Minion Weebles (med Kinder överraskning ägg) i 2 minuter - DIY

Idag ska jag visa dig hur man bygger Minion Weebles ur Kinder Surprise ägg och anpassa det på valfritt sätt (från filmen Despicable Me och precis i tid för den nya underhuggare filmen).


Minions är små gula varelser som har funnits sedan urminnes tider.
Från gula encelliga de utvecklats till ett sätt att leva med bara en känsla: att tjäna mest skrämmande skurkar i historia.


Ju av deras mästare, inklusive T-Rex, Djingis Khan, Dracula, stenåldern ledare, en riddare och Napoleon förstördes av missöden i sin tur, de bestämde sig för att isolera sig från världen och började ett nytt liv i Antarktis.


I den här videon Visa jag dig hur gula killarna kan enkelt och bekvämt bygga själv.


Ha det så kul!!!

Relaterade Ämnen

Individanpassade Kinder överraskning

I detta instructable jag ska visa dig hur till personifiera en bra gamla Kinder överraskning med en (liten!) gåva av dina egna val. Det kan vara ett originellt sätt att ge någon lite födelsedag pengar till exempel.Det tar ca 10 minuter för att förber...

Kinder överraskning bomb

Detta är ett experiment som jag älskade att göra när jag var yngre, det är också ett bra skämt som kan skrämma dina vänner.Steg 1: Titta på videoSteg 2: materialFör detta projekt behöver du:1) kinder överraskning inhägnad.2) bakpulver3) vinäger (jag...

Kinder överraskning katapult

behöver du:ett kinder överraskning äggen liten sten eller bollen.Stor användning för när din uttråkad. lekte med min vän 5 timmar i sträckSteg 1: äta alla choklad så allt som är kvar är den gula bollen och den dumma leksaken. Öppna ägget och ta leksa...

5 TRICKS från KINDER överraskning ägg Android Kinder

https://youtu.be/wpHNUiz4Xt8Steg 1: För att göra en uppsättning av kryddor salt och peppar du behöver! Hej tjej Hej! Välkommen tillbaka till min kanal alla! Idag vill jag visa dig killarna 5 TRICKS från KINDER överraskning ägg jag Android Kinder, enk...

Hur man gör en lätt Minion fallet med eva eller skum. DIY lätt hantverk

I denna video kan du lära dig hur man gör en rolig Minion fallet med eva eller skum, det är en mycket lätt hantverk som du kan sälja eller gåva. Jag hoppas du njuta av video och prenumerera.YouTube-kanal: bara Victor Vic youtube-kanalFacebook: https:...

Kinder överraskning kapsel launcher

vissa människor har många av dessa små kinder överraskning kapslar liggande, att ha något syfte. Jag vet att jag har några. Varför höll vi dem? Vem vet. men här är ett litet projekt som tar inte lång tid att göra och har lite kul till den.du behöver:...

DIY Minion robot med skrot och Arduino

Hej!Jag antar att ni redan vet att jag har en liten baby. Även om han är liten, är han redan mycket vakande ser de robotar som springer runt i huset (vi hade mycket roligt tillsammans med mBot och hans ljus). Så gjorde jag denna kompis tänkte det sku...

Choklad omfattas jordgubbar - med dolda överraskning | Hantverk för att ge

Hej du!Du kan aldrig gå fel med choklad omfattas jordgubbar, än mindre med Mini chokladägg gömd inuti! Överraska din familj och vänner denna påsk med dessa läckra choklad omfattas jordgubbar med en dold överraskning!Tack för att titta på, Danrie från...

Minion hatt med en mun som blixtlås

Jag ursprungligen bara kommer att göra en hatt med en smiley face look men med en dragkedja mun ficka. När jag var de flesta av de vägen klar jag tyckte hatten såg lite vanligt, och sedan omedelbart fick jag bilden av en minion i mitt huvud. Jag slut...

Lär dig färger med slem & överraskning leksaker

Ett roligt lärande videon och lär dig färger med slem och överraskning leksaker. Bra för barn....

Cracker Jacks - med en överraskning twist!

1893 en söt kola och melass belagda popcorn serverades på Chicago's första world fair och det är popularitet växte snabbt. Det var inte känt av sitt nuvarande namn förrän 1896 när en säljare, smaka behandla för första gången sa "Det är en cracker jac...

Lägga till en hemlig "Tactical" huva till någon jacka med bonus överraskning

denna nya jobb jag på har rökaravdelningen mitt på parkeringen som är ungefär storleken på en fotbollsplan, och de senaste veckorna har varit extremt kallt. Jag försöker alltid att minnas min hatt men racing ut ur huset jag alltid glömmer det. Jag tr...

Hur man gör en bean bag slänga med en överraskning

Dess en twist till en normal bean bag spel och roligt för barn! Det gör också cool ljud.Steg 1: leveranserKonduktiv färgTouch styrelseKonduktiv färgAlligator ClipsLIPO batteri (3.7V)Plast Bean Bag StandSteg 2: Rita teckenRita tecken med penna på bean...

Tylers Kinetic gravsten med Slug överraskning (by 1 Grader)

Vi har byggt Halloween dekorationer varje år sedan mina barn föddes - varje år de väljer en "varelse" att bygga för att lägga till på vårt tillhåll. I år, min 6 år gamla utformade sin första Halloween dekoration - det var en stolt dag!Jag försök...

Hur du skriver ut tyg med en bläckstråleskrivare och en DIY färgäkta recept

Wow, är jag så glad att jag var tillräckligt motiverade att lära sig mer om datorer och att göra mönster. Det var lite frustrerande ibland men alla jag är glad jag lärde mig några tekniker som kommer att spara mig mycket tid med mina projekt här. Jag...

Kartong Buzz Lightyear jet pack med infällbara vingar i 30 minuter.

Min 3-åring är ett stort fan Toy story. Han har nyligen börjat springa runt och agerar som buzz lightyear. Jag trodde det skulle vara kul att göra en snabb kartong hål i form av buzz vingar. Jag fick lite transporteras bort. Övergripande, projektet f...

Hur man bär en Saree med tunn perfekta veck i 2 minuter att titta Slim & Tall - indisk stil Sari drapering

Indisk stil Sari drapering - steg för steg-Använda en chiffong eller georgette halv och hälften saree, för denna metod. Tuck slutet av saree (icke-Cliff slutet) på höger sida och föra den runt midjan till baksidan, stoppa det i fullt medan du gör sam...

Hur man fixar eller sant en böjd cykel fälg med inga verktyg i under en minut. (bra för efterbehandling tävlingar)

För några månader sedan hade jag en mountain bike race i Vail sjön Temecula, och jag kunde inte slutföra tävlingen. Vet du varför? Det är eftersom jag inte vet tricket jag ska visa dig. Jag slog en Jättegryta, böjd ("taco skulle) min fälg och kunde i...

Hur till göra en enkel fiske lura med office material i under 5 minuter!

uttråkad? fisk? har jag en lösning, göra vissa fiskedrag! vad du behöver:-Gem-band (jag använde eltejp)-sissors (något att klippa bandet)-penna med gummigrepp-fiskekrok (som visas fungerar bäst)Om du inte har en krok, kolla dicks sporting varor, walm...