Mina dockor och stickad Amigurumihär är några av mina dockor som jag har gjort. Jag hittade kroppen mönster i en bok (sorry, jag inte minns namnet), men sjöjungfru svans och kläderna är mitt eget mönster. Alla dockor ansikten är handmålade med akryl.
Amigurumi jag drog på rutat papper och gjorde resten upp när jag gick.
Baby-dockor och häst gjorde jag också upp. Hästen har posable ben.
Relaterade Ämnen

Mini Tv för små dockor och Littlest Pet butiker

Hej alla jag heter Janna! Och idag jag kommer att visa dig hur man gör en mini-tv och fjärrkontroll för små dockor och littlest pet-butiker! Och oroa dig inte om den dos inte ser perfekt eftersom som ni kan se min obvisoly dosent! Hoppas du har kul!D...

Söta Quilled Mini dockor

De är så bedårande. är inte de?Söta quilled Mini dockor enkelt i bara 4 steg.Blomma tema Mini dockor Bergenia(Pink),Gerbera(red) och Tulip(white)Grundläggande saker som behövsQuilling papperQuilling nållimTätning kristall limSteg 1: Beredning och pla...

Ha kul med en miniräknare och en vän (mente för skolan, men fungerar överallt)

detta är min första instructable, så bli inte alltför förlåtande, det är bättre att lära sig från kritik än inte lära sig alls.Fortsätter, det senaste året jag befann mig i ett annat skrivbord från det jag var i året innan, och med en annan deskmate....

Fäste för min billigt och enkelt Airsoft Gun!

Steg 1: grejer! Behöver du bara en friktion penna, silvertejp, min "Billigt och lätt Airsoft Gun!" Och airsoft kulor.Steg 2: Gör det dårar! Bara ta ut radergummi och bläck från pennan, lägga i airsoft kulor in i bakre delen av airsoft pistol och...

Mini galgar för dockor och spädbarn

Denna video tutorial är för att göra DIY mini kläder galgar. Det är ett enkelt och gratis sätt att omvandla ett genomsnittliga Kemtvätt hängare till en mini galge passar till docka och baby kläder. Jag använder dessa mini galgar för att organisera do...

Angkot Bandung stickade amigurumis

Jag gjorde en parad av amigurumi minibussar som skildrar min hemstad (Bandung, Indonesien) kollektivtrafik.Angkot är kort för angkutan kota (betyder staden transport). Bandung använder olika färger för bilar service olika vägar. Den består vanligen a...

Dorothy och Toto amigurumi

virka Trollkarlen från Oz dockor!Dorothy är ca 15 inches lång, och är helt alltför länge av ett mönster att skriva. Så är här tips för att göra en amigurumi som henne:-Hon har ledad armar och ben så hon kan flytta! Jag använde 35mm lederna från HPs h...

Mexikanska tummen brottare dockor och Arena

låt oss redo att THUMBLE!!!Få ut dina leveranser, stretch tummarna, namnge dina karaktärer, ställa in parentes och börja wrestlin'! Det är Nothin ' men kul!Seriöst, vem älskar inte en god tumme brottningsmatch?! Och med tummen brottare dockor?!Om du...

Här är några av mina egna och glitched's knex transformatorer

jag byggde dessa från bilder på glitched's T.F. och tre sista är mina. Ironhide är inte klar ännu men mycket nära....

Finn, Jake, Fionna och kaka amigurumi

dessa är virka dockor gjort att se ut som huvudpersonerna från äventyr tid!Finn och Fionna är virkade helt med single crochet. Jag har inte ett mönster för dem, men de är egentligen bara grundläggande former! Allt görs i omgången med rätsidan utåt, o...

Min Pasta och gula delade ärter Veggie maträtt

jag har ett recept på botten. Det tar 45 min att slutföra från sjudande av de gula ärtorna att dela det i en skål. Förlåt mina instruktioner som dess min första gången att sätta allt ihop.Chili... Du kan missa det om du föredrar att.Två lök och vitlö...

Hur du skapar anpassade Minecraft Mini block och objekt

Verktyg:-Sax-Linjalen-Limpistol-Penna-Kniv-Box knivMaterial:-0,5 cm. tjocklek svart skum-Varmt lim pinnar-Vitt lim-Tryckt "Papercraft" Texture(s) för att förstora-Batteri-drivna värmeljus (mina är 3,5 cm. i diameter)(Belopp beror på hur många bl...

Min chansning och maverick

ta tunnelbanan från denna front gunta din sax och klippa den till rätt längd för att överdelim går att göra en ny lack på min longshotför min raider im kommer att få digi öken målning hela det av ett proffs så småningomgjorde några bilder av min mave...

Min Blackberry och hallon Pi(e) r kvadrat

här är min post för Pi dagen paj tävling, anpassad från en blackberry skomakare (tack Nancie!). Vänligen njuta som oansvarigt som du tycker passar. =)Steg 1: Ingredienser och mellersta skorpa Ingredienser:Bakelse för 9-tums dubbel-skorpa paj (köpta e...

Min Fx och Robot butik

detta är den butik som jag har byggt från tiden jag fick utrymme när jag var 13. Det är mina föräldrar källaren så förhoppningsvis sjuk flytta till ett större utrymme någon gång snart, men för nu jag hoppas du njuterSteg 1: Bänk #1 Detta är först av...

IPod mini 32gig och nytt batteri utan att repa den.

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur du enkelt öppna upp en ipod mini utan repor eller Messina upp upp och ner och uppgradera batteriet och enheten.Tack vare geek teknik för inspiration har de instruktioner, men inte ett exempel på om en...

Min kraft och vatten Generator - en gåva till hela världen.

Detta är en ganska rättfram design att omvandla solenergi till antingen el och vatten eller tryckluft- och sedan massor av vatten och el.Det är enkelt att göra och oändligt skalbart, och med volym - vilket innebär stora antal enheter, det är ett syst...

Mina teckningar och målningar

dessa är några av mina nya teckningar och målningar jag gjort....

Min chapstick och läppglans samling (ledsen pojkar) efterföljare särskilda

Jag kommer att göra en annan inscructables för min pojke anhängareSteg 1: eosJag har eos sommarfrukt och eos strawberry sorbetSteg 2: rör (tråkiga gamla rör) Jag har carmex originalJag har de blistex fuit smoothies triple tropiska berry explosion och...