Papper Mache 3d hatt (Scarlet Witch)Jag in en tävling kallad Outside the Hatbox genom en hatters grupp - där du måste skapa en hatt, men du får inte använda traditionella milinery material (läder, halm, woolfelt, sinamay, jinsin, modevaror tråd, fjädrar etc).

Så beslöt jag att gjort en papper mache hatt. Det har varit något av ett mode för maträtt hattar i år, så jag tänkte jag skulle använda denna idé med något gömd inuti.

Jag fick idén till insidan från den diorama som Lisa gör i the Simpsons (Det skvallrande hjärtat). Jag hade nyligen fått några gamla Marvel och DC comics från en vintage butik och en av mina faves är Avengers berättelsen som berättar the Scarlet Witch ursprung (och vem är hennes pappa!).

DU BEHÖVER:

-lim

-vatten

-papper att rippa i strimlor

-en utskrift av den sak du vill göra 3D

-skål att sätta lim och vatten blandningen i

-något att blanda med (gammal sked)

-något att använda som en mögel (jag använde ett trä hatt block)

-tråd (jag använde insidan av falska blomma stjälkar)

-ett pannband (jag använde en coathanger eftersom jag inte kunde använda en aliceband)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra en papper Mache hatt

om du vill skapa en billig kostym tillbehör, här är en rolig hatt projektet att använda som en allmän design för att komma igång. Det bästa papperet som ska användas är från din standardpapper matkassen. Du kan antingen använda tapet pasta eller en h...

Beetlejuice, The Maitlands, papper mache

I år beslutade vi att göra Maitlands från Bettlejuice.Steg 1: Papper mache lera/limDu behöver papper mache lera. Jag använde detta för både skulptera och limning och lagt precis mer vatten till mixen i lim och mer mjöl och wallpaperglue för lera.ingr...

Pytteformat Slasher papper Mache kostym - Fallout 3

detta är en halloween-kostym som jag gjorde för detta år. Kostym är en karaktär i Fallout 3 är en vandringssägen i lore av spelet. Du spelar som honom kort i lugn körfält och är en seriemördare. Jag vet det är lite sent, men jag är inte så bra på tid...

Papper Mache Jack O Lantern

papper mache är ganska enkelt att göra så jag inte kommer få också in i djup om mina bilder. Jag såg någon göra en pumpa hatt på här och tänkte jag skulle prova en jack o lantern.Steg 1: Knyt en ballong att se ut som en pumpa Detta är ett lite knepig...

Moishe/Carol "Where the Wild Things Are" papper mache mask

När vi är stora fans av boken, bestämde vi att jag skulle vara en "Wild Thing" och min son skulle vara "Max" för Halloween i år. "Max" dräkten var handsydda och anpassad från ett mönster samt utseendet på dräkten i senaste fi...

Papper-mache Frankenstein Mask

så jag fick en idé för en Halloween-kostym, men jag inte hade någon erfarenhet av att bygga sånt här. Jag visste om detta slut blev alltför tidskrävande, för dyrt, eller alldeles för svårt jag skulle tröttna på det och borgen, så jag försökte hålla d...

Bästa papper mache ninja-star/Shuriken

så idag mina kompisar skulle göra det bästa papperet Shuriken som ser fantastiskt och skrämmande vilket kommer att göra någon cool Halloween kostym ser ännu coolare! Det ska flyga otroligt bra men jag måste varna du inte kasta på någon möta dem eller...

Beetlejuice-BeetleSnake-papper mache

papper mache maskSteg 1: Papper mache lera/limDu behöver papper mache lera. Jag använde detta för både skulptera och limning och lagt precis mer vatten till mixen i lim och mer mjöl och wallpaperglue för lera.ingredienser:tapetklistertidningenvattenm...

Papper Mache fartygsmodeller

Jag ville bygga en ganska stora fartyg modell att gå med min modelljärnväg i skala 1/87. Detta var innan jag förstod hur man använder glasfiber, så jag valde den lämpligaste metoden för skrovkonstruktion: papper mache. Jag hade använt mache skapa ber...

Papper Mache lera Angel Tree Topper

Hur söt att ha en ängel vakar över dig och din julgran! Detta kommer garanterat att bli en favorit för kommande år semester!Material som behövs:CelluClayMätglasetGallon plastpåseVarmt vattenVax papperBrödkavelPlasthandskarLace trim, glitter, guld mju...

Papper Mache

papper mache! Om du gör en Halloween mask eller en Instructables Robot, är papper mache vägen att gå. Möjligheterna är oändliga och du är endast begränsad av din fantasi. Papper mache är en enkel process som har inget rätt eller fel sätt, det kan du...

JUMBO papper MACHE ägg

detta är ett underbart projekt av tre awesome skäl...1. det är bra att göra med barnen.2. du behöver inte en hel del av leveranser och vad du behöver inte kosta mycket.3. det färdiga projektet är så kul att dekorera med!Så samla dina kiddos, samla di...

Intro till Design lektion: Skapa en papper Mache Darth Vader plåtburk Math spel

jag har jobbat på en lektion för mina elever design och skapa ett papper mache huvud runt en plåtburk som sedan kan användas till att spela en math spel i skolan eller hemma.Materialet är billigt och den slutliga produkten inte bara innebär många ämn...

Att göra papper Mache projekt inriktad på former och strukturer

denna lektion kommer att inriktas på att skapa papper mache produkter baserade på matematiska och bildkonst innehåll standarder. Eleverna kommer att instrueras hur man gör papper mache strukturer av grundläggande former som kvadrater, rektanglar, cir...

Papper Mache Skull - Halloween dekoration

jag ville dela med alla något jag trodde medan du gör en farkost med mina barn göra Halloween dekorationer. Medan de spelar utanför och ta pauser jag fick leka med papper mache och kom upp med denna Karl här & tänkte jag skulle dela hur jag gjorde de...

Mini papper Mache lätta upp Christmas Tree

Från ett engineering perspektiv tror jag papper mache är fascinerande eftersom det låter dig göra en mögel, eller en semi-permanenta fysiska post, av något (dvs, en hand, någons ansikte eller en ballong) bara med ganska vanlig, billig material. En sn...

Måla papper Mache Easter Bunny

I detta instructable du ska måla ett papper mache Easter bunny.Steg 1: Få ditt material från konst och hantverk butiker eller billiga butikerDu behöver:-papper mache påskharen,-akrylfärg,-pensel,-gamla tidningar (att måla på).Steg 2: Lägga till den f...

Papper Maché konst trummor

mig själv och en vän har gjort en hel del trummor av olika slag nyligen med kalebasser för snäckor och geten flår för trumma huvuden. Som ett resultat, jag har funderat mycket på trummor och trumma design. Det är inspiration för detta instructable, s...

LEGO Droid reparation fabriken (Lego, 3D tryck, 3D penna, papper Mache, LED och mer)

Min son är in Legos i mycket stor skala. Han såg mig på Instructables webbplats titta på sidan tävlingar. Han frågade direkt om det fanns något han kunde lämna in. Efter viss diskussion, enades vi om vi skulle arbeta tillsammans för att lämna in ett...