Modell fartyg från balsaträi detta instructable visar vi dig hur man gör en modell fartyg från balsaträ.

Du behöver:
-balsa trä rod,
-balsa trä tjocka bar,
-balsa trä tunna bar,
-såg,
-PVA lim,
-sandpapper.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en planka på ram modell fartyg

Välkommen! Mitt namn är Bob Hunt och jag bygga fartygsmodeller för en hobby. Jag har byggt dessa underbara modeller i över 23 år nu. Jag vill dela med dig en mycket detaljerad uppsättning instruktioner om hur man bygger ett ganska enkelt "plankan på...

Hur man gör en kartong modell fartyg

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en modell fartyg.Jag gjorde detta eftersom jag har alltid velat göra en, jag försökte att göra en när jag var mycket yngre än nu (jag har fortfarande reliker), och, ärligt talat, det kom inte...

Min Mini modell fartyg!

Här är hur jag gjorde min mini modell fartyg! Det tog mig ca 2-3 dagar att bygga, och timmar av arbete på möbler, och Tja, är här det! Ett mini-modell fartyg jag byggt! Denna metod att bygga fartyg skulle kunna användas med någon typ av fartyget. Des...

Modell fartyg byggda från tidningar

jag få nöjesparken skapa fartyg, inte en del av jobbet eller något. Men jag gör det med tilltaget tid.Det är lätt det inte kräver någon speciell utrustning eller så.Bara en lite bra lim att hålla saker och massor av tidningar.Jag får nöje att skapa f...

Hur man bygger små modell fartyg från kit

Fast skrov är bara en annan metod för byggnaden. Fast skrov, smör och bröd, planka på skottet, planka på ram alla har sitt värde.Fast skrov Kit har skönheten i konstruktion flexibilitet. En nybörjare kan ta ett fast skrov kit och göra nästan ingentin...

Hand Carved Balsa wood model siding 1:160th N-Scale

[IMG]http://i928.photobucket.com/albums/ad125/mrmartyman7/SANY0664-1.jpg[/IMG]--------------------------------------------------------------------------------Jag satte ihop en snabb hur angående hur jag snidade rangerbangård om farbror Henrys Barn oc...

Modell skepp: Barkskeppet La Savoie

här är en annan mini-modell fartyg jag byggt, denna hobby har verkligen fått in i mig och jag älskar det! Tja, denna gång är det en medeltida skepp jag byggt, Njut!Steg 1: Hur jag byggde det Så detta är hur jag byggde skeppet, tog mig ett tag att gör...

Papper Mache fartygsmodeller

Jag ville bygga en ganska stora fartyg modell att gå med min modelljärnväg i skala 1/87. Detta var innan jag förstod hur man använder glasfiber, så jag valde den lämpligaste metoden för skrovkonstruktion: papper mache. Jag hade använt mache skapa ber...

Steampunk Airship

YuKonstruct och Yukon komisk kultur samhälle uppmanas att göra dekorationer för 2016 Yukon surdeg Rendezvous Steampunk Ball här under februari. Eftersom temat för Rendezvous var "Världen runt" beslutat vi att gå med en steampunk resor tema för a...

Hur man 3D utskrift formar för Small Batch betong gjutning

nyligen tog jag min första steget in i den spännande världen av 3d-utskrifter. Resultatet? Jag lärde mig hur man kan använda grundläggande CAD-modellering och en 3d-skrivare för att skapa snabb och exakt anpassade former för liten sats betonggjutning...

Göra Transparent bakgrundsbilder med ClearPhotos App

skapa genomskinlig bakgrund bilder i sekunder med ClearPhotos. Om du har provat det förut, vet du hur tidskrävande det kan vara att göra bakgrunden av dina favoritbilder öppet även med de dyraste programvarupaket. Nu kan du göra transparent bakgrund...

Experimentera med små delar på skrivaren 3D

Detta är en "levande INSTRUCTABLE" om en ny upptäckt.DET KOMMER ATT VÄXA, MOGNA OCH FÖRBÄTTRA DRAMATISKT ÖVER TIDEN. SOM ERFARENHET OCH KUNSKAP ÄR FÅTT, SKA JAG UPPDATERA MINA SLUTSATSER HÄR FÖRST, SOM GER ETT BEKVÄMT SÄTT FÖR DEM SOM ÄR INTRESS...

Kartong fartyg modell

I detta instructable, du kommer att lära dig hur man gör fartyg från papp som ser ut som tillverkade av trä.Du kan också göra en stora skeppet scen eller ytterligare kan göra "fartyget i flaskan"Steg 1: Material krävs:1) lim2) kartong från gamla...

Hur man bygger och Arm en skala modell slagskepp från Scratch

Välkommen till den fascinerande världen av R/C BIG GUN örlogsfartyg bekämpa. Så vad exakt är R/C örlogsfartyg bekämpa? Det är en hobby där skala modell krigsfartyg, beväpnade med lågt tryck CO2 kanoner eld små kullager på en motstående fartyget. När...

Bygga en modell båt: Telectra

Radio control har funnits länge och föreslogs först av Patrick Alexandra 1888 och Nicola Tesla demonstrerade sin radiostyrda systemet 1898 som han beviljades ett Amerikanskt patent.Denna artikel publicerades först i hobby tidningen www.modelboats.co....

Bygga en modell båt: HMS Ajax

en sydafrikansk Modell båtar Magazines läsare, Pat Keogh beskriver hans senaste modellen.När jag tänker tillbaka genom åren och när jag började 1975 köpa min första uppsättning planer från David McGregor, slår det mig ganska som humoristisk att det h...

Utforma ett keramik fartyg för 3D utskrift

det har varit ett tag sedan jag har haft en chans att spendera någon tid i en keramisk studio. ) Nu att beställa en 3D utskrift i keramik är (relativt) tillgänglig, har jag klåda att försök att skriva ut ett 3D keramik fartyg. Som designer är möjligh...

Bygga skala modell raketer

Halv skala? Super skala? FN bra-nog-för-regeringens arbete-skalan? Se realistisk modell raketer baserat på verkliga raketer. Detta är den Little Joe II, fordonet för Apollo space kapsel som lanserades på en Saturn V-raket. Wow, har det varit 45 år se...

3D modellering grunderna

3D-modellering används i en mängd olika program för att göra representationer av fysiska objekt på datorn. 3D-modellering är en delmängd av Design CAD (Computer Aided), där du använder en dator för att bistå i designprocessen för någon typ av designa...