Min hemska sovrumsnälla, snälla, snälla hjälp mig! Detta är mitt sovrum som är i behov av mycket hjälp! Jag vet inte hur det kom till denna punkt, men från vad du ser jag är inte här inne mycket. Det finns inget avkopplande, cool eller sexig om detta utrymme. Det är föga inbjudande till mig. Jag kunde definitivt använda detta vinner för att få lite liv tillbaka till mitt sovrum. Tack!
Relaterade Ämnen

Min brist på ett sovrum

detta är min nuvarande sovrum. Jag nyligen förlorade mitt jobb som lärare och flyttade 1.100 miles bort för hopp om ett nytt jobb. Har inte fått det jobbet ännu, men jag jobbar hårt för att få en! På grund av finanser kunde jag bara ta vad som passar...

Hemska blod och naglar Cocktail

vi inte faktiskt fira Halloween i Australien, men jag läste slumpmässiga artiklar på Instructables häromdagen och jag snubblade över Lmnopeas' Vampire-Rimmed Cocktail glas och tänkte "Det skulle vara perfekt för servering av blod och naglar Cocktails...

Hur man skapar en cool kille s sovrum som alla åldrar kommer att älska.

Här är min sons sovrum jag har precis avslutat utsmyckning.Med lite fantasi och prova några projekt från "Instructables" tror jag det visade sig ganska bra. Min lilla pojke tycker jag är bästa mamma i världen för det.Jag gjort två funktionen väg...

Min lilla Ukulele butik med ner förslag till tabell

Detta har varit en kall vinter min butik är en cement block byggnad som tar lång tid och mycket makt att värma upp. Det finns mycket jag måste göra i butiken som fräsning virke, sågning, slipning plattor. Byggandet kan göras inne där det är varmt och...

Att lägga till inre A2DP bluetooth för Ipod Mini (2G)

efter att ha läst dokumenterade processen att lägga interna bluetooth till 4G och 5G iPod av Fstedie jag gick om att räkna ut hur man få det att fungera för 2 G Mini. Slutresultatet är en helt oförändrat letar Mini som har A2DP stereo bluetooth. Best...

Meddela min Android dörr flyglarmen

detta är min Arduino och Anmäla min Android sovrum dörren anmälaren.Delar:1. Arduino Uno med ethernet shield.2. vilken växel som kan monteras till en dörr.3. extra tråd (längd beror på avståndet mellan switch och arduino.)4,10 k motstånd.5.USB-b kabe...

DIY Star Wars Millennium Falcon Cockpit Playhouse

Innan jag börjar detta mycket lång Instructable, vill jag nämna att om du gillar detta projekt, jag skulle uppskatta dina gillar och röster. Tack för att vara så stöttande!Mina barn älskar Star Wars, och ganska mycket varje dag de sluta gå runt huset...

Cinderella

min pojkvän och jag fira våra årsdagar på Disneyland's "Inte-så-skrämmande" Halloween-fest. Det är en gång om året gäster över ålder 9 tillåts att klä upp, och jag får att uppfylla min dröm om att bli en Disney prinsessa.Även på Joanns en dag ja...

Bygga en billig glasögon eller Mask för barn

Hi Diy, min son och jag bygga denna enkla glasögon använder vi en mikrovågsugn mat fall för detta.Förhoppningsvis förstår min hemska engelska :-)Prova och kul!.Steg 1: du behöver 1. en plastlåda2. sax3. permanenta märkpenna4. regel5. plast gummi6. te...

En berättelse om två gungstolar, före och efter!

Jag lägger en riktig återgång dag: den allra första möbler project jag någonsin ta itu med! Två gungstolar! Efter att vi förlorat min mormor började vi sakta gå genom ladan, ut byggnaderna och, slutligen, huset. De två gamla gungstolar som vi hittade...

En pojkes rum

Vi beslutade att göra om min sons sovrum.Steg 1: dörrenEn lämplig symbol för min sons dörr överväger han älskar gå runt huset med ingen skjorta på. Shark tanden han sig själv i Hawaii genom att simma ut till en korall berm.Steg 2: Skåp platsVi om sin...

Stora matlagning i ett litet kök

Åka utomlands var något som jag hade inga betänkligheter över. Annan kultur? Eh, fina. Annat språk? Jag ska räkna det ut. Men på något sätt har olika kök var vad kastade mig ut. Efter ha tillbringat månader och månader omorganisera, svärande lim och...

Kreditkort Ipod stå

Hey guys detta är min första instruera kan grejen hoppas du gillar detOm du inte har en ihome eller någon av de andra fancy prylar detta är det nästa bästa att göra ditt telefon eller iPod känns mysig och säkerLista över behövs objekt:Två kredit elle...

Automater rörelse läromedel

Detta är en GCSE DT system och praxis projektet jag har skapat. Detta är en uppgift min lärare har satt vår hela klassen och där vi har frihet att skapa saker att uppfylla kraven.Ledsen för bristen på uppladdningar im rädd tentor prioriteras.Jag ska...

Banan och jordnötssmör biter

jag hittade dessa i en matlagning tidning, och de såg så bra jag var tvungen att prova det!Steg 1: ingredienser Ingredienser:En bananMsk jordnötssmörEn tortillaObs: Jag använde en liten tortilla, men du kan använda valfri storlek!Steg 2: Sprida jordn...

Ändra svetsning skyddsglasögon i en ånga inspirerade look

jag ville ha ett par glasögon. Jag sa till mig var att jag ville använda dem för solglasögon, eller som jag ville ha dem när jag red min cykel. Jag ville egentligen, bara ett par glasögon för anledningarna till att jag bara ville ha ett par glasögon....

Justerbar USB-Mikroskop

så här lata gamla Geek blir gamla och mina ögon inte är vad de brukade vara. Så köpte jag en av dessa USB-Mikroskop från ebay (se bild) att se om det skulle hjälpa med närbild arbete.Ja, fungerar det slags. Det är ganska billigt så jag väntade inte m...

Hopfällbart notställ

när musiker gå på resor, de vanligtvis behöver lite träning, hela ställning inte skulle passa i en bagage och om du gillar mig, vinglig tråd står är en personlig rädsla. Hopfällbart notställ är kompakt och lätt fjädrande öppna när det behövs och stän...

Grundläggande "Klä upp" Flash spel

Dress-up spel är en de enklaste spel att göra med blixt. Detta instructable kommer att instruera dig om sätt att göra din egen dress-up spel.För att följa detta instructable, behöver du Adobe Flash av något slag. Jag använde CS6, som du kan ladda ner...