Pipe-handtaget manuell motorsågDetta Instructable inspirerades av medlem CobyUnger'sManual motorsåg. Han gjorde ett bra jobb att skapa ett mångsidigt verktyg som passar just i din ficka. Min enda tvekan med att skapa hans version är att jag tenderar att missbruka mina verktyg och jag hade problem att tyget remmen skulle bli sliten och falla isär över tiden. Så jag ändrade design lite att sätta på några rör handtag.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Corona Mill Mods för All säd bryggning

The Corona Mill är ett billigt alternativ till de dyrare roller mills används för att krossa korn för bryggning. Roller mills börjar på $100 och gå snabbt upp i pris. En Corona kvarn kan fås för som liten en $20. Med tre ändringar---två mindre, en li...

Hur man gör en trä Legend Zelda Master Sword

här är hur jag använde en rostfri replika jag köpte från ReplicaDungeon av Legend of Zelda: Twilight Princess Master Sword som en guide för att göra samma svärd från trä och PVC och akryl. Eftersom jag är medlem i den lokala beslutsfattare 256 hacker...

Hur man gör en sifon våg Generator

Vänligen Betygsätt detta Instructable och följa mig om du gillar den. :)Jag gjorde detta projekt med en person jag träffade i en vetenskap praktikplats på Stiftelsen för Diffusion av vetenskaplig kunskap. (Saad Ahmed)Vänligen som denna sida:http://ww...

Hur man gör en robust Ninja svärd för Halloween

sak två ville ha en ninja outfit för Halloween... främst för svärdet. Jag visste kostym svärd skulle vara en enorm besvikelse - vissa made-in-Kina skit som skulle ha tur att ens göra det till Halloween. Så jag sa att jag skulle göra honom en... vilke...

K'nex marmor maskin element officiella Guide

Hej alla! Välkommen till den första K'nex element guiden för kulor (åtminstone på Instructables). Det är rätt! Det är möjligt att göra element för kulor (särskilt Magnetix kulor jag använde visas i bilder 2 och 3). Dessa kan vara lika stor som elemen...

Hur man gör Juliet Starling Lollipop Chainsaw

en film maker vän till mig beställde mig göra lollipop chainsaw från det nya spelet.så detta är hur jag gick om att skapa stöttan från spelet.Detta är utan ett sätt att göra detta prop. im inte en expert så det finns nog bättre sätt att göra delar av...

Steampunk Iphone docka med rökning panna

Jag hade diskuterat att skapa någon slags docka för min Iphone att sitta på ganska länge. Denna önskan tillsammans med den första veckan av min sommarlovet har lett mig att skapa Steampunk Iphone docka.Innan vi börjar jag vill bara påpeka att detta p...

Montering av fram-och tillbakagående såg blad en såg hantera

detta är en uppföljning till mitt senaste Instructable på att göra ett nyckelhål såg hantera från röret. Jag gick för att leta efter en ny nyckelhål eller kompass sågklinga och hittade de inte finns. Jag kunde köpa en billig kompass såg med plasthand...

Handheld vinsch

I detta Instructable, får du lära dig att skapa din egen vinsch från lättillgängligt material för praktiska, hushållets bruk.Steg 1: leveranser MaterialKompakt elmotor av något slag (en vindruta torkar motor i mitt fall)1 "x 12" axel24" sta...

DIY 3D kropp Scanner Intro.

Verktyg som behövs för detta projekt inkluderar: laserskärare (50 watt), Drill press, makt, box bord, geringssåg Tap & die set (#25 borr & 10/24 NC tap) diverse twist borrar, Diverse spade bitar, hål sågar, forstner bits och diverse handverktygBeh...

Omfattande Guide till spara pengar på Gas

trött på att betala ut näsan för bensin? Vi alla, och medan de flesta av oss inte kan ge upp våra bilar helt, och det finns saker vi kan göra för att lindra smärtan.De populära alternativet att överväga är att få nya transport helt. Både dieselbilar...

Göra en snabb kniv från en koppling Finger

ett dussin våren stål fingrar omsluta tryckplattan av en automotive koppling.Här är hur man gör en fin kniv från en av dessa våren stål fingrar i några minuter.Det har fått en fin lång handtag så jag kan använda den som en krokig kniv.GORE VARNING: S...

Enkel manuell kontroll av stepper motors utan en PIC eller PC

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Homopolar Motor med fem hastighet manuell Stick-Shift

Denna video visar hur man bygger en homopolar motor som är verkligen annorlunda... det blev en fem-hastighet Växelreglage!Homopolar motorn är den enklaste design elmotor i världen. Det använder ett batteri, en neodymiummagnet och en tråd. Vanligtvis...

Steg-n-Start - en Motor dra-start bistå för dem som behöver en lite hjälp

jag stolt köpt en av dessa otäcka lilla 2kW generatorer från Aldis räkna det skulle få oss av om vi förlorar makten efter en storm. Det enda jag inte räknar med är att jag är den enda i familjen som kan dra starta en liten motor. När jag genomförde "...

Evil Dead 2 motorsåg

Evil Dead 2 är en av mina favorit filmer genom tiderna; en som jag kan ha köpt fler gånger än även Star Wars. (Jag äger den på Betamax!) Min fru tog mig till platsen för den ursprungliga Evil Dead stugan nära sitt hem i Tennessee. Här är din chans at...

Automatisk/manuell droppbevattning

droppbevattning, även känd som trickle bevattning eller micro bevattning eller lokaliserade bevattning, är en bevattning metod som sparar vatten och gödningsmedel genom att låta vatten att rinna långsamt till rötterna av växter, antingen på markytan...

Pipe Lamp With Antiqued Wood Base

Jag har sett många stora Instructables på att göra en pipe lampa och jag trodde jag skulle göra en av mina egna. Jag googlade också "pipe lampa" bara för att se vad som var ute på Google bilder för lite inspiration. Jag gillade idén att göra en...