Min Knex rbr (gummiband rifle)detta är min första. Bilderna är ganska mycket själv explainetory här knex pistolen är enkla att göra. pistolen är verkligen kraftfull och exakt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex g36c assault rifle model

hello knexers! Idag ska jag ge dig min knex g36c assault rifle modell.Det skjuta inte, men det ser ganska cooltPro: s-ser cool-nästan exakt storlek-bilagor-främre fat sak ser realistiskt, det är split som den verkliga-mags är löstagbarNackdelar är-in...

Min knex SARBG semi auto gummiband pistol

detta är min knex SARBG eller annars känd som semi auto gummiband pistol, eller SARBR för semi auto gummiband gevär.Steg 1: Avtryckaren Ratchet utlösaren är vanligt förekommande bland en massa rbgs. Det är enkelt och kan i princip göras till någon fo...

Knex Mini Semi Auto gummiband Gun (MSARBG)

Här är några instruktioner till min K'NEX MSARBG eller Mini Semi Auto gummiband pistol. Utan någon ytterligare adjö, låt oss gå direkt till instruktionerna.Steg 1: Saker du behöverSaker du behöverSteg 2: Handtag, kropp, hjul och trigger Här är handta...

Mini Knex Armory

Hi guys! Detta är min mini knex armory. Granat, Dagger och pistol. Jag gillar speciellt pistolen eftersom dess mindre än pistol byggmästare knex ficka pistol! semi automatisk lastning och inga lager gör hans bättre men bryter mindre! =)Steg 1: granat...

Hur man gör en mini knex gun

detta instructable visar hur man gör en mini knex pistol med 12 delar totalt!PS Detta är min första instructable så inte säga dåliga saker om den.Steg 1: Samla delar Att göra detta behöver du:-2 blå stavar-2 gröna stavar-2 orange anslutningar-2 grå a...

Min Knex Pistol

min Knex PistolSteg 1: fat This has quite a few stepsSteg 2: synen Jag kan C U!Steg 3: hantera Steg 4: Sanna Trigger Steg 5: Fireing stift Steg 6: gummiband (efterbehandling Toutches!)...

Min knex bolt åtgärd sniper gevär!

detta är min knex prickskyttegevär, som också är min första någonsin pistol!OK, vet jag inte mycket bra. med 4 normala gummiband, det skjuter 10-20 fötter (ungefär, jag inte mäta), och bryts lätt. Skicka i kommentarerna om du vill att jag ska göra en...

Ultra cool modded knex 5 gummiband armborst.

Hej detta är min knex armborst som använder 5 gummiband för att avfyra inklusive en stor en. den använder cirka 250 delar. Om du har en 3ds eller 3ds xl, kan jag handla vän koder med dig....

Min knex m16.

här är det, min knex m16.Jag hoppas du gillar den.Om du har några frågor bara be dem.:)Kolla in min nya kan DISPENÇO!och videoVad behöver duAnslutningar:Gul-131Green-29Vit-35Orange-63Enda grå-34Dubbel grå-8Röd-67Stavar:Gul-18Grå-16Vit-60Green-app. 20...

Min Knex Pistol med Sear-system utlösa

här är min knex pistol. Jag gjorde det efter att bli uttråkad med att se samma gamla killerk ripoffs om och om igen. Det är enda skott med en sear-system utlösare. Om du använder rätt band, kan du få det att gå ca 30ft.Detta är min första Instructabl...

Min knex ak47

min knex ak47 med realistiska laddning handtag och tidskrift...

Flonines mini knex pistol

Flonines Mini knex pistol - bästa hem videor är härDet är faktiskt Knex pistol byggare mini knex vapnet.Men jag tyckte det var riktigt coolt så jag gjorde en video.(knex pistol byggmästare, alla c redit går till dig och du bara)Vänligen Betygsätt och...

KNEX XM8 Assault Rifle

detta är min knex XM8. Först jag gjorde det bara som modell då jag ändrat mig och beslutat att göra den skjuta. För mig skjuter det minst 40ft. Det är en väldigt cool pistol. Den innehåller grundläggande saker som sann trigger, varbygeln, flyttbara m...

Mini Knex Bow

Yay. Detta är min första publicerade instructable. Det kommer att handla om min Knex armborst. Jag gjorde det efter söker en cheep airsoft pistol och befann mig titta på en massa Knex kanoner istället. Proffs-korrekt - små - kraftfull - lätt att last...

Mini Knex ljus sablar

kraft är stark med denna! Kan börja göra mini knex ljus sablar du kan göra Darth Vaders, greve Dooku och Darth Mauls ljus sabel. De är lätt och liten nog att passa någon där.Steg 1: Darth Vader lasersvärd Darth Vaders Light SaberSteg 2: Darth Mauls l...

Mini knex granat V2

Detta är min mini knex granat V2! dess kinda den samma men olika designen.Steg 1: ReservdelslistaDu kommer att behöva:8 röda kopplingar1 snöflinga eller 1 blå gemensamma bit (jag tror det är vad det kallas :))4 gula kontakter.Steg 2: i mitten börja m...

Min Knex skapelser

alla Heres min knex saker jag gjort....

Min knex arsenal

detta är min knex arsenal, det finns 9 vapen i det, ingen av dem skjuta, de är alla modeller. kommentera, betygsätta och prenumerera. Jag arbetar för närvarande på ett prickskyttegevär som jag kan lägga ut men kommentar om vapnen om du vill att jag s...

Min knex inventering

min knex inventering-detta är inte allt det, jag har fortfarande runt 1k mer av knex används för vissa vapen....