Micro Log CabinGissa vad Santa kommer att få detta X-mas!

Santa's micro timmerhus

  • Byggd av tandpetare och möblerade alltför!
  • Här är en liten timmerstuga, det minsta som jag någonsin byggts!
  • Nästa, jag planerar att installera det på en suckulent växt, tillsätt 2 elektroder, Anslut en joule tjuv och driva en liten LED inne i kabinen!
  • 165 individdelar och 3 dagar att göra, möblerade helt alltför!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ultimate utomhus Log Cabin Fire

Lägereldar är ofta en låg kostnad stapelvara i natt sommaraktiviteter, men där liten tanke sätta i faktiskt börjar oftast branden eller vilka lägereld struktur är den mest idealiska för den planerade verksamheten. Detta instructable kommer att gå ige...

Craft Stick Log Cabin

This slideshow is more like a Lego instruction booklet. Varje bild tar dig genom de olika stegen till att göra en mini-log-stuga av hantverk pinnar, vilket gör en fin dekoration under granen eller en fin present till någon du bryr dig om. Om du vet n...

"Rosa och blå Log Cabin" Quilt

min första framgångsrika quilt. Jag upptäckte roterande styckning och strip lappteknik från Eleanor Burns täcke på en dag som jag skulle rekommendera till alla. Jag klippte och sydde detta täcke tillsammans veckan julen medan du tittar på en Jimmy St...

Hur man gör en Minecraft Log Cabin

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en timmerstuga på minecraft.Steg 1: Ramengör en ram som den ovan ^Jag gör varje logg 10 kvarter, men du kan göra det som stor eller liten som du vill.Steg 2: Gör det högabygga din stuga upp tre...

Super enkel överlevnad Log Cabin

Hej alla! Detta Instructable är en guide om hur man bygger en timmerstuga i minecraft. Det maximerar lagring och storlek, samtidigt dra nytta av de vanligt förekommande resurserna i överlevnad. Låter komma igång!Detta har också överlämnats till Minec...

Mobil Sun-söker Robot

Din anläggning kan navigera till den soligaste platsen i huset med denna solsken söker inomhus planter. Kontrolleras av en Arduino mikro och drivs av två kontinuerlig rotation servomotorer. Planter syftar sunshine med hjälp av två solpaneler som iden...

Tornado Tower

Om du gillar detta projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.Studenter måste bygga torn som uppfy...

Två sätt att ställa upp din Fire med hjälpsamma Tips

Jag kommer att visa dig två vanliga sätt att ställa in din eld med ett tips som jag fick höra av en vän som fungerar riktigt bra. Hoppas du njuter!Steg 1: Få dina leveranser!!Fnöske och fnöske, fnöske små vilket innebär att de små sakerna. Gitarr plo...

Hur man gör en eld med våt trä

Det är regnade, vad ska du göra nu? Hur kommer att göra upp eld? Tja, är det enkelt. Bara följa mitt exempel.Steg 1: Få din träHitta några rimligen vått trä, inte något du hittat flytande i vattnet. Kommer du sätta den i en hög.Steg 2: Starta rakning...

Perfekta vandringen: Följ vägen för Backpacker

Vad är den perfekta vandra? Tja, ser jag på det som jag gör en plan landning--någon backpacking resa kan du promenera bort från...Backpacking är konsten att bekvämt överleva i en ogästvänlig miljö med så lite som det är säkert möjligt. Praktiskt tage...

Korv pannkakor

Du har någonsin haft en platta med pannkakor och korv där förhållandet mellan pannkakor till korv var helt fel. Du skär pannkakor och korv i lämplig storlek biter, så att varje forkful innehåller vissa söt pannkaka med sirap och en liten kryddig salt...

Lincoln pinnar: Popsicle Stick timmerstugor

som barn, jag alltid brukade älska att spela med Lincoln loggar, särskilt runt jul tid när vi skulle göra en by av dem under granen. Så när jag behövde göra några dekorationer/julklappar på en budget, blev Lincoln loggar min inspiration.Med lite arbe...

Flygekorre hus w/Spy Cam

Min brud tycker att sydöstra flygande ekorrar som är så mycket här i South Carolina är om de sötaste saker hon har sett, förutom mig, naturligtvis. Eftersom jag är pensionär och har tid att ägna åt projektet, jag har samtyckt till att designa och byg...

Log-bara mikro Geocache

En gång var geocaching om sökning för stash-fyllda vädertäta boxar ut i vildmarken... Numera är en så stor risk att söka efter så kallade "endast logg" fynd - mycket för liten för objektet utbyte, men (för vissa) inte mindre intressant för deras...

Gör din egen ultra lätta micro kontakter

du kan göra din egen ultra ljus polariserat micro kopplingar hemma!Polariserade medel de har en hane och en hona i en kontakt, därmed förhindra från att blanda upp polariteten.Slutresultatet är en ultralätt 2 stift som du kan använda för olika ändamå...

Att göra Data Loger rum villkor posten använder Arduino

Skapa ett Data loger rum förutsättningar att spela in villkora av temperatur, relativ fuktighet och lufttryck i rummet blir relativt lätt. för vem vet inte vad det faktiskt är Arduino en programmerbar micro controller med hjälp av en dator, på grund...

Batch-menyn med log-in system

Whats up killar? Dess candycane och jag ville bara visa er min meny med ett fungerande log-in system. Detta har fullt fungerande funktioner men den främsta orsaken jag lägger denna fil upp är så ni kan redigera och spela med det i emellertid sätt du...

Grunderna - Gas Log eldstad, värme tjuv

Jag har alltid undrat om gas-log eldstad var en praktisk funktion i mitt hem. När jag köpte en infraröd termometer, upptäckte jag att det inte är. Det är en värme tjuv. Temperaturen vid den öppna spisen på en kall dag är runt 59 grader Fahrenheit. Re...

Big Bad Vader Log brännare

tillbaka på allmän begäran.De senaste några vader log brännare jag har gjort har orsakat en storm. Med den här ville jag gå större och badder och försöka fånga mer av den ursprungliga formen och styling.Flaskan jag använde var en 46kg tror jag... yea...