Min potatis kanondetta är min vackert inredda 1,5 i fat potatis kanon, det rinner av hårspray och har en flint sparker i gaveln
Relaterade Ämnen

Mini potatis kanon med sniper mod

beslutat att göra en mini potatis kanon, men att det var en smärta så jag har beslutat att göra en sniper version av den. Här kommer jag visa dig hur man gör det.(huvudproduktionsmodell design från M82 Barret)saker du behöver:KnivPen [urholkad]hälfte...

Hur man bygger en mini potatis kanon

detta är min första Instructable så om det är lite oklart behaga låta mig veta.OK så detta är hur man gör en mini potatis launcherSteg 1: stuf att kommer du nead. vad du behöver:1. ca 4 ish inches av 3 1/4 id (inre diameter) PVC-rör.2. en grill ignit...

Mini potatis kanon

I detta Instructable ska jag visa dig hur man bygger en kortkort-Potato-kanon för mindre än 10 €. En potatis kanon är ett pistol-liknande vapen som skjuter potatis, snö eller andra små saker som används som ammunition. Om du inte anger någon ammuniti...

Mini Dart för din Mini potatis kanon

Tja jag gjorde pocket potatis kanon från narpas instructable och det bränder otroligt väl kan jag tillägga. Jag gjorde lägga till en jet lättare spark ingitor att det i stället för engångskamera bara för kompakthet. Jag sköt spitballs över mitt hus n...

Hemgjord Mini potatis kanon

du kan göra en liten potatis kanon snarare än stora clunky potatis kanoner.Material: medicin flaska, borr, penna tube, hårspray, häftstift, sparker från en lättare, potatis.Steg 1: Ta medicin flaskan, borra ett hål i den icke cap.Steg 2: Stick pennan...

Hur man gör en mini potatis kanon

när jag sköt potatis gick det 20 fot.Om du behöver någon hjälp, lämna en kommentar.Steg 1: materialMaterial:Tomma piller flaskaMatcherPenHårsprayKniv eller borrOch viktigast av allt,En potatis eller ett äpple. Min första gången att göra en jag använd...

Min senaste potatis kanon mods!

Min senaste Mods till min potatis kanon. Om någon vill ha en instructable på någon av dessa bara ask. UPPDATERING: Jag la en grill tändare i utlösaren för gevär lager så att det kan vara axeln avfyrade....

Air drivs potatis kanon från 20lb propan tank

Bygga av min potatis kanon i video-form.Steg 1: Bygga lista Rör3/4" t passande x13/4" rätt vinkel x23/4" hane-hane kort x53/4" hane-hane lång x13/4" till 1/4" x13/4" kulventil3/4" sprinkler ventil1/4" hane-hane...

Baby potatis kanon med lite Kick.

Så, jag hade byggt en potatis kanon 7 år sedan. Jag stilla använda den, men jag trodde det skulle vara häftigt att bygga en kompakt en. Sedan, såg jag ett par mini eller micro kanoner innebar att skjuta luft mjuk pellets, på webben. Sedan tänkte jag...

Potatis kanon Test av min största kanon skytte 800g Ammo

- Bäst gratis videor är härDetta är jag och en kompis ut testa min största potatis kanon.burk fiskbullar passar perfekt in i pipan så det är vad vi använder som ammo...med vansinniga resultat! Dess ett monster av en potatis kanon :)fler videor och in...

Mini rosa potatis kanon

Steg för steg om hur man gör en mini rosa potatis kanon. Det är gulligt och det fungerar!Steg 1: Samla materialMedicin flaska, vattenflaska, igniter/sparker, penna tube, limpistol, färgglada hockey tejp, hårspraySteg 2: Borra hålBorra ett hål i den i...

Air drivs potatis kanon

jag var tvungen att bygga en potatis kanon för en vetenskap projekt och behövde en där jag kunde få en konsekvent lansering styrka. Typiska hårspray kanonen skulle inte vara lämpligt för ändamålet så jag konstruerade denna luftdrivna launcher som en...

Haubits potatis kanon

Vänligen rösta för detta Instructable i den Epilog Laser utmaning!Detta är en två del Instructable utformad för att demonstrera hur man konstruerar 1) en hybrid potatis kanon kan påskynda en projektil till överljudshastigheter och 2) en cannon fäste...

Potatis kanon

mig min pappa och min bror gick till Home Depot och fick PVC-röret och sätta ihop en potatis kanon det skjuter långt över 300ftSteg 1: fat Pipan är en 1" 1/2 av 5ft PVC pipe med denSteg 2: förbränningskammaren Förbränningkammaren är i grunden en 3&qu...

Potatis kanon Ammo återanvändbara

Steg 1: ändra storlek Först bestämma din potatis kanon min inre fat storlek är 1,5 inchesSteg 2: Huvuddelen Du ska ta hälften av en flaska vatten och skär av botten och skär en skåra upp på sidan och storlek på den lite mindre än fatSteg 3: fyllning...

19 fat snabb brand Gatling potatis kanon (enkel utan komplexa delar eller elektronik)

Innan jag börjar på design. Jag måste säga att det was'nt soly min skapelse. Basmodellen av luft kanonen jag fick från Curt Graber på youtube. Besök hans handledning video på basmodellen. Klicka här för Curt Graber origninal basmodellen.Steg 1: Basen...

[Mycket lätt] Väte driv potatis kanon med scratch

I detta INSTRUCTABLE jag GONNA berätta du hur till göra en mycket lätt väte drivs potatis kanonSteg 1: Material som krävs för Vi behöverEn flaska2 naglarLim eller fogmassaLaddare eller batteri90 armbågeEtt Pvc-röroch några Random verktygSteg 2: Väte...

Automatisk inläsning av potatis kanon

Tja, jag gjorde en trigger system för en potatis kanon som, när du trycker på avtryckaren, den öppnar en liten 1/2 ventil och sprayer AXE body spray in i den nu öppen ventilen. När du släpper avtryckaren stänger av YXAN, och stänger ventilen. Då du k...

Hur man gör en potatis kanon (förbränning) avancerad Ep 2 2

Äntligen!Här är en tutorial video om hur man gör en förbränning potatis kanon från mannen bakom www.themonkeybase.com...TheBuG eller MushiYoshi. Videon visar hur jag gjorde min standard storlek potatis kanon steg för steg.I NorgeFör mer info om denna...