En vibrerande döva hund ringer krage <>hur kallar du en döv hund?

Skämt säga det ingen spelar roll han kommer inte på något sätt. Men allvarligt, vad händer om hunden (eller vad) är riktigt döv eller hundföraren är stum? Sedan vad? Hur kan du få ditt husdjurs uppmärksamhet och uppmana dem att stanna eller återvända till dig?

Ca 3 år sedan, kom min vän till mig med detta dilemma när Jake, hennes mycket gammal Siberian Husky förlora sin hörsel. Hon höll vanligtvis Jake i en stor inhägnad egendom men när han bestämde sig att jaga en kanin, få lös, hoppa stängslet, chef på vägbanan, etc. Han skulle vara så fokuserade eller distraherad att ingen mängd av kallelse skulle få hans uppmärksamhet.

Jag löste hennes dilema därefter med en döv hund ringer krage. Fina med denna idé är med lite träning min vän hittade hunden skulle åtminstone stoppa, ändra fokus ögonblickligt, titta runt för min vän och oftast återvända, även om på sin fritid för en behandla.

För detta Instructable byggde jag min andra enheten så att den bara tog jag mindre än 1 timme att hitta allt jag behövde och mindre än 3 timmar att avsluta byggnaden.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Blinkande LED hund saftey krage!

i detta jag visa dig hur du gör din egen hund säkerhet krage! dess idealisk för natt promenader och tillfällig glädje kör. Ibland min hund blir lös och bestämmer sig för att köra på gatorna, min största rädsla är honom att bli påkörd av en bil och vi...

Hund LED krage förbättring

Vi köpte en LED krage för vår lilla jack russell terrier. Beslutet fattades eftersom batteriet kan laddas via USB, den är vattentät och krage storlek kan justeras till allmänt från 20cm - 70cm.Men när vi kortsluten kragen en uggly bend synts i röret...

DIY hund förvaringsbox

Jag gjorde denna DIY hund förvaringsbox för hund tävlingen som körs här på Instructables, jag ville göra något annorlunda och inte bara din genomsnittliga box så jag gjorde en ruta som ser ut som Chase min nya valp!Jag gjorde en video i projektet med...

KLICKARE utbildning grunderna

ta en stund att läsa följande vägg av text. Jag kommer att definiera ett antal begrepp som får följa med lättare.Operant beteendeEtt beteende som väcker en följd kallas en operant beteende. Operant betingning är inriktad på förhållandet mellan olika...

Hur man gör en plånbok kedja

detta är en tuttorial om hur man gör en mycket hållbara ännu billiga plånbok kedjaSteg 1: att få matirials du kommer att behöva:-pengar-2 händer-en hund kedja krage-en plånbok-1brain cell minsta- och 1 liten kedja klipp (2 om du inte har en plånbok)S...

Raspberry Pi brandvägg och Intrusion Detection System

kanske du tänka "Varför ska jag skydda mitt pivate nätverk? Jag har ingen kritisk information på min dator, inga känsliga data". Är din e-post verkligen offentliga? Du har inte några bilder du inte vill ladda upp till Facebook, eftersom de är pr...

Instructables resor maskot - NachoMahma irriterande baksätet Driver uppstoppade djur

orsak sällskapsdjur kan inte köra.Det skulle vara trevligt att ta med husdjur, men tyvärr de ta emot inte dem i första klass om de inte sitta i knät och är rumsren. Vem säger att du inte kan ta med familj pet... åtminstone något som liknar en. Det sk...

Paracord

nyligen, Paracord har varit mycket populär. Men vad är all uppståndelse om? Tja, Paracord kan definitivt användas som ett verktyg för överlevnad, men inte alla av oss skulle finna backpacking eller vandra i skogen oförberedd, höger? Jag har hittat en...

Installera en underjordisk staket

detta Instructable är avsedd att vara ett komplement till tillverkarna hur guide med lite diy verktyg & tricks som jag kom upp med att ta itu med de gemensamma utmaningarna som installation. Installationsprocessen är nästan identisk för alla de trådb...

Hund krage

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en paracord hund krage. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Samla leveranser Behöver du:En eller två färger paracordEn lättareMåttbandSaxDog tags med nyckelringEn d-ringPlast spänneSteg 2: Komma i...

Hur man gör en Paracord hund krage

detta kommer att visa dig hur man gör en paracord hund krage (exempel 16 inches) tan en är vad jag vill att det ska se ut.Steg 1: leveranser Du behöverCa 38 fot av ParacordEn D-ringEtt paracord hund spänne (du kan få det på hobbylobby)En lättareEn kn...

Bekväm päls spara läder hund krage

När jag designade denna krage, jag konstruerade det med fem kriterier, i åtanke, och som gick in i dess konstruktion. Det måste vara stark, lätt vikt, justerbar, bekväma och päls spara. För att göra det ljus jag använt 2-3 oz. vegetabiliskt garvat lä...

"Jeweled" hund krage från en gammal bälte

Hundhalsband läder är så dyra, men min bestar vilja ha något fint att bära. Eftersom någon i mitt hus verkar alltid att bära ut ett bälte, tänkte jag skulle prova några återanvändning och göra min egen kragar. Denna design använder epoxi för att göra...

Paracord hund krage handledning

i denna tutorial får du lära dig att göra en paracord hund krage. Jag kommer att visa dig de mest populära design används för att göra halsband av paracord, nämligen dubbel cobra Knut kragen.Ursprungligen gjorde jag denna handledning för min hemsida,...

SUPER fantastiska LED hund krage

detta är min första Instructable.En LED hund krage med klaviatur nyckel, enkelt och roligt för hela familjen.Din hund kommer att vara tigger du för en.Inspirerad av: momoSteg 1: Få dina saker tillsammans Verktyg du behöver.Skyddsglasögon.Limpistol me...

Hur man gör en Paracord hund krage med gungbräda Knut

jag bara älskar att använda paracord! Det är lätt, robust och praktiskt taget oförstörbara! Denna ìble kommer att visa dig hur man gör en "manly'collar för din hund med paracord och gungbräda knut. Denna knotting teknik kan också användas för att gör...

Paracord hund krage, Halti krage

det finns hundratals instructables som utnyttjar paracord och det är verkligen en mångsidig produkt.Jag har några här själv inklusive ett paracord rescue bälte och en paracord multitool påse!Jag skulle verkligen uppskatta din röster för nuvarande par...

Upcycle A läder kuter in A hund krage med 5 minuter eller mindre

detta är ett häftigt sätt att använda upp trasiga eller gamla bälten som du har i din garderob. Och ja, du kan göra denna krage i fem minuter. Den mest tidskrävande delen av detta instructable försökte få Jersey bo fortfarande för bilder.Om du älskad...

Hur man gör en hund krage

gör din hund gå igenom deras krage snabbt? Hundhalsband kan vara dyra att köpa och sedan du har hårdvara från alla gamla krage, varför inte göra en egen? Detta instructable visar dig hur man gör en hund krage.Jag har nyligen startat en DIY sällskapsd...