DIY Minion robot med skrot och ArduinoHej!

Jag antar att ni redan vet att jag har en liten baby. Även om han är liten, är han redan mycket vakande ser de robotar som springer runt i huset (vi hade mycket roligt tillsammans med mBot och hans ljus). Så gjorde jag denna kompis tänkte det skulle vara roligt för honom också.

För närvarande har jag inte arbetat mycket med klipp, men jag har många av dem på mitt labb.

Länge sedan (tror jag det finns fyra år) hålla denna kapsel (erhålls från påsk Kinder ägg, som användes som den viktigaste delen av roboten) och nyligen mindes det och insåg att det skulle vara perfekt material för att göra en gunstling.

Så denna vecka jag beslöt att göra något mestadels med rester.

Efter att några skisser och mallar, började arbetet, som tog mig bara en eftermiddag för att göra kroppen och en mer eftermiddag till elektronik.

Lista över material och komponenter:

 • Kinder ägg kapsel;
 • slagtålig polystyren bit;
 • ett par hjul (erhålls från Nutella krukor);
 • tredje hjulet (som erhållits från ett gammalt cassete spelare system);
 • ett par av micro DC inriktad motorer med nav och parentes;
 • små kullager med fläns;
 • skruvar och muttrar;
 • Arduino UNO (Obs på bilden av material och komponenter som en Arduino Nano visas. Det var min första alternativet, men min Nano styrelse har en mini USB-kontakt och min mini USB kabel är bruten);
 • L298N breakout styrelse.
 • HC-SR04 sensor;
 • ett par av LiPo batterier;
 • hoppare ledningar;
 • tunna trådar (för håret).

Verktyg och andra:

 • handborr;
 • metall linjal;
 • sax;
 • sandpapper;
 • tång;
 • Razor;
 • skruvmejsel;
 • permanent spritpenna (svart och blå);
 • pinne klistra;
 • Instant lim (cyanoakrylatlim ester);
 • maskeringstejp;
 • lödkolv;
 • löda tråd;
 • krympslang.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Super Spooky onda LED ögon av Doom med atTiny85 och Arduino IDE

det finns några kusliga ögat instructables där ute. Till exempel finns det en som bygger på en 555 timer, en som bygger på en on/off knapp, en som bygger på Arduino och en baserat på band.Jag ville göra en uppsättning kusliga onda ögon som uppfyller...

Första stegen med bearbetning och Arduino (styra skiftregister från dator)

Hej igen! Jag har få delar, så jag beslöt att börja bygga virtuella! Jag hade bearbetning på min dator, men jag hade aldrig använt det, eftersom i´m bara en student och jag don´t vet Java alls. Först bestämde jag mig att rita kvadrat. Jag hade så myc...

KONTROLL STEPPER MOTOR hastighet med LABVIEW och ARDUINO

Jag gjorde detta i Proteusfullständig kontroll STEPPER MOTOR hastighet med LABVIEW och ARDUINO...! wolaaSteg 1: Denna handledning är:> Med Labview gränssnitt Arduino till PC via USB-porten.> Med Labview för att skicka data som beskriver varvtal till...

Kom igång med LabVIEW och Arduino (komplett tutorials)

Om du är en ny användare för elektronik och vill skapa projekt som ett proffs, är här handledningen för dig.Detta är inte en enskild handledning, detta kommer till följt av serie tutorials att slutföra en snabbkurs om hur LabVIEW att förvärva olika d...

Bygga din egen pratar Tom leksak med skrapa och Arduino

Gillar du pratar Tom? Vad sägs om att göra våra egna interaktiva (Arduino/Scratch) pratar Tomleksak?I detta instructable visar vi dig hur man bygger denna leksak med hjälp av sensorer och dubbelriktad Scratch <> - Arduino kommunikation att göra prog...

Skicka mail med ESP8266 och Arduino UNO

Hur man får Adafruits "send_email_smtp.ino" till Skicka e-post med ESP8266 och Arduino UNO.Och eliminera problemet med "inget svar från modul" många har.Modulen fungerar på 3.3V logik enligt dokumentationen, men jag hade inga problem m...

Robot spårning och mappning "Med 1Sheeld och Arduino"

Intro====I detta projekt kommer vi göra ett spårningssystem för fordonet eller robot. Detta projekt kan användas för att övervaka en avlägsen robot för att spåra dess rörelse. Detta spårningssystem beror inte på GPS eftersom det har låg noggrannhet s...

Bärbar prototyping labb med oscilloskop och arduino

Hej alla tillsammans är jag tillbaka, med ett nytt projekt. Jag var tyst upptagen med min underbara nyfödda dotter (bara 7 veckor gammal) när jag börjar skrev detta det är 00:00 i Tyskland och min dotter äntligen sover och jag hittade lite tid att pr...

DIY RC Robot med din Android telefon handledning Del1: från Android telefon till mikrokontroller

bygga din egen DIY RC Robot controller med din Android-telefon, Bluetooth-modul och Atmega328 mikrokontroller (Arduino kompatibel) för mindre än $15. Styra robotar med olika storlekar stora och små. Steg för steg handledning.RobotControl Android App...

Smart Robot med Vision och röst kontroll

Hur man gör en intelligent robot med datorseende, röststyrning, röst-syntes och mer, med din Android-telefon!Steg 1: delarHårdvara1. en Android-telefon som stöder OTG med Android KitKat eller senare installerat. De flesta moderna telefoner stödjer OT...

Kontrollera din motors med L293D och Arduino

efter lång forskning och försök och misstag, jag kom till en ny genomgång om detta fina chip, L293D.Varje projekt är ett projekt och var och en har sin egen unika power konfigurationer, så du måste vara medveten om det bästa batteri valet och hur du...

R2D2 Robot med Bluetooth och ljud

Detta kommer att visa dig hur du skapar din egen bluetooth styrd robot med anpassade ljudeffekter. Så sett över, hederliga jag mig att se ut som R2D2.Reservdelslista1 x Arduino Uno1 x Adafruit Wave sköld (du kommer att behöva löda detta ihop själv)1...

AlarMe: Den eskalerande väckarklockan med Pi och Arduino

Här är den bearbetning kod som jag utformat och används.För att köra den själv, installera bearbetning på din dator, ladda ner zip-filen och kör skissen själv. Använd i-koden instruktioner att lägga till dina egna ljudfiler eller bara använder min.Om...

Hem byggt IR fjärrkontroll mottagare eller Demodulator med fototransistor och Arduino vederbörlig

Min IR mottagare modul från Banggood bangged efter första run - upphörde det bara arbeta. Nästa nya en kommer att ta veckor att komma fram, men showen måste gå på... så bestämde mig att hitta tillfällig lösning, och det fungerade:).Jag googlade, och...

DIY headphone adapter (med mikrofon och REMOTE) för smartphones

denna video visar förklaringen av ett DIY projekt:En adapter som ansluts till audio-ingången på någon smartphone. Denna adapter har en mikrofon och en knapp, så att användaren kan ansluta alla hörlurar (din personliga, dyra fina sådana) och samtidigt...

Designa och bygga en synthesizer med Meeblip och Arduino, adderat video!

För min praktikplats på Skapa digitalmusik/Meeblip jag har skapat ganska kul liten synthesizer. Det här är tänkt att vara mer flexibla än andra synthesizer genom att göra det helt oberoende. Det är batteridriven, har egen förstärkare/högtalare och st...

Enkla animatörerna med servon och Arduino

servon är förvånansvärt enkel att använda. Ännu mer så än enkel DC-motorer och steppers när du har en mikrokontroller. I detta instructable vi använder en "duino att köra fem servon som kommer att kontrollera en docka armar och nacke.Jag köpte servon...

Bi Polar Stepper Motor med L293D och Arduino

HejJag hade en Bi Polar stepper motor liggande, som jag ska använda för att skapa en Dolly för min DSLR.Komponenter som används:Arduino UnoStepper Motor ML17A3 B (detta är modellen nr tryckt på motor)SkärbrädaL293D9V batteripackNågra startkablarOm du...

Puls Sensor med Bluetooth och Arduino

Detta projekt syftar till att använda puls sensor (som är lätt tillgänglig nu) med arduino uno och Bluetooth HC-05 modul, puls sensorn är placerad på fingret och den mäter pulsen och skickar sedan hjärtfrekvensen till android mobil via bluetooth-enhe...