Nyckelring fällbara lockpick (nu uppdaterad med spänning skiftnyckel)omvandla en billigt nyckelring kniv till en lätt att bära fällbara pocket pick
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ledde gitarr pickup mod *** uppdaterad med Principschema för blinkande lysdioder och video!

Ever wanted gitarren är unikt? Eller en gitarr som gjorde alla avundsjuka på det? Eller är du bara trött på det vanliga gamla utseendet på din gitarr och vill piffa upp? Tja, i detta mycket enkel kompatibel ska jag visa dig hur att belysa pickups på...

Att göra en hållbar dekal på metall med lazertran.

Lazertran är ett utmärkt sätt att producera dekaler för kapslingar eftersom det ger naturligtvis en tålig transparent avsluta på metallytor. Det ger en yta som är jämförbar med avskärma som skrivar ut samtidigt som det är lika ekonomiskt och flexibel...

Renoverade hopfällbar gräsmatta stol med repurposed material

det är bara en timme från slutet av en tävling på Instructables. Det betyder att jag plugga som en förstaårselev elev att försöka få mitt projekt gjort. Konstigt, det är den första och endast inledningen det jag planerat på att skriva för detta proje...

Hopfällbar pall-steg [Uppdaterad]

Nyligen hjälpte jag en vän att utforma en hopfällbar pall-steg. De lysande bitarna av möbler var mycket vanligt i Italien i förra århundradet, men det verkar som nyligen de inte anses trendiga och du inte ser dem ofta. De är i alla fall så passande a...

14, 4V uppladdningsbara batteri Power Supply ^ uppdaterad med Banana Terrminals

målet med detta Instructable är att göra det bekvämt att använda min leverans av 14,4 volts uppladdningsbara batterier i prototyper projekt.Detta är ett mycket enkelt men användbart anpassning av laddaren som skalar bort alla komponenter utom de som...

Apor Fist (uppdaterad-med marmor)

Hej, i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en paracord monkeys fist.Steg 1: Vad du behöver För att göra denna paracord monkeys fist, allt du behöver är:-Sax-En lättare-två, 2 1/2 fot bitar av paracordSteg 2: Steg 1 Starta genom at...

35mm kamera halv frame konvertering. Uppdaterad med bilder.

jag plockade nyligen upp en Vivitar IC 400 fokus gratis kamera vid en sparsamhet butik för $2. Jag planerar att använda sin enorma sökare för ett annat projekt men när jag tog det isär, jag märkte jag kan enkelt konvertera denna kamera till en halv-f...

T-shirt designer med stenciler och blekmedel (uppdaterad med robot bild för nedladdning)

göra din egen awesome t-shirt design med stenciler och en enkel lösning med blekmedel och vatten.Detta projekt kräver minimal verktyg, och kommer tillsammans ganska lätt.** uppdatering **Stencilen robot visas är nu tillgänglig för nedladdningNog prat...

Läcker choklad honung Lip Balm (uppdaterad med länk till pop konst förpackning)

jag brukade vänta tills mina barn sov för att slather vaselin över deras nariga läppar eftersom de hatade någon form av fuktkräm. Så jag uppfann receptet för att locka dem till att frivilligt använda chapstick, men det är så gott och återfuktar så br...

DIY Cupcake - Fimo Polymer lera uppdaterad med nya Kit

Hej sötsaker! Jag är så glad att ge dig en ny och förbättrad hur man gör en miniatyr cupcake. För att säga sanningen jag var inte mycket nöjd med hur min senaste cupcake video blev eller kit så jag tyckte det var dags för en uppdatering! Vänligen som...

Mini Attiny ombord * uppdaterad * med programmation

Sedan flera månaden läst jag forum om Attiny och Arduino.Det är en bra plattform för MAKERSå väljer jag att göra min egen styrelse för Attiny85.Det är en låg kostnad version av ArduinoSteg 1: ShemaJag gjorde shematic med örnSteg 2: PCBJag beställde P...

Trä leksak dumprar *** uppdaterad med mallen PDF ***

Här är min första instructable. Jag ville bygga något lätt för mina barn till jul och hittade ett par intressanta idéer på olika webbplatser. Den blå bakgrund bilden typ av ville jag replikera men jag ville typ av göra det min egen så här är vad jag...

Hur man bygger en kartong kajak för mindre än 40$ (uppdaterad med mallen)

bestämde jag mig att bygga en kajak av kartong med en plywood laminering teknik för att göra tillräckligt stark kartong. I princip kartong har ett korn som trä, så du bara ändra grain riktning med varje lager, som de gör när de gör plywood och viola,...

Arduino Tweetmas träd * uppdaterad med kod *

I år jag vill inreda mitt hus till jul.Jag har arduino och led strip ws2811; Vad är allt bra!Behöver det har en bra idé att vara originell; Det är med twitter!Jag hörde om cheerlights projektet. Det är en bra idé.Jag ska göra Tweetmas träd !Steg 1: S...

Bike Generator uteplats möbler tillverkade av återvunnet material med spänning regleras batteri laddning System

för det här projektet raffinerade jag några av de lärdomar jag har lärt mig bygga (eller försöker bygga) cykel generatorer tidigare i ett försök att bygga en som var tyst, mindre påträngande i vårt vardagsrum, och kan användas av en cykel utan ändrin...

Fan Controller med spänning och temperatur avläsning

Jag hade nyligen ett datorfel cd-rom och snarare än att kasta ut, jag beslutade att använda fodralet för en anpassad fläktkontroll. Fläktkontroll består av två komponenter, en 10 k potentiometer och en NPN-transistor. Jag använde en C1984 i stället f...

Enkel silverring med spänning som ädelsten

Detta instructable kommer att dokumentera processen att göra detta enkelt elegant ring som jag gjort för min syster.Den är gjord med så få speciella verktyg som möjligt, så det kan göras utan att investera för mycket pengar i verktyg. Allt som allt k...

Röst kontroll Arduino med taligenkänning i Windows 7 är

Först, jag är ledsen för stavning eller grammatik misstag som du kan hitta här, eftersom engelska inte är mitt modersmål.Jag gjorde detta instructable eftersom jag inte har sett en som fokuserar på detta ämne, så jag ville dela denna metod. Denna met...

Litet badrum lagring med spänning stavar

Ibland gå vertikala och använder väggyta är ett bra sätt att skapa sig några mer förvaringsutrymme i ett litet badrum. Jag använde väggen rymden bredvid min badrumsspegeln för att lagra en del av mina smycken och andra tillbehör som hårspännen och kl...