Pappers-pärla Dragonfly Pindetta stift var en storsäljare i 1990-1995 när wearable konst var på höjden.
Det gör fortfarande en rolig lätt hantverk för många åldrar.

Du behöver 20 och 24 gauge tråd,
2 x 4mm pärlor och en accent pärla för kroppen.
Du behöver också en papper pärla.
och en 1" pinback.

INSTRUKTIONER.

Relaterade Ämnen

Miss Betsy Dragonfly Pin

för en konsert jag behövde något passande och matchande min garderob. Inspirerad av artiklar från Kaivin och MrSanchez, började jag arbeta på min belysta "Dragonfly pin".Allt som allt tog det mig ca 2 eftermiddagar på en helg och efter ett långt...

Pappers-pärla & läderarmband

Min tidigare papper pärla tutorial visar grunderna i att göra papper pärlor för strängarna, men jag ville skapa något lite flashier för detta instructable. Jag beslöt att göra stora hål, Pandora style pärlor med en super glänsande finish och använda...

Pappers-pärla armband

Detta armband kan göras med A4/tidningen papper och med pärlor som behövsSteg 1: Material som behövs1. A4-ark eller papper2. tandpetare3. lim4. diamond Glaze5. skala6. penna7. resårsnoddSteg 2: Åtgärder för att göra pärlor 1. i ett A4 ark/tidningen p...

DIY papper förskönat Bobby Pin

hur man gör en papper pärla bobby pin - papper hantverk tutorialPappers pärlor är lätta och billiga att göra. Använd något gammal tidning eller katalog biten och du har ett eko vänliga hantverk. Placera pärla på en vanlig bobby pin och du kan lägga t...

Serietidning hår brosch

Detta roliga hår tillbehör korsar inspiration från serietidning magneter projektet med de grundläggande hår brosch på Joanns hemsida (se nedan för kredit Detaljer).KrediterSerietidning magneter: http://craftsbyamanda.com/superhero-comic-book-magnets/...

Löda Headers till tråd... På nolltid!

Imponera på din fru säga din kommer till smycken. (Inte riktigt.)Det är mer som en kompromiss.Om du är som mig (och jag tycker du är) hittar du att löda kablarna till manliga rubriker är mycket irriterande. Först av allt, om du lämnar tipset i huvude...

Hur man gör blow dart

dessa kommer att fastna i ett mål från 15 fot bort. Detta är min första instructable.Steg 1: matereals du behöver Tänger, sömnad pins och pyssla pärlorSteg 2:sätta pärlan på stiftetSteg 3:sques pärla på pin huvudet med tångSteg 4: färdig produkt. sät...

Pappers-Pin hjul

Steg 1: Få leveranser 1-bit papper (jag använde skrot bokning papper)1 - penna1-fancy sömnad pinEller tejpSteg 2: Första snittet Skär ett litet torg (det behöver inte vara perfekt)Steg 3: Final Cut Skär omkring en tum i på varje hörnSteg 4: Kroppen V...

Upcycled papper pärla örhängen

Idag vaknade jag upp i en fantastiskt kreativ stämning och i behov av ett intressant par örhängen. Jag kom ihåg en gammal jul tröja min mor försökte kasta bort men underskattade min hemlighet! Jag räddade pärlor från hennes tröja och papper från ett...

Lätt fyra kronblad Hair Pin

detta en mycket lätt filt blomma hårnål. Du måste bara att klippa och limma allt ihop.Se till att kolla mer på min hemsida: lapapeleria.etsy.comSteg 1: Vad du behöver Detta är vad du behöver att göra denna vackra hår pin:-1 ark av filt-Penna-Sax-Hair...

Pärla och Charm örhängen

Så jag bestämde mig att göra några örhängen för en vän som använder vissa fjäder/leaf charm som jag köpte, tillsammans med några andra bitar här och där som jag hade liggande.Steg 1: Du behöver Material du behöver:2 nålpinne2 örhängen krokar2 pärlor...

Bottlecap Pin kudde

ett snyggt ställe att förvara stift och mycket enkel att göra. Dessa är söt även utan elastiska så om du inte har någon du kan fortfarande göra en.Steg 1: material Du behöver: hammare, spik, lim pistol, plastflaska mössa, skrot av material, 4 1/2 tum...

Hur man gör bubbla push-pins (eller fisk-eye tummen nubb)

Håller du inte älskar det när någon kommer, märker något och säger, "varför, det är helt enkelt awesome," och du kan flåsa ut bröstet stolt och säger "tack. Jag gjorde den." Tja, är detta Instructable utformad för att få den typen av r...

Hur man gör knotiga pine se ut Sheetrock

Om du är intresserad av back-story bakom detta projekt sedan huvudet på över till min blogg för mer detaljer, där jag också lägga till en diskussion om huruvida detta kan vara den rätta metoden för dig och ge bort min otroliga secret sättet att rengö...

Pappers-pärlor - Deluxe konst armband

Papper profilering är min absoluta favorit av alla hantverk. Det är en lysande hobby av många skäl. Det är förmodligen den billigaste hantverk finns eftersom du kan göra några vackra bitar av smycken från din egen konst, som jag har gjort här eller f...

Upcycled pin fleted vin flaska cover

detta är en rolig snabbprojekt som jag gjorde med skrotar liggandes hantverk rum! Det kommer bli en bra värdinna gåva att föra över till en vänner Thanksgiving day!Steg 1: 2 vänster över ärmar / 2 vin flaska täcker! Dessa är kvar ärmar från ett annat...

Handgjorda gåva idéer: Hur man gör en enkel DIY pappers korg

När det gäller handgjort Gåvaidéer, tror jag du ska definitivt försöka utforska så många idéer som möjligt och bara inte begränsa dig till att göra gratulationskort. Hur omkring om du lära sig att göra en enkel DIY pappers korg. Det finns så många sä...

Lampwork pärla hängen

Jag upptäckte nyligen handgjorda glaspärlor---lampwork glaspärlor för att vara exakt--- och nu är jag besatt.Lampwork pärlor, glas görs med hjälp av en ficklampa att smälta glas och sedan forma bitarna för hand med lämpliga verktyg. De flesta av de p...

DIY Dragonfly Pendant

Detta är inte en av snygg tråd trollslända hängen! : p men det var mitt första försök och verkligen ville dela handledning ^_^ de ser mer ut som fjärilar, insåg jag att senare. Försök att hålla övre vingarna relativt storer (längre) än botten vingarn...