Mini bärbara ipod-laddarejag har en jailbreakad ipod touch 3g, så om det tar slut makt måste jag åter jailbreak det, jag använder min ipod mycket i skolan så jag gjorde denna lilla laddare
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min bärbara ipod laddare eller någon grej

jag gjorde detta och det kan debitera gadget som har en USB-kontakt...

Bärbara Ipod-laddare och accesoarer fall

behöver du följande: bärbara USB-laddare, ipod USB-kabel och en bärväska.Steg 1: Sladden Ta och vira upp sladden veckla upp ett stort Gem och vira det tätt runt sladdenSteg 2: Att sätta ihop Ansluta sladden till laddaren och lägga den i rutan och plu...

Quick & Easy iPod laddare / bärbara DC tillbehör uttag

detta är en S U P E R enkel design som gör att du kan köra många olika DC tillbehör av en enkel ackumulatorn packe.Steg 1: Skaffa delarna 1 ea - DC tillbehör Jack1 ea - batterihållare (x8 AA)1ea - 9V tillbehör bly8 ea - AA-batterier1 ea - kardborrban...

Dubbla Ipod laddare

jag har en iPod och en iShuffle, jag vill inte behöva ta med en laptop längs på en resa till bara för att ladda dem. Detta debiterar en iShuffle eller en iPod med firewire-kontakt.Steg 1: delarDelar:RadioShack 7805 5v RegulatorRadioShack 7812 12v Reg...

Konstruera och bygga en bärbar USB-laddare

I denna guide kommer jag visa dig hur att designa och bygga en bärbar USB-laddare.Låter start...Steg 1: material Vad du behöver:1) projektet kapsling: 3.34" L x 1,96" W x 0.83 "H.2) USB 0.9V-5V till 5V DC Boost Step-up makt leverans modulen...

Min bärbara arbetsstationen

Detta är min bärbar arbetsstation för små elektronik hobby byggnad. Jag kommer att inkludera en 12 Volt strömförsörjning från SLA-batterier, en Dremel(knockoff), lödning järn, uppladdningsbart batteri, cigarettändaruttag, spänning display vägg vårta...

Bärbar sol laddare

Jag ville göra en bärbar sol laddare som kan användas att hålla olika tillbehör och hålla min telefon i skuggan under laddning. Det första jag gjorde är att köpa en billig panel som kunde produktionen runt 300ma @ 20 volt. Efter att hitta en köpte ja...

Universella bärbar USB-laddare

Hej! I detta Instructable kommer jag visa dig hur jag byggde själv en universell bärbar USB-laddare. Jag ska snart gå en helg festival med camping och jag insåg att min crappy kinesiska "10000mAh" USB power pack inte kommer sista som lång. Jag h...

Solar Altoids iPhone / iPod laddare

Jag älskar min iPhone 4 till döden. Det gör jag verkligen. Även om det suger saft snabbare än en 1: a grader på mellanmål och jag ofta hitta rida mig själv på låg effekt med ett långt tåg framför mig.Ursprungligen gjorde jag min Altoids USB laddare a...

Växla läge Altoids iPOD laddare med 3 "AA" batterier

målet med detta projekt var att bygga en effektiv Altoids tin iPod (firewire) laddare som körs på 3 (uppladdningsbara) "AA" batterier. Projektet började som ett samarbete med Sky på PCB design och konstruktion, och jag på krets och firmware. Som...

En annan Altoids Ipod laddare

okej detta är min första Instructable och jag gjorde en annan version av Altiods ipod laddare. Jag gjorde min första version av en annan instructable men jag ville göra min egen så jag gjorde detta till enSteg 1: material LödkolvLödaMassor av ledning...

Mini bärbara 5V med USB-A-port

Mini bärbara 5 Volt med USB-A-port är idealisk för Arduino och fler elektroniska projekt som behöver 5 volt för att arbeta. Detta projekt är monterad på en rund PCB på 16mm i diameter med en insats av 9 Volt och produktion av 5V via en USB-A-port.Ste...

Lätt ipod laddare

detta är en lätt ipod laddare för typ av människor som inte vill spendera en massa pengar. Det enda du behöver är en PS2, USB ipod sladd, och din ipod.Steg 1: Sätta ihop Det första du vill göra är att lägga ipod och USB-kabeln och sätta dem tillsamma...

Min bärbara elektroniska komponent Tacklebox(PECT for short)

detta är min bärbara elektroniska komponent Tacklebox.Jag kan ta det vart jag än går. (Jag förmodligen föra det på min nästa semester)Här är hur jag gjorde den.Steg 1: Delar som behövs jag har faktiskt talja-box i julklapp, men du kan nog få en på en...

Bärbara ipod-högtalare med LED!

snabbt och enkelt sätt att göra en bärbar ipod högtalareSteg 1: delar behöver du en Altoids tin, en uppsättning huvud telefon, lysdioder, AAA hamrar, Wire, switch och en liten högtalare.Verktyg: lödkolv, E-tejp och limpistolSteg 2: band huvud telefon...

Lätt bärbar USB laddare

handledning för att visa hur man gör en snabb, billig och lätt bärbar USB-laddare för runt $10 utan att veta hur man bygger komplexa kretsar!Används följande produkter:USB-billaddare (Dollar Store)8 AA batterihållare (Radioshack)8 AA batterier (Dolla...

Hur man gör mini bärbar högtalare

Gör Mini bärbar högtalare för billigt!Du kan driva upp bärbara högtalarna med usb Plug! Dess behov 3-5Volts!Och du kan använda denna högtalare överallt!Kan göra det!Steg 1: Hur man gör det!Du behöver:-lödkolv-tråd-2 högtalare 3 watt (du kan få gratis...

Apple disk II - Retro ipod laddare

använder en frontplåt från kasserade apple diskettenheter, jag konstruerade en ipod laddare för iPod komplett med LED! Hybridisera de gamla apple-stil till den nya.Steg 1: Grundläggande Design Detta är ett riktigt enkelt projekt och endast kräver föl...

Bärbara USB-telefon - iPod laddare använder Swiched nätaggregat

Disclaimer: tvinga mig inte ansvarig för eventuella skador på din enhet/sDetta är min första instructable så jag hoppas det hjälper dig att göra detta projekt.Nu är detta ingen bärbar USB-LM7805 telefonladdare, är detta tänkt att vara mer energi effe...