Hur man gör "West Lake" tjocka kött soppaGillar du kinesisk mat? Vill du lära dig hur man gör kinesisk mat? Om du sagt ja, skulle jag rekommendera dig en tjock soppa. Anledningen till att jag rekommenderar den till du är eftersom det är verkligen lätt att göra. "West Lake" tjocka kött soppa är en traditionell kinesisk mat som använder nötkött, ägg och champinjoner. Denna tjock soppa bara tar mindre än 15 minuter och använder billiga material. Detta outrannsakliga kommer att lära dig hur man gör en tradition tjocka kött soppa när du vill dela den med familj och vänner.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skär läder

Skärande läder är super lätt med rätt verktyg. Det kan verka ganska skrämmande om du försöker att gå på det med en sax, dock.I detta instructable jag ska visa dig hur man skära både tjocka och tunna läder och ge några tips om hur att få bästa snittet...

Hur man gör några enkla saker hopplöst tjocka

Hej alla,Detta är min första instructable. Jag hoppas det kommer att vara till hjälp för vissa och tydligt nog att förstå.Detta är en maskin som jag gjort som gör saker hopplöst tjock. Stegen som följer är inte perfekt, det finns variabler. Dessa var...

Hur man glasfiber: fastställande en knäckt Kiteboard

detta Instructable förklarar hur du arbetar med glasfiber tyg och harts. I detta projekt, glasfiber tyg och harts som används för att korrigera en spricka i en kite styrelse, men informationen ingår här gäller för nästan alla som arbetar med glasfibe...

Hur man bygger din allt riktigt riktigt snabbt

några år sedan, skrev jag ett kort dokument om metoder för snabbt tillverka delar av mekaniska system med titeln hur till bygga din Robot verkligen riktigt snabbt. Det var något till studerande på MIT: s 2,007 inledande design och tillverkning klass...

Hur man gör en långsiktig time-lapse

ett enda, standard batteri i en DSLR-kamera kommer att räcka för att göra de flesta tid förfaller- men vad händer om du vill fånga en tidsinställd för en vecka, en månad eller en hel säsong medan att vara långt från någon källa till makt?Tja, för en...

Hur man gör en anpassad gummiband gun

detta instructable kommer att ge dig, förhoppningsvis, idéer om hur man gör en gummiband gun från början till slut.Vi börjar med design och flera olika exempel att ge dig en idé om vad för slags gummiband pistol att skapa.Steg 1: designa Ok för att s...

Hur man gör en bättre cross cut släde

Crosscut slädar är väsentliga för träarbetare med traditionella tabell sågar. De gör arga styckning mycket mer korrekt, mycket renare och mycket säkrare. Med ett par snygga trick, kan du verkligen expandera nyttan av denna jigg. Träbearbetning är i h...

Hur man överlever 2012

jag vet att det finns en massa människor där ute som tror att 2012 inte är slutet av livet som vi känner den. För dig som vill vara förberedd om det går illa, har så du kommit till rätt ställe. Jag ska ge er en utförlig guide om hur man överlever 201...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man bygger en stor hjälte 6: "Gogo Tomago" kostym

Gogo Tomago är den gula speedster av stor hjälte 6 laget. Hon är spinnet, gillar att ta ansvar och är en övergripande B. A.Efter att ha sett filmen Big Hero 6, föreslog min vän att vi har dräkter skapade för de senaste Chicago komisk och entertainmen...

Hur man gör en DC "Hawkgirl" kostym

Sexy bevingade flicka? Inte ihåg om jag gör!Material:-reflekterande solglasögon-svart skum-tan skum-ett skit ton av fjädrar-vit filt-vitt tyg-hönsnät-spännband-robust mått tråd. (åkeriet)-grönt tyg-gult tyg-röda stövlar-gröna strumpbyxor-tan bälte-rö...

Hur man gör en Marvels "Dr Doom" kostym

det finns dysterhet och doom... när saker går boom... i DEXTERS LAAAAAAABBBB!... Skämtar bara.. Det är Dr Doom. PH.d i DOOMOLOGY!* Detta var min första cosplay försök som jag gjorde 2008. Det är fortfarande en stor kostym, men jag ska skriva några ny...

Hur man gör en Marvel: "Agent Venom" kostym

Vi är gift! Efter de symbiotiska obligationerna till sin nya värd, Flash Thompson, blir de ålder Venom. Blixt tydligen var tydligen en korpral i den amerikanska armén och förlorade båda sina ben i kriget i Irak. Flash accepterar gärna symbiot för möj...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör en Avenger "Geting" kostym

vad är alla "buzz" om?? Det är GETINGEN! Jag vet, det var ett hemskt skämt. Det har förekommit många återgivningar av geting från the Avengers, denna version är från den "Avengers: jordens mäktigaste Heroes" Visa.Material:-kartong-svar...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Hur man bygger en 72 Volt elbil – bil / Jeep

Introduktion1. den första videon visar gemensamma komponenterna i en EV.2. den andra videon är Jeep som det är nu med Direct Drive.3. den tredje videon är den ursprungliga jeepen med kedja drev, märka hur högt det är.Jag beslutade att bygga en elbil....

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Tutorial - hur man gör döda Master's wings från anime svart Rock Shooter

den sista läraren i döda Master cosplay! Det är ofullständig eftersom det finns ingen sele tutorial som jag verkligen inte kunde lista ut hur man gör det, men jag fortfarande hoppas att detta hjälper! Det tog ca 5 timmar över 3 veckor som jag använt...