Mini lera vasdenna lerkrukor skulle kunna användas som hållare för papper eller du kan sticka en växt i det så att det skulle kunna stå upp.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min lera skapelser

jag kommer att visa dig alla mina lera skapelser. Jag har minst 25 skapelser. Kommentera gärna och säga vad skapande du vill att jag ska göra en instructable på.Steg 1: djur Start i ordning: grön arga fåglar gris, lila arga fåglar gris, chubacca, pus...

Mini lera svamp svampar

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör mini svampar av lera. Jag gjorde en hel ring av dem för min yngre syster, som ville gå till fairyland.Steg 1: Samla materialFör detta projekt behöver du:-tandpetare-röd akrylfärg-vit akrylfärg...

Min lera KAKMONSTRET!

Alla älskar Kakmonstret, så man gjorde ett litet lera monster. Ledsen att jag inte kunde visa dig hur man gör honom, men jag kan berätta hur.-1 svart lera-1 blå lera-1 vit lera-1 brun lera-1 5 cm trä scower...

Polymer Clay vas

tycker du själv i behov av en specifik tabell inredning för en part, att dölja det fula brännskadan i mitten av tabellen orsakas av din farbror Fred eller att helt enkelt piffa upp det tråkiga ol ' vardagsrummet? Tja, kan du antingen gaffel över en n...

Mini ljus upp Faux snowjordklot

jag gjorde dessa små harts glober för mina systerdöttrar till jul. Jag tror de gillade dem eftersom de bar glober runt med dem resten av natten.Material:1. harts - jag använde EasyCast epoxiharts på grund av dess låga lukt.2. mätning koppar, timer, p...

Lera duva bild ramar

För mitt första projekt, jag bestämde mig att dela min lera duva tavelramar! Detta projekt är mycket enkelt och tar bara ca 5 minuter, 10 minuter om du vill göra det bästa du kan, eller gör det för första gången. Du kommer att behöva...-En lera duva-...

DIY Eco-vas (enkel)

detta är en mycket enkel handledning hur jag gör min DIY vas.Jag älskar blommor så mycket, men det är mycket svårt eller kan vi sällan har tid att ta hand om växter eller vattna dem.Här jag använder min används hårspray flaska & det är min favorit fä...

Anpassade RPG Minis

Hallå där! Först vill jag börja bort genom att säga att detta är min första instructable och alla kommentarer skulle uppskattas!Är du en blivande äventyrare eller ett etablerat en som inte kan hitta en mini som representerar din karaktär? Är du en DM...

Rainbow pastell Macaron Polymer lera armband

Inspirerad från Alice i Underlandet, detta armband är färgglada, söta och enkla lera-projekt. Anpassa det med ditt namn eller få kreativ omväxlar upp färgerna.Steg 1: material Polymerlera. (Ugnsbakad modellera. Jag använde Premo av Sculpey. Färger: v...

TIG-svetsad stål vas

Jag älskar TIG-svetsning mer än allt i världen, och jag designar avsiktligt mina bitar att involvera massor av svetsar. Detta 31-sidig rostfritt stål vas är ett bra exempel: varje kant är svetsade, inte vikas. Det är en läcker utmaning för den som vi...

Hängande glödlampa Terrarium (med lera)

Här är lera saftiga/cactus trädgård som du inte behöver vatten! Och det är liten så det inte tar upp mycket utrymme!Vi lägger det i en plast lampa prydnad så kan du även hänga dem från var som helst. En annan idé är att göra några och sedan göra en m...

Ombre Polymer lera Rose örhängen

det första jag någonsin gjort med polymerlera (framgångsrika) var ett par rosa dubbar. Jag älskade dem några mycket, även med alla misstag jag gjort. Så nu ville jag prova ombre rosor.Leveranser:* vita polymerlera* lila polymer lera (eller valfri fär...

Att hitta och bearbeta din egen naturlig lera

Om du någonsin spelat med lera, antingen i skolan eller som en hobby, kanske du har undrat vad det är och var den kommer ifrån. Kommersiella lera är minerade från high-grade källor och sedan ytterligare behandlas, oftast med andra tillsatser tills en...

Hur man gör en Vintage inspirerade lera Rose halsband

detta är en vacker och enkel DIY tillbehör projekt som kommer att "wow" alla som ser du bär den. Jag gillar mest med detta projekt är att det är billigt (naturligtvis) och unik i att varje ros visar sig lite annorlunda och du kan anpassa färgern...

LEGO Polymer lera Box

detta Instructable kommer att visa hur man gör en polymer lera prydnadssak låda formad som den mycket populära pojke byggstenen heter Lego. Jag älskar Lego och trodde det skulle vara riktigt häftigt att ha en liten låda formad som en. Jag försökte hå...

Hur man gör en "Dongo Panda Polymer lera Charm"

här är min Version av ett Doki Polymer lera CharmJag hoppas du gillar det < 3Steg 1: Samla upp förnödenheter som behövs Saker du behöver:~ Polymerlera: Sortiment av färger (rosa, vit, grön rekommenderas) använde jag en ljusblå, vit, limegrön~ REKOMME...

Stål INRUTA plattan Garden vas

när jag var ett litet barn jag älskade vackra lilla keramik vas min mor hade. Det var en delikat rektangulär sak med enkel blomstermotiv. Inte större än din hand. Jag antar att magi det var i sina proportioner, men jag är fortfarande förvånad över en...

Pointillism vas

Pointillism är en av mina favorit konst tekniker. Det innebär att man använder en serie punkter av varierande färger för att skapa ett mönster där en bild framträder. Jag ansökte idén till ett småskaliga projekt, en liten vas. Jag använde en et-desig...

Insidan-utanför vas

insidan-utanför svarvning är en process där 2 eller fler block av trä är limmas ihop med craft papper (eller tidning) mellan alla fogar så att du kan dela dem isär lätt. Sedan när de limmas, blir lappa vände sig till en viss figur, slipas och klar. D...