Min Knex superbildetta är min bildspel av det
Relaterade Ämnen

Min Knex superbil stå (går med superbil)

jag kan lägga den Super bil snartSteg 1: Övre Bit Först bygga den översta bitenSteg 2: Hålla saker bygga dessaSteg 3: Base bygga basen jag kallar detta spindel basenSteg 4: Att sätta allt ihop,,, detta är ganska lättUpp lite bara slots på och brun ko...

Knex superbil mkII

detta är den mkII versionen av min knex superbil, det liknar mycket den mkI versionen men det har vissa differences.there är några visuella ändringar till body.the motorn har varit reviderade aswell, mkI motorn var en modell v10 utan turboaggregat el...

Knex superbil instruktioner

denna instruktion som visar hur man bygger en Knex superbil modell. Jag improviserade denna modell själv med alla bitar som jag hade. Jag använde 3D CAD-programvara gratis Google SketchUp för att skapa 3D-renderingar.Du kan ladda ner SketchUp gratis...

Mini Knex Armory

Hi guys! Detta är min mini knex armory. Granat, Dagger och pistol. Jag gillar speciellt pistolen eftersom dess mindre än pistol byggmästare knex ficka pistol! semi automatisk lastning och inga lager gör hans bättre men bryter mindre! =)Steg 1: granat...

Min knex ak47

min knex ak47 med realistiska laddning handtag och tidskrift...

Flonines mini knex pistol

Flonines Mini knex pistol - bästa hem videor är härDet är faktiskt Knex pistol byggare mini knex vapnet.Men jag tyckte det var riktigt coolt så jag gjorde en video.(knex pistol byggmästare, alla c redit går till dig och du bara)Vänligen Betygsätt och...

Hur man gör en mini knex gun

detta instructable visar hur man gör en mini knex pistol med 12 delar totalt!PS Detta är min första instructable så inte säga dåliga saker om den.Steg 1: Samla delar Att göra detta behöver du:-2 blå stavar-2 gröna stavar-2 orange anslutningar-2 grå a...

Mini Knex Bow

Yay. Detta är min första publicerade instructable. Det kommer att handla om min Knex armborst. Jag gjorde det efter söker en cheep airsoft pistol och befann mig titta på en massa Knex kanoner istället. Proffs-korrekt - små - kraftfull - lätt att last...

Mini Knex ljus sablar

kraft är stark med denna! Kan börja göra mini knex ljus sablar du kan göra Darth Vaders, greve Dooku och Darth Mauls ljus sabel. De är lätt och liten nog att passa någon där.Steg 1: Darth Vader lasersvärd Darth Vaders Light SaberSteg 2: Darth Mauls l...

Mini knex granat V2

Detta är min mini knex granat V2! dess kinda den samma men olika designen.Steg 1: ReservdelslistaDu kommer att behöva:8 röda kopplingar1 snöflinga eller 1 blå gemensamma bit (jag tror det är vad det kallas :))4 gula kontakter.Steg 2: i mitten börja m...

Min Knex skapelser

alla Heres min knex saker jag gjort....

Min Knex Pistol

min Knex PistolSteg 1: fat This has quite a few stepsSteg 2: synen Jag kan C U!Steg 3: hantera Steg 4: Sanna Trigger Steg 5: Fireing stift Steg 6: gummiband (efterbehandling Toutches!)...

Min knex SARBG semi auto gummiband pistol

detta är min knex SARBG eller annars känd som semi auto gummiband pistol, eller SARBR för semi auto gummiband gevär.Steg 1: Avtryckaren Ratchet utlösaren är vanligt förekommande bland en massa rbgs. Det är enkelt och kan i princip göras till någon fo...

Min knex arsenal

detta är min knex arsenal, det finns 9 vapen i det, ingen av dem skjuta, de är alla modeller. kommentera, betygsätta och prenumerera. Jag arbetar för närvarande på ett prickskyttegevär som jag kan lägga ut men kommentar om vapnen om du vill att jag s...

Min knex bolt åtgärd sniper gevär!

detta är min knex prickskyttegevär, som också är min första någonsin pistol!OK, vet jag inte mycket bra. med 4 normala gummiband, det skjuter 10-20 fötter (ungefär, jag inte mäta), och bryts lätt. Skicka i kommentarerna om du vill att jag ska göra en...

Min knex inventering

min knex inventering-detta är inte allt det, jag har fortfarande runt 1k mer av knex används för vissa vapen....

Några av mina KNEX vapen

bara ett par av mina knex vapen L96 och min helt nya MP40...

Min knex famas

bär med mig eftersom detta är min första kompatibel. Detta är min knex famas gevär. I ord av knexfreek Dont hatar fira!!! Jag kan lägga upp instruktioner om tillräckligt många människor vill ha demproffs-realistiska-har ett klipp-bra utbud-är en ok p...

Min knex m16.

här är det, min knex m16.Jag hoppas du gillar den.Om du har några frågor bara be dem.:)Kolla in min nya kan DISPENÇO!och videoVad behöver duAnslutningar:Gul-131Green-29Vit-35Orange-63Enda grå-34Dubbel grå-8Röd-67Stavar:Gul-18Grå-16Vit-60Green-app. 20...