magic telefonen med kreativa sätt att anmälan

Eftersom detta är en telefon tävling ber om kreativa telefon idéer, jag bara lägger fram en telefon som jag gjorde år sedan.Jag är förvånad över att jag tog dessa bilder tillbaka då, måste tänka om det blir en telefon tävling från Seeed (jag gjorde d...

Kapacitiv Touch avkänning

i den här videon kommer vi att titta på att använda en PIC micro som har kapacitiv touch sensing modul ombord. Detta är den PIC16f727 chipet. Detta är del av den mTouch serien av PIC micro som mikrochip har kommit ut med. Jag talar i denna video om v...

E-anmälan bell

önskar att datorn hade alla klockor och visselpipor? Du kan få minst halva det med detta projekt, en USB-drivna och -kontrollerad klocka som kan användas för e-postmeddelande eller ett sätt för andra saker som kräver en tillfredsställande "ding"...

Morsealfabetet med kapacitiv Touch!

Hejo! Idag kommer jag visa dig hur man gör en kapacitiv touch morsekod thingamajigger! Dess ganska cool och rolig för en grundläggande arduino projekt. Dess ganska lätt och lärande om kapacitiv touch växlar är en väg som tar dig till många ställen. N...

System för anmälan av doft-imental

Jag måste börja med att berätta att detta är min första elektronik projekt. Jag fann det utmanande, men en riktigt rolig inlärning erfarenhet. Med hjälp av hur lätt littleBits är för nybörjare att använda och vissa fantastiska medarbetare, jag är sto...

Super Secret kryssrutan Lås med kapacitiv Touch

Hej alla, jag ville dela ett projekt som jag precis avslutat. Jag byggde en super hemliga låsbar låda för min väninnor lillebror. Han har en talang för creative lego bygga så jag trodde det skulle vara en bra idé att öppna honom Arduino så snart som...

Kapacitiv Touch Arduino Keyboard Piano

med endast en Arduino, några motstånd, en Summer och några bitar aluminiumfolie, kan du skapa din egen touch-sensor piano keyboard på bara några minuter! Med en Arduino Uno kan skapa du ett piano med upp till 18 nycklar. eller med en Arduino Mega, ka...

Laptop Power Push anmälan

Jag slår vad om du kom hit på grund av din kärlek av teknik och automation? Du vill att alla dina enheter att förbindas med varandra så mycket som möjligt, och älskar tanken på dem tala tillsammans! Så låt mig börja med ett citat från ett blogginlägg...

Kapacitiv touch vibrerande box

en dag kom jag in i en mobiltelefon vibration motor. Efter undrar vad till gör med det, kom jag upp med detta. Om du har någonsin sett dessa skallerorm ägg upptåg för att "skramlar" när du öppnar det, är detta väldigt lik den... bara med arduino...

Noteu: USB-fysiska anmälan enhet

Vad är Noteu?Vänligen klicka nedan för att besöka vår sida för kicken för Noteu och om dess intresserar du förbeställa en produktionsmodell.https://www.Kickstarter.com/projects/1600235162/No...Noteu är en USB-anordning för att meddela dig om något på...

Hur man gör en kapacitiv touch pad.

Det finns massor av projekt där ute för att använda kapacitiv touch sensorer.Detta instructable inspirerades av någon som gjort en kapacitiv touch Arduino piano.Problemet är hur man enkelt gör en touch pad, särskilt om du vill ha en tunn eller flexib...

Enkel hemmagjord kapacitiv touch penna

Denna penna är ett enkelt projekt som kräver få material. Det fungerar genom att använda conductivityen av din hand för att fungera som en kapacitiv touch penna. Här är roligt och enkelt projekt som alla kan göra.Steg 1: materialSamla ditt material:1...

Arduino kapacitiv Touch spel

Detta är ett spel, genomfört från olika spel som pacman och mario brothers, som du kan förmodligen se!Jag fick idén att kombinera den kapacitiv touch och bearbetning att göra ett spel genom en instructable att jag såg (allmänt om kapacitiv touch sens...

Kapacitiv Touch Arduino lampa

EDIT: Jag gjorde ännu en av dessa och hacka en ikea-lampa med den. Du kan se den "vänners kompatibla overe härProblemetDet är sent på kvällen, och din mobiltelefon ringer. Du kan inte se där det är, du blint famlar runt ditt Nattduksbord, förgäves fö...

Kapacitiv touch humör/Ambilight

detta instructable är en snabb uppskrivning av min erfarenhet av att skapa en multifunktionell moodlight. Vissa grundläggande kunskaper av elektroniska kretsar förväntas. Projektet har inte ännu färdig, något att lägga till funktioner och tweaking må...