Mässing Steampunk påse instruktionernyligen jag laddade upp några bilder på denna påse med instruktioner, men efter en del arbete, jag har kunnat förklara det bättre i detalj.

Jag har varit i steampunk i några år nu och det har drivit mig att prova olika färdigheter som läder arbetande och metalsmithing. Jag ville lägga till en mer steampunk utseende till min outfit och jag har inte en bra påse på gång, så jag försökte göra en. Jag hade en mycket begränsad kunskap om metallbearbetning när jag gjorde detta, och samtidigt gör det, jag tar inte de bästa bilderna till en steg för steg, så nakna med mig, några av mina bilder är Photoshoppad.

Så, i detta instructable, jag ska försöka berätta hur man gör en metall påse du kan bära på bältet och håller några essentials.

Leveranser
Ett ark med 20 gauge mässing. Det måste vara minst 20 x 20 inches. (om du vill använda en tjockare eller tunnare mätare, som är bra också)

Kontakta cement

Paint tunnare (ca 2 dl)

Gnugga alkohol

Minst 10 läder nitar för läder och låsa. Mer om du väljer att riveten metallen tillsammans.

En 10 x 10 ark av läder. Det måste vara en tjock sortera användning för remläder, påsen är tung och tunnare läder eller tyg kan inte hålla den.

Läder dye, i oavsett färg du vill.

Läder sealer

En liten metall slang minst 6 inches lång. Tjockleken beror på hur stora du gör din gångjärn

2 mässing runt huvudet naglar. Dessa måste passa din metallröret snuggly.

Jag denna tur låser från Tandy läder, men med tweaking, använder du kallt någon låsning lås du vill ha (http://www.tandyleatherfactory.com/en-usd/product/turn-lock-bag-clasps-1307-504.aspx)

(Valfritt) Affisch styrelse, tejp och en penna, för att göra ett papper mock up innan styckning i metall (rekommenderas starkt)

Tydlig sprayfärg. Blank eller Matt beror på dina önskemål.

Verktyg
En linjal.

Maskering eller målare tejp

Juvelerare såg och blad för skärning av metall Detaljer

Jag använde en hoppa skjuvning för att klippa min metall, som var tillgänglig för mig, men detta är uppenbarligen inte en normal hushållens utrustning. Du behöver ett sätt att skära ut din stora bitar. En juvelerare såg fungerar, men det är långsammare.

En plåt bender. Återigen, är detta inte något jag skulle tro att ett normalt hushåll skulle ha. Jag tror att du kan använda ett skruvstäd och en hammare för att böja metall. Du kommer att behöva böja några bitar i 90 graders vinkel.

Tång, helst de utan tänder, eftersom de kan repa metallen.

Om du har ett städ, det är awesome, men kommer också att arbeta en platt bit granit, eller ens ett robust bord. Detta är för inställningen nitar och böja metall.

En drill press eller en handhållen borrmaskin.

Borrkronor gjorde att borra metal.

En center punch, att markera din hål du ska borra, vilket förhindrar att borra lite "walking". En spik och hammare kan användas i stället. Detta bara stansar en liten buckla där du vill att ditt hål borras och håller borr på plats vid borrningen.

Metall filer, till fina ratta din metall efter skära den med din juvelerare såg och att fila ner borrar från övningen.

Sandpapper och polering verktyg.

Läder skärande leveranser, box kniv kommer att fungera bra.

Läder nit inställning verktyg

Klipp av trä, detta kommer att gå under metallen som du borrar hål i den. Jag tror att jag använde en 2 x 4 och några 1x4s.

Säkerhet verktyg
Skyddsglasögon

Läderhandskar

Målarna ansiktsmask (inte andas i metall dammet samtidigt sågning)

Försök att säkra att göra detta. Metallen kan vara vassa, och det finns ett antal vassa verktyg som du kan skada dig själv med. Om du har tillgång till maskiner som borrar, hoppa skjuvning eller metall bender, vänligen använd inte dem om inte du känna dig trygg så. Det är alltid bra att ha någon med dig för att hjälpa också. Även små juvelerare bladet kan skära dig om du inte är försiktig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunked Nerf Gun

omvandla Nerf N-Strike Night Finder till en steampunk pistol med färg och några knappar!Steg 1: Måla pistolen. jag först rensade pistolen med gnugga alkohol för att ta bort något fett, damm, smuts, etc. Då jag använt olika storlekar av penslar (bara...

Steampunk iPod Classic fall

denna enkla instructable visar dig hur du kan dekorera en iPod fallet, för att ge din MP3-spelare en steampunk utflytning.Jag måste ge lite beröm äras bör, att några andra Instructables; Steampunk iPod portabla Rig och Steampunk Discman.Min slutliga...

3D tryckt spruta Pump Rack

Detta instructable serverar att dokumentera att bygga en 3D tryckt spruta Pump Rack. Räcket består av 5 spruta pumpar, med denna uppsättning kan du ha 2 system som kontinuerligt flöde och en återstående pump (om du har den rätta slangen och ventiler)...

De flesta detaljerade Steampunk tangentbord instruktioner

mest detaljerade instruktioner hur man bygger en Steampunk tangentbordfrån seminariet av amiral Aaron RavensdaleDetta projekt är inte den första som talar om byggandet av ett tangentbord i snygg design.Men till min förvåning har jag hittat inte en ma...

Steampunk mässing Goggles 101. Rätt sätt gjort fel.

Vad som följer är den rätta vägen att göra Steampunk glasögon. Jag visar upp den grundläggande metoden och inte gå genom bygga av en färdig uppsättning glasögon. När du kommer till slutet av detta instructable kommer du fortfarande har lite designarb...

Handgjorda Steampunk läder korsett med mässing Inlays och anpassade verktyg

Kolla in www.starboardsky.com för mer av mitt arbete!Följ mig på www.facebook.com/starboardskyleatherworks Handla mina objekt: www.etsy.com/shop/starboardskyLWSteg 1: Prepwork Så, eftersom detta var min första korsett, jag bestämde mig att beställa e...

En Steampunk mässing Tube Radio

Hej allaIdag har jag ett nytt projekt. En förändring från en tysk Radio Kit kallas - Franzis UKW radiosände Deluxe.Detta Kit är med ett rör som den gamla Tube radioapparater. Röret gör ljudet mjukare och mer melodiösa. Jag använde den kompletta elekt...

Foton-Steampunk etsad mässing påse

** Edit, jag gjorde den till en Instructable -Här är mitt första försök till en steampunk påse, tillverkad av mässing, nickle och läder. Låsa spännet är det enda jag gjorde, jag köpte den på Tandy läder, en läder leverans butik.När det gäller materia...

Vauxhall Opel Holden Astra Twin Top konvertibla tak skifte hylla Winglet lock Motor CNC mässing redskap reparation Fix Kit installera Guide instruktioner

ProblemetDe plast redskap inom skiftet hylla winglet motorn bär och remsor orsakar taket fel.Det är vanligt att den motor som driver skifte hylla winglets misslyckas, inom denna motor är en plast redskap. Redskapet är tillverkad av en dålig kvalitet...

Löda mässing rostfritt stål plus instruktioner göra Flux

denna video visar hur du soft-löda mässing till rostfritt. Samma teknik kommer att löda mässing mässing (eller koppar, eller några koppar-legering, nickel, eller stål eller järn).Lödning stål/järn till stål/järn är lite svårare men fungerar ganska br...

Gena Rumple instruktioner göra en prisvärd Steampunk hjälm

Jag har skapat ett öre spara handledning för alla för att kunna njuta av den underbara världen av Steampunk. Möt... Hjälmen.Steg 1: Konstruktion hjälm jag köpte denna konstruktion hjälm på en lokal Thrift Store för 2 dollar och 50 cent. Du är välkomm...

Steampunk tank pistol koppar och mässing med patina

detta är en enkel instruktion på hur du sätter en super soaker(ish) squirtgun till en cool zeppelin som pistol av mässing och koppar med patina.Steg 1: köpa plast pistolen Köp en billig förmodligen använt plast squirtgunoch mässing och koppar spraypa...

Steampunk stubbe Shrinking - hammare bildar konkava former i mässing blad

detta är en ganska grov grundläggande handledning om att uppnå konkava former i plåt med hjälp av en hammare och en stubbe. Denna video visar några tekniker inklusive krymper (kallas ibland diskning), sjunka, och en blick på att öka. Ledsen jag inte...

Mässing industriella lampa

I detta instructable vi kommer gå igenom processen att skapa en ganska cool industri/steampunk lampa som kontrolleras av en ventil dimmer. Häftiga med detta projekt är att medan den kärna bygget är ganska väl nödvändigt den faktiska lamphus är mycket...

Aetherias hemlighet - en Steampunk säker med Nixie Display

"Aetherias hemlighet" - en Steampunk Safe, kod låst, med Neonballs och Nixie Display. Det öppnas när koden är rätt och vänd runt. Med Handclapping Sensor att starta energi!Mina tankar var: en låda öppen genom att trycka på en knapp... som därmed...

Hur till Steampunk dekorera en elektrisk väggplatta

IntroduktionDetta Instructable visar dig hur du kan dekorera en lager plate cover för en strömbrytare eller elektriska kärl. Med hjälp av några små redskap, löda och och några verktyg, kan du skapa en dekoratör plate cover med en steampunk-tema i 30...

Hur man Steampunk en liten Teardrop husbil

Hur Steampunk en liten husbil?Detta Instructable ingår en introduktion, föreslagna material lista, några instruktioner och förslag och bilder på mitt steampunked släpvagn projekt. Eftersom min åter utlovat material kommer sannolikt annorlunda än vad...

Gör en Steampunk tangentbord - Win Guy stil!

~ En postThe vinnare i Steampunk Weekly Challenge! Se det här: (länk) ~Greetings, min vänliga medmänniskor, och Välkommen till mitt kort (sarkasm alert!) tutorial på hur man konstruerar en Steampunk tangentbord - utan att helt riva styrelsen i proces...

Hur man Steampunk Teardrop Camping släpvagn (del 2)

Detta instructable är en fortsättning på min tidigare bygga från augusti 2015 om hur att Steampunk en liten Teardrop husbil. Del 1 finns på denna länkSedan augusti förra året har jag tältade med min lilla släpvagn flera gånger. Medan på vägen, och nä...