Minecraft arbetar AquaiumDetta är en riktigt cool bygga är ett akvarium där fiskar simma runt. Jag gjorde det i Xbox 360. Hoppas du gillar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Minecraft: Simple arbetar rulltrappa handledning

Här är en ny skapelse som jag har gjort. Detta fungerar i 1.10 men i äldre versioner kan du klibbiga kolvar med block bifogas. Bör fungera w/1.9. Detta är en snabb rulltrappa som är lätt att bygga och är mycket användbart för byggnader eller ens Mine...

Lätt "inga Sew" mjuk Minecraft Zombie kostym.

Detta är ett snabbt och enkelt projekt som kommer att ta cirka 3 timmar eller mindre för att slutföra beroende på hur detaljerad du vill göra det.Vi köpte ½" tjock grön klädsel skummet från Jo-Anns tyg & hantverk för $11 en gård. Använd en Jo-Ann...

Lätt "Nr sy" mjuka skum Minecraft rustning

detta är ett snabbt projekt som kommer att ta cirka 3 timmar eller mindre för att slutföra beroende på hur detaljerad du vill göra det.Vi köpte ½" tjock grön klädsel skummet från Jo-Anns tyg & hantverk för $11 en gård. Använd en Jo-Ann utskrivbar...

Diskmaskin kassaskåp Minecraft Cookie burkar

Gillar du Minecraft? Gillar du cookie burkar? Gillar du använder diskmaskin för att tvätta din nerdy cookie burkar?Är detta instructable för dig!Dessa Minecraft tema cookie burkar är perfekt gåva for...well någon. Vem älskar inte cookie burkar?Vad du...

Omgivande belysning i Minecraft PE

Hej alla! Jag har bara gjort ett perfekt rum i Minecraft PE och gissa vad! Belysningen förstört bara rummet. Jag har alltid funnit ljuset lite för hård, särskilt glowstone och redstone lyktorna (jag är säker många av er håller med mig). Dessa ljuskäl...

Jätte påskägg i Minecraft

Påskmorgonen bestämde jag mig att generera några jätte påskägg i Minecraft med ett python-skript. Jag använde min Raspberry Jam Mod som gör Raspberry PI Minecraft API på skrivbordet Minecraft. (Du kan också använda skriptet på en Raspberry PI, men fä...

Rädda världen: Minecraft PE

Med tanke på antalet timmar som har mina barn spelat Minecraft. Jag är glad att de aldrig förlorade sina spel data eller Minecraft världen, där de arbetar på. Som alla andra säkerhetskopiera jag regelbundet min enhet med iTunes. Och lyckligtvis har d...

[UPPDATERAD] Skapa ett Minecraft Mod

VARNING!Denna handledning är föråldrad. Jag har inte tid just nu att uppdatera den, dock lade jag ihop en artikel nyligen att hjälpa dig ut[original post följande]Dag, blodiglar och bakterier, vi lär man gör en minecraft mod. Detta förutsätter att du...

Minecraft Steve modell! w / Bonus dubbel bröst!

Min lillebror är ett stort fan av Minecraft och julen kommer upp, så jag tänkte istället för att köpa en Minecraft med nuvarande, varför inte jag göra honom en Minecraft gåva? Mitt svar var att göra en modell av Steve!Denna modell är ganska rakt fram...

Rörliga Minecraft tecken

Gör din egen rörliga Creeper, Zombie och Steve från Minecraft. Klocka, jagar slagsmål och annan galenskap.Steg 1: Vad du behöverMallarna för mannen (Steve) Monster (Creeper) och Zombie (Zombie) tryckt på kortet för cirka 300 gsm3 Fizzbits, eller göra...

Hur man överlever första dagen i Minecraft

Välkommen till Minecraft!Minecraft är en sandlåda konstruktion spelet där du kastas in i en värld och du måste anpassa sig, utforska och överleva. Det kan vara överväldigande och svårt att bara hoppa rätt i, så denna handledning är att ge dig grunder...

Minecraft TNT vävnad locket

Minecraft är awesome! Det ser häftigt och det är roligt att spela. Dess pixelated stil går perfekt med needlecrafts som plast duk. Jag bestämde mig att göra upp en vävnad box täcka med plast duk i stil med Minecraft TNT blocket. Njut!PS: Tack till Je...

Minecraft Creeper Wedding Cake Toppers

Hej alla! Detta är en post i DIY bröllop Contest 2011 - om du gillar det, rösta!Är du en ranka som ska gifta sig snart och kämpar för att hitta kaka toppers som verkligen representerar du och din älskade? ÄR DETTA INSTRUCTABLE FÖR DIG.Alternativt kan...

Minecraft titta

Detta är en funktionell klocka som jag gjort för min brorson baserat på Minecraft klockan. Om du eller någon du känner är verkligen i Minecraft, är denna klocka till att vara en Välkommen nyhet!Idén bygger på klockan objekt i Minecraft. I huvudsak vi...

Schablon en Minecraft Creeper T-shirt

Minecraft är ett roligt och beroendeframkallande spel, lämplig för vuxna och barn. Det är min dotters favorit spel just nu. Tyvärr finns det inga officiella merchandise just nu, men Notch (spelets skapare) har samtyckt till att göra egna Creeper T-sh...

Gör din Minecraft Server berätta du när spelare är Online

Jag tycker om Minecraft, som säkert många av er gör, och jag gillar särskilt samarbeta på projekt med mina vänner, så jag gjorde det enda logiska som jag kunde tänka på och sätta upp min egen server använder en ledig dator. Det enda problemet är att...

Minecraft Steve stabil huvud bygga

Hej, om du läser detta har du förmodligen en Minecraft beroende av barn som jag som vill vara Steve för Halloween... Jag har tittat på många tutorials, Instructables och butik köpte versioner av ökända Steve huvudet. Samtidigt som de har alla sina sp...

Minecraft Sonic Boom

gå ljudets hastighet... Och få kontentan av varför finns det inte någon hand i Minecraft PE Lite.Steg 1: lekande Spawn i en flygande världen i några PE Minecraft världen. Alla världen fungerar så länge det är en PE flygande värld. Varning: Gör inte d...

Hur får Minecraft mods lätt! (via. MagicLauncher)

jag har försökt allt för att få mods på minecraft. Jag kunde aldrig få något att fungera. Det är... tills jag upptäckte MagicLauncher. Det inte såra eller skada du .jar och du kan stänga av mods när du vill. Nu ska jag visa dig hur. Vänligen njuta.St...