Multimedia skrivbord med inbyggd subwooferjag bor i en liten lägenhet och behövde ett skrivbord för mitt vardagsrum. Den hade några krav:

1) har att se bra
2) lämplig för både arbete och underhållning
2) behov att hysa alla asociated enheter
* skrivare
* kabel-modem
* WiFi-router
* externa ljudkort
* AV-mottagare
* Subwoofer
* PC
* arbeta relaterade skräp (papper, pennor etc.)
* liten multimedia dator (i framtiden)
3) få eller inga synliga fula sladdar

Så jag satte mig ner och utformat en...

Se Steg
Relaterade Ämnen

"SOUNDESK" ett skrivbord med inbyggd subwoofer, förstärkare och högtalare

Hej finns mitt namn KirilJag är en grafisk formgivare och jag lik till har en trevlig arbetsplats. Problemet var att jag inte hade ett skrivbord för alla min hårdvara, så jag hade en idé och...Steg 1: Köpa en gammal skrivbordJag köpte en gammal skriv...

Skrivbord med inbyggd PC

detta är ett skrivbord som jag byggt från grunden med inbyggd i pc. Skrivbordet används som en server, en 8 kanal dvr, den har också två visar visar live nyc trafikerar kameror i vår utsändning kontor (i bilder). Jag använder det också som en vardagl...

Fancy och funktionellt skrivbord med en inbyggd PC

detta var, redan nu, det svåraste i mina projekt. Arbete på den här kräver lite precision och en hel del tid. Ha lite mer fancy verktyg skulle vara riktigt användbart här - jag inte hade några och även om jag lyckades, jag tillbringade långt mer tid...

Aluminium plåt skrivbord med LED-belysning

är du intresserad av att bygga ditt eget skrivbord? Denna guide ger detaljerade instruktioner av struktur och sammansättning av metall-plåt skrivbord, med scheman du kan ändra för att passa dina behov. Ingen gimmick design, men en praktisk, full stor...

Hörn skrivbord med en gamla och slitna möbler

Välkommen till.För att göra detta hörn skrivbord gjort mig en massa sakerDetta är min första tutorial så tänk med oss med tanke på att min engelska inte är braför det förstaMin 4-åriga dotter har inte ett skrivbord för din datorför det andraOrganiser...

Bygga en valnöt skrivbord med en mahogny topp

Under längst tid har jag velat bygga ett classic skrivbord gjord av fint ädelträ för min butik. Detta är skrivbord. Den är gjord med grov sågade valnöt i ramen och grov sågade mahogny för toppen. Lådorna är gjorda med halv blind designvärlden och skr...

Glas Top skrivbord med Ambient/Bias belysning

detta Instructable/Ikea Hack kommer att lära dig hur jag byggde ett glas top skrivbord med omgivande belysning.Det finns många sätt du kan göra detta projekt men jag valde något billigt och enkelt att arbeta med. Så valde jag att få mitt material på...

Flytande datorarbetsplats skrivbord (med dolda skrivare område och flytande tangentbord utdragbar)

i detta Instructable, ska jag visa dig hur jag gjorde min nya dator skrivbord med ett skåp med en flyttbar hylla, flytande utdragbara tangentbordet och dolda skrivare område. och det är alla mycket, mycket robust (ignorera bristen på kabelhantering)....

Återställa en gammal skrivbord med en ny laminat yta

Jag hade en gammal Ikea skrivbord med en djupt cherry finish, vilket även mycket starka och servas lagt alldeles för mycket färg till mitt redan röd/brun kontor. Att veta att försöka måla det skulle vara en enda röra och förmodligen inte resultera i...

Massa baserat Computing: Papper med inbyggda lysdioder

The MIT media lab har experimenterat med massa baserade computing (Gör papper med inbyggd elektronik):http://Vimeo.com/4272607Integrera elektronik i material såsom papper tar upp intressanta frågor om vad datorer i framtiden kommer att se ut.Denna ha...

Bygga en mycket enkel skrivbord med endast en Dremel (och en skruvmejsel)

kan du bygga ett skrivbord med begränsad erfarenhet och bara en Dremel och en skruvmejsel. En järnaffär bör kunna skära din trä.Jag ville ersätta mitt skrivbord med en mycket större trä. Jag har nästan ingen bygga upp kompetens och jag är förvånad öv...

En platt (ish) pack skrivbord med gångjärn, lås och mortised lederna.

Min flickvän / fästmö / fru (hennes titel beror på vem man frågar) behövs ett skrivbord att studera på i vårt hus i Filippinerna. En snabb sökning av de lokala butikerna visade ingen kostnad effektiv skrivbord som approximeras hennes behov. Och verkt...

Barbord och skrivbord - med hjälp av IKEA bordsskivor (VIKA AMON)

jag har nyligen köpt två bordsskivor från IKEA, VIKA AMON serien, i högblank vit. Jag bestämde mig för att jag skulle göra baserna för dem med hjälp av tall som jag köpt från Home Depot. Majoriteten av Snickeri kommer att fickan hål, med en pocket ho...

Murare burk te kopp med inbyggd te bollen

Jag bläddrade bara tävling sidan här på Instructables och märkt "Murare burk utmaning". Jag hade velat göra min fru en tekopp med en inbyggd brantare ett tag nu, och eftersom julen var bara runt hörnet, jag tänkte att nu skulle vara en perfekt t...

Cigarrlåda elgitarr med inbyggd i förstärkaren

Jag var trött på att bära omkring på tunga gitarrer och förstärkare när jag gick på semester eller camping och behövde något att spela medan jag var borta. Det är därför jag gjorde detta. Detta är en lätt, bärbar, Strata-stil gitarr som jag tar med m...

Justerbar höjd Monitor för stå upp skrivbord med Film breddare hals

jag älskar mitt skrivbord, men när jag hörde om fördelarna med en stand up skrivbord jag blev smide med sorg för sin design hindrade mig från att använda det ständiga.Hyllan ovan var knappt får någon användning, så jag tänkte att jag kunde flytta min...

Filt med inbyggda Hood

två år sedan gjorde jag en gigantisk flagga att Visa mitt stöd för Wests tigrar med hjälp av polar fleece material (kolla in flaggan används i bild 2). Min flickvän älskar absolut flaggan, inte på grund av sin kärlek till de mäktiga tigrarna men efte...

Bokhylla med inbyggd boken slut.

Ibland din bokhylla inte är mycket full... och alla dina böcker hålla rasar!...Så tänkte jag göra en bokhylla med en inbyggd bok slut som är flyttbara när din hylla är full!Steg 1: material För boken självA = 2 8 "x 6" x1/2 "tjock träB = 1...

Justerbar höjd formica skrivbord med fällbara ben (tillverkad av kryckor).

Detta var ytterligare en av mina re-syfte och återanvändning projekt. En sliten topp av en gammal dator skrivbord och en massa kryckor jag hade samlat bara skriker att göras till ett skrivbord. Istället för att köpa metall hårdvara för att fästa bene...