Mario Goomba sko strumpangöra super enkelt nr-sy Super Mario brothers lagra för din semester! Inget säger jul som startar en Goomba från sin sko och använder den för att förgöra honom. Santa kommer att belöna dig och alla kommer att förundras över denna bedårande ikoniska strumpa.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Playable Quilted Mario Snuggie

Detta är en begäran från min dotter. Alla hennes vänner har snuggies och hon kände utanförskap. Jag kunde inte bara låta henne få alla gamla snuggie och således detta monster var född. Inte bara kan mynt och power-ups sättas i rutorna fråga, finns de...

Mario, svamp, Goomba och röret kakor

har du ett barn som är favorit TV-spelskaraktär är Mario och ville ha en tårta formad som Mario och objekt från spelet. Nu kan du ge honom eller henne detta med ut att hyra en stor konditori och betala en massa pengar. Du kan använda detta instructab...

3D-Super Mario Papercraft Magnet styrelsen

Cubeecraft har en awesome papercraft leksaker med en smart nr-lim box design. Pop-kultur fan art omfattar karaktärer från TV, cartoons, TV-spel, filmer, serietidningar och mycket mer. Vi visar dig hur man kombinerar Cubeecraft leksaker, magneter och...

Awesome Super Mario Bros. påskägg!

My son is going through his Super Mario Bros. phase. Jag vet inte att jag någonsin kom över mig. Spela Nintendo för oräkneliga timmar är en av mina käraste barndomsminnen. Med påsken runt hörnet trodde jag jag skulle överraska honom med dessa Awesome...

Super Mario Screenshot afghanska

bara som massor av andra människor, jag är en enorm spel fan... och när jag köpte min första hem ett par år sedan visste jag att jag planerat att ha minst en Rummets inredning helt ägnas åt TV-spel. Tja, att ett rum snabbt förvandlas till en hela käl...

Hur man gör en lera mario

Steg 1: Starta huvudet 1: först ta vit lera ta lite och göra en liten boll för näsan och en stor boll för huvudet.2: nu tar svart lera och rulla den längs bordet gör det lång och mager för mustasch kan du göra det på något sätt du vill.3: ta två vita...

Super fina vatten/vindtät cykel sko silvertejp täcker

efter att inte se någon bra vatten/vindtät skor gjorde silvertejp i min lokala cykel butiker eller på nätet, jag bestämde mig att göra min egen. Här är en kort skriva upp på vad jag har gjort, hoppas detta hjälper dig till ett varmare, torrare par fö...

Super Mario Brothers Polymer lera skulptur

Välkommen kära instructable Lovin ' användare! Idag kommer du lära dig hur du skapar din egen Super Mario Brothers Polymer lera skulptur!Lektion idéer för konst utbildning:Återvinning (med trasiga Gem och burk lock)Lärande modelleringTar om armaturer...

Minecraft hur-till: 8 Bit Mario scen

Heyo, och Välkommen till min första minecraft instructable! Detta är en 8-bitars Mario scen att gå i din värld som pixel konst. Detta instructable är främst bilder så jag hoppas du inte förvirrad! Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Mario För Mario behö...

Mario Game post-its-dagliga animationer

detta är inte exakt ett spratt per säga, men det är kul att göra och se från utsidan. Detta är i grunden en scen från Mario med windows i din lägenhet och bokför den anteckningar för att göra varje pixel. Ber om ursäkt för de dåliga bilderna, min kam...

Super Mario Bros dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Varm lim Mario

Här är en modell helt tillverkad av varmt lim! Dess gamla tiden Mario! Du kan använda honom som en natt lampa med en ljuskälla nedanför honom eller lägga honom till din samling modeller!Steg 1: Samla de verktyg och materialDe verktyg och material som...

Laser skär sko

Du behöver:1/4" träLaserskärareTrälimMenyfliksområdetSteg 1: Laser CutIngår det .svg .ai filerna och en storlek 8 sko.Dessa kan vara re-storlek att passa olika storlekar, men vi är dåliga på matte, så att du på egen hand.Graverad blå linje, och skära...

Sticka tillbaka en sko sula.

Denna veteran sko slutligen hade det enda lossnat. Här är hur jag gjorde en snabb lösning på den.Steg 1: Limmet. Detta är ganska starkt lim gjorda lokalt. Det är en av mina favorit komponenter för projektet att göra.Steg 2: Att komma till stickning....

Duct Tape sko!

Steg 1: Samla material! Behöver du:-gamla flip flops - Duct tape - någon form av rep (jag använde paracord) - saxar - lättare (tillval. Jag är inte ansvarig för eventuella skador som du orsakar dig själv)Steg 2: bränna Bränner ändarna av paracord att...

Balett sko Makeover

jag i rengöring läge, så jag har separera allt jag äger i saker jag vill och saker jag inte längre. Dessa skor landade nästan i den fruktade högen två, och sen fick jag denna söta (och absurt girlie) lilla idé för dem!För mer mode och hem DIY projekt...

Stor rosett sko skor

ganska rosa rosetter pryder tårna i dessa glittriga siffror. du behöver ungefär en timme att få dem gjort.Steg 1: material och verktyg Du kommer att behöva: tyg lim, paljetter, sax, band, material och vissa skor.Steg 2: Paljett dem skönheter! Arbeta...

Trasiga sko? Sugru!

På något sätt, någonstans, min favorit par finskor lyckades förlora spetsen på enda av rätt sko. Som jag måste klä skor då - konserter, intervjuer, föreställningar – detta bör verkligen repareras. Jag kan skicka dem tillbaka till tillverkaren att var...

Hur man gör en Mario svamp nyckelring

idag gjorde jag denna söta lilla Mario svamp nyckelring med klädde med filt. Allt som behövdes var röd, brun, vit och svart filt, papper för att göra mönster, fyllning, en nyckelring ögla, tråd och en synål! Det var riktigt enkelt, och jag kommer att...