Ultimate utomhus Log Cabin FireLägereldar är ofta en låg kostnad stapelvara i natt sommaraktiviteter, men där liten tanke sätta i faktiskt börjar oftast branden eller vilka lägereld struktur är den mest idealiska för den planerade verksamheten. Detta instructable kommer att gå igenom de steg som behövs för att bygga en timmerstuga brand. Log cabin fire strukturer är idealisk för matlagning som de bränna under lång tid och är mindre benägna att kollapsa i jämförelse med traditionell tipi struktur. De är också mycket anpassningsbar och kan göras så stor (eller liten) som önskat.

Material som behövs:

  • Fnöske (papper, torktumlare lint, etc.)
  • Tändved (små kvistar)
  • Pinnar (~ 1-2 tum i diameter)
  • Tändstickor eller tändare
  • Ved (stora loggar att brännas efter den inledande brand starten)
  • Metod för brandsläckning
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ultimate utomhus Utility Belt

Utility: användbara, särskilt genom att kunna utföra flera funktioner.Detta bälte var ett begrepp som jag började tänka på efter att hitta några olika artiklar jag hade sett på nätet på olika webbplatser och tänker "Hej, jag undrar om jag kunde göra...

Bygga en ultimata utomhus eldgropar komplett med anpassade Cap sten: ManPit

Översikt:I steg framåt kommer du lära dig att bygga en stor eldgrop som är estetiskt tilltalande och lätt att bygga och sist men absolut inte minst ganska lätt på din plånbok, i själva verket denna projektkostnaden mig mindre än 100 spänn. Jag vill b...

Super enkel överlevnad Log Cabin

Hej alla! Detta Instructable är en guide om hur man bygger en timmerstuga i minecraft. Det maximerar lagring och storlek, samtidigt dra nytta av de vanligt förekommande resurserna i överlevnad. Låter komma igång!Detta har också överlämnats till Minec...

Craft Stick Log Cabin

This slideshow is more like a Lego instruction booklet. Varje bild tar dig genom de olika stegen till att göra en mini-log-stuga av hantverk pinnar, vilket gör en fin dekoration under granen eller en fin present till någon du bryr dig om. Om du vet n...

"Rosa och blå Log Cabin" Quilt

min första framgångsrika quilt. Jag upptäckte roterande styckning och strip lappteknik från Eleanor Burns täcke på en dag som jag skulle rekommendera till alla. Jag klippte och sydde detta täcke tillsammans veckan julen medan du tittar på en Jimmy St...

Hur man gör en Minecraft Log Cabin

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en timmerstuga på minecraft.Steg 1: Ramengör en ram som den ovan ^Jag gör varje logg 10 kvarter, men du kan göra det som stor eller liten som du vill.Steg 2: Gör det högabygga din stuga upp tre...

Micro Log Cabin

Gissa vad Santa kommer att få detta X-mas!Santa's micro timmerhusByggd av tandpetare och möblerade alltför!Här är en liten timmerstuga, det minsta som jag någonsin byggts!Nästa, jag planerar att installera det på en suckulent växt, tillsätt 2 elektro...

Ultimate utomhus tabellen (super lätt)

en super lätt tabell med lastpallar och däckSteg 1: steg 1 först göra en hög med däck genom att stapla dem, sätta den största de längst och den minsta på toppen, du kan lägga till så många du vill beroende på din längd eller om du vill ha ett soffbor...

Ultimate Pi dagen Cookie, kaka och glass paj

vill göra den ultimata dekadenta behandla att fira Pi-dagen? Ännu bättre, vill du göra en behandling som använder pi typer av desserter i det? Detta är paj för dig!Varför är det pi typer av desserter? Enkelt. Paj, tårta + kakor = 3 efterrätter. Lägg...

Två sätt att ställa upp din Fire med hjälpsamma Tips

Jag kommer att visa dig två vanliga sätt att ställa in din eld med ett tips som jag fick höra av en vän som fungerar riktigt bra. Hoppas du njuter!Steg 1: Få dina leveranser!!Fnöske och fnöske, fnöske små vilket innebär att de små sakerna. Gitarr plo...

Perfekta vandringen: Följ vägen för Backpacker

Vad är den perfekta vandra? Tja, ser jag på det som jag gör en plan landning--någon backpacking resa kan du promenera bort från...Backpacking är konsten att bekvämt överleva i en ogästvänlig miljö med så lite som det är säkert möjligt. Praktiskt tage...

Mobil Sun-söker Robot

Din anläggning kan navigera till den soligaste platsen i huset med denna solsken söker inomhus planter. Kontrolleras av en Arduino mikro och drivs av två kontinuerlig rotation servomotorer. Planter syftar sunshine med hjälp av två solpaneler som iden...

Tornado Tower

Om du gillar detta projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.Studenter måste bygga torn som uppfy...

Hur man dansar och gnistra genom livet

känner du denna känsla: det är natt, du går utanför och plötsligt du verkligen, verkligen vill göra lite dans, bara just där på gatorna?Jag har Jo den känslan ibland och nu när jag hittat den ultimata utomhus dancingfloor jag trodde jag skulle kunna...

Hur man gör en eld med våt trä

Det är regnade, vad ska du göra nu? Hur kommer att göra upp eld? Tja, är det enkelt. Bara följa mitt exempel.Steg 1: Få din träHitta några rimligen vått trä, inte något du hittat flytande i vattnet. Kommer du sätta den i en hög.Steg 2: Starta rakning...

Korv pannkakor

Du har någonsin haft en platta med pannkakor och korv där förhållandet mellan pannkakor till korv var helt fel. Du skär pannkakor och korv i lämplig storlek biter, så att varje forkful innehåller vissa söt pannkaka med sirap och en liten kryddig salt...

Lincoln pinnar: Popsicle Stick timmerstugor

som barn, jag alltid brukade älska att spela med Lincoln loggar, särskilt runt jul tid när vi skulle göra en by av dem under granen. Så när jag behövde göra några dekorationer/julklappar på en budget, blev Lincoln loggar min inspiration.Med lite arbe...

Flygekorre hus w/Spy Cam

Min brud tycker att sydöstra flygande ekorrar som är så mycket här i South Carolina är om de sötaste saker hon har sett, förutom mig, naturligtvis. Eftersom jag är pensionär och har tid att ägna åt projektet, jag har samtyckt till att designa och byg...

Java Fire Log i A används papper kaffekopp

Java loggar är en bra produkt. De använder använt kaffesump och kräver inte träd skäras för ved. Enligt många webbresurser de även släpper ut mindre växthusgaser än bränna trä.Detta projekt syftar till att inte bara använda tillbringade kaffesump uta...