Min chansning och maverickta tunnelbanan från denna front gun

ta din sax och klippa den till rätt längd för att överdel

im går att göra en ny lack på min longshot

för min raider im kommer att få digi öken målning hela det av ett proffs så småningom

gjorde några bilder av min maverick

hoppas ni gillar det!

Jag tar inte åt sig äran för detta maverick jason röda gjorde det första ja det är min hund fot

Relaterade Ämnen

Ha kul med en miniräknare och en vän (mente för skolan, men fungerar överallt)

detta är min första instructable, så bli inte alltför förlåtande, det är bättre att lära sig från kritik än inte lära sig alls.Fortsätter, det senaste året jag befann mig i ett annat skrivbord från det jag var i året innan, och med en annan deskmate....

Fäste för min billigt och enkelt Airsoft Gun!

Steg 1: grejer! Behöver du bara en friktion penna, silvertejp, min "Billigt och lätt Airsoft Gun!" Och airsoft kulor.Steg 2: Gör det dårar! Bara ta ut radergummi och bläck från pennan, lägga i airsoft kulor in i bakre delen av airsoft pistol och...

Hur du öppnar tredje part Apps från oidentifierade utvecklare i Mac OS X Yosemite, Puma och Mavericks

För att skydda dig mot skadliga program på datorn i Mac OS X Lion, Puma, Mavericks och Yosemite, har Apple byggt en inställning som du behöver veta om. Inställningen, kallas Gatekeeper, tillåter apps installerat direkt från Mac App Store, men det för...

Mina dockor och stickad Amigurumi

här är några av mina dockor som jag har gjort. Jag hittade kroppen mönster i en bok (sorry, jag inte minns namnet), men sjöjungfru svans och kläderna är mitt eget mönster. Alla dockor ansikten är handmålade med akryl.Amigurumi jag drog på rutat pappe...

Här är några av mina egna och glitched's knex transformatorer

jag byggde dessa från bilder på glitched's T.F. och tre sista är mina. Ironhide är inte klar ännu men mycket nära....

Min Pasta och gula delade ärter Veggie maträtt

jag har ett recept på botten. Det tar 45 min att slutföra från sjudande av de gula ärtorna att dela det i en skål. Förlåt mina instruktioner som dess min första gången att sätta allt ihop.Chili... Du kan missa det om du föredrar att.Två lök och vitlö...

Hur du skapar anpassade Minecraft Mini block och objekt

Verktyg:-Sax-Linjalen-Limpistol-Penna-Kniv-Box knivMaterial:-0,5 cm. tjocklek svart skum-Varmt lim pinnar-Vitt lim-Tryckt "Papercraft" Texture(s) för att förstora-Batteri-drivna värmeljus (mina är 3,5 cm. i diameter)(Belopp beror på hur många bl...

Min Blackberry och hallon Pi(e) r kvadrat

här är min post för Pi dagen paj tävling, anpassad från en blackberry skomakare (tack Nancie!). Vänligen njuta som oansvarigt som du tycker passar. =)Steg 1: Ingredienser och mellersta skorpa Ingredienser:Bakelse för 9-tums dubbel-skorpa paj (köpta e...

Min Fx och Robot butik

detta är den butik som jag har byggt från tiden jag fick utrymme när jag var 13. Det är mina föräldrar källaren så förhoppningsvis sjuk flytta till ett större utrymme någon gång snart, men för nu jag hoppas du njuterSteg 1: Bänk #1 Detta är först av...

IPod mini 32gig och nytt batteri utan att repa den.

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur du enkelt öppna upp en ipod mini utan repor eller Messina upp upp och ner och uppgradera batteriet och enheten.Tack vare geek teknik för inspiration har de instruktioner, men inte ett exempel på om en...

Min kraft och vatten Generator - en gåva till hela världen.

Detta är en ganska rättfram design att omvandla solenergi till antingen el och vatten eller tryckluft- och sedan massor av vatten och el.Det är enkelt att göra och oändligt skalbart, och med volym - vilket innebär stora antal enheter, det är ett syst...

Mina teckningar och målningar

dessa är några av mina nya teckningar och målningar jag gjort....

Min chapstick och läppglans samling (ledsen pojkar) efterföljare särskilda

Jag kommer att göra en annan inscructables för min pojke anhängareSteg 1: eosJag har eos sommarfrukt och eos strawberry sorbetSteg 2: rör (tråkiga gamla rör) Jag har carmex originalJag har de blistex fuit smoothies triple tropiska berry explosion och...

Rita PCB med min CNC och en paintmarker

Jag gjorde en massa LED-skyltar. Ritning och fräsning av PCB´s tog lång tid. PCB är aldrig ens. Utan att använda ett vacum bord får skäraren djupt in PCB. Så jag var tvungen att trycka ner PCB med mina fingrar hela tiden lång. Inte mycket säker och t...

Fighter jets med mini stridsflygplan och mer

här jets vi gjort. Du kan också hänga dem där allt du vill. föraren av fighter är en annan instruktion.Steg 1: v.2 vi lägga sak och gjorde i så föraren kunde passa i bättre än tidigare. Om du vill se hur man bygger den bara ber mig att göra detSteg 2...

Min (gamla och nya) projekt utan ordentlig instructable.

Not all my projects I turn into instructables. Några av dem eftersom de redan hade en instructable om dem, andra eftersom de är för gamla och jag har inte några bilder av byggande eller helt enkelt eftersom jag inte gör en instructable för varje proj...

Hemgjord Mini Bowiekniv och käkbenet kniv

gång, bara be om en full instructable och du får en...

DIY Mini Chips och Dip

https://www.youtube.com/watch?v=yHlHIzAdQ4E...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...