Mini ljud Amphälsningar och hälsningsfraser. Den verkligen mini ljud amp har äntligen kommit! Det är en söt, fickformat, multi-purpose ljud amp som så gott som alla behöver. Det huvudsakliga syftet med dess tillkomst var att lyssna via hörlurar till min gitarrspel. Det kommer också förstärka gitarrspel tillräckligt för att överföra det trådlösa men en FM-sändare. En annan funktion är en liten högtalare inbyggd för utvidga en mp3-spelare eller liknande. Att vara den person jag är, (bio) jag går billigt på mina projekt. Projektet kostade mig totalsumman av tre dollar, men kan kosta dig mycket mindre. Jag behöll denna förstärkare mycket enkel, så söt mycket någon kan göra det. Jag hoppas du njuter.

Detta är min första instructables så jag skulle uppskatta några tips eller kommentarer du kan ha. Välkommen att ställa frågor på botten. Jag ska försöka besvara dem snabbt. Jag skulle också uppskatta om ni röstar på mig. Okej, intructable tid!

Disclaimer: Jag är inte på något sätt ansvariga för någon skada som du kan få från att göra detta projekt eller använda den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LM380N ljud amp

jag var en liten skrämmas av denna IC första gången jag tittade på databladet på grund av alla anslutningar som marken. Jag tyckte det var lite dumt. Men efter prototyper med detta ljud amp jag tror inte jag någonsin kommer gå tillbaka till LM386.Ste...

Laser ljud transceivern med LM386 ljud amp

* Obs * detta projekt utförs av studenter från Singapore Polytechnic. Verktyg och komponenter lämnades av våra FYP handledare Teo Shin Jen.Audio laser sändtagareI detta projekt ska jag visa dig hur man gör en laser ljud transceiver, en enhet som gör...

LM386 drivs mono ljud amp...

LM386. Det är en komplett förstärkare i en 8-pin DIP chip! Allt som behövs för att bygga en audio förstärkare är några externa komponenter varav de flesta frikopplingen kondensatorer. Det är väl lämpad för låg effekt applikationer och fungerar alldel...

Matta ljud Amp Bilhållare

jag behövde för att lägga till en förstärkare och cap rack till för min woofer som jag arbetar på och är väntar glasfiber så beslutat att arbeta på hyllan medan jag väntar. Jag kunde inte hitta några tutorials på nätet, så jag bestämde mig att prova...

Mini ljud Connector förhastade ersättning reparation

snabb och smutsiga ersättning av en liten anslutning för ljud.Dessa saker dör i förtid på hörlurar och någon annan plats som de visas.Ljudkabeln på denna kassett adapter dog på ett uppenbart sätt precis vid kontakten.Ersättning kopplingar finns, men...

Ljud Amp TDA2003

TDA 2003 hasimproved performancewith densamma pin-konfiguration som TDA 2002. Ytterligare funktioner i TDA 2002, mycket lågt antal externalcomponents, enkel montering, utrymme och kostnadsbesparing, bibehålls. Thedeviceprovidesa hög outputcurrentcapa...

DC NEON VU-Meter--lätt att göra

helo alla...Låt mig återigen att beskriva och lägga upp en av mina DIY som jag har gjort.Okej.. så låt start...Första sakerna är att samla allt material behövs... hittar du enkelt denna del i lokala elektronisk komponent store eller från din bakgård...

Combo amp till högtalare skåp för under $40

eftersom jag är musiker på en budget, känt till mina vänner som "Kung av the billigt Guitar", när jag behövde en högtalare skåp för några av min förstärkare, jag inte köpa en, jag byggde en, väl slags. Detta projekt tog tålamod för att hitta vad...

Billigt, awesome uppladdningsbara ljudsystem $100 och bättre ljud än big jam låda.

Så sa häromdagen, mina vänner var på väg att lämna våra loft och gå ut på en promenad. Jag tänkte att det innebar att jag hade ungefär två timmar "Redo". Eftersom jag var redan klädd och duschade, jag tänkte på det en stund och insåg jag vill ha...

Xbox Live Headset Amp

göra din Xbox Live vänner och motståndare alltid låter som om de har något i munnen? Inte längre med Xbox Live Headset förstärkaren! Anslut den bara till din controller och Anslut headsetet regelbundet in i förstärkaren och det låter som om dina vänn...

LM386 baserade förstärkare med ljud känslig LED

jag kommer att visa dig hur du breadboard denna krets lika lätt som jag kan. Jag finner mig ofta börjar projekt men knappast avslutad någon så jag bara har breadboarded gå runt här och inte en slutprodukt.Steg 1:Detta är allt material jag använt för...

Legenden om Zelda skattkista med ljud!

Detta instructable visar dig hur man bygger en Legend av Zelda skattkista som gör den ikoniska skattkistan ljud när du öppnar den.Steg 1: material 1/4" Pine plywood. Du kan använda oavsett vilken typ av trä du vill, men tall ser bra ut och är relativ...

Mini kistan gitarrförstärkare (med batteri)

(Tyvärr, jag skruvade upp en hel del i denna video och batteriet i amp var inte full. det är mycket mer starkare)Hej! Välkommen till toutorial av hur man gör en Mini kistan gitarrförstärkare, som ansluts direkt till gitarr, utan SLADDAR och utan ADAP...

Resväska skivspelare (med inbyggd förstärkare och pre amp)

Hej alla! Tänk med mig eftersom detta är min första instructable. Jag ber om ursäkt i förväg för att inte ta tillräckligt foton som jag byggde det, men det är relativt enkelt och kan anpassas för att uppfylla någons kreativa önskningar!Min inspiratio...

Språket i regn - An Arduino-baserad regnrock med ljud och LED

Vi kommer att göra en magisk regnrock som kunde översätta språket i regnet med hjälp av en LED stripe och ett ljudkort.Människor har en blandning av känslomässiga reaktioner till regnet. Vissa människor njuta av det, medan andra inte gör. Men om du a...

3D tryckt ljud smycken

Dessa bitar av smycken ser ut precis som de låter. Till exempel är formen på dessa örhängen baserad på formen på ljudet jag göra när säga ordet "örhängen". Du kan också göra ett halsband med att säga ordet "halsband". Detta projekt är...

Modulerande ljud på en LED

[Jag gjort några förändringar att också stödja en mikrofon]I denna tutorial kommer jag visa hur ljud (musik eller ljud) kan överföras via en ljusstråle som genereras av en LED. Detta projekt innehåller 2 delar:Sändaren, som tar ljudet och modulerar d...

Hur man gör en Mini enkel förstärkare

https://www.youtube.com/watch?v=H7rpCHgnEds&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en Mini enkel Audio förstärkare du behöver! I dagens video ska jag visa dig hur man gör den enklaste mini ljud intensifier baserat på LM386.Steg 2: Steg för steg! Steg 3...

Enkla ljud monter Setup

Här är den slutliga produkten. Ja det är att enkelt, det bara hänger en filt för att dämpa ljudet och förhindra ljudet studsar mot väggarna. Jag kom upp med denna installation medan forska hur man låter bevis ett rum. Snart insåg jag att jag inte had...