Steampunk Iphone docka med rökning panna
Jag hade diskuterat att skapa någon slags docka för min Iphone att sitta på ganska länge. Denna önskan tillsammans med den första veckan av min sommarlovet har lett mig att skapa Steampunk Iphone docka.

Innan vi börjar jag vill bara påpeka att detta projekt kan göras från allt, gamla burkar, flaskor etc. Så har en jaga runt ditt hem innan du börjar, ta så mycket skräp som du kan hitta så att du har en idé om det slags former du behöver för att arbeta med.

Nästa är det en bra idé att förstå den Steampunk stilen och som i huvudsak vad du gör måste se ut som en ångdrivna maskin. Därför jag började med att googla ångamotorer etc och identifierat en mängd olika delar kunde jag använda i min design. Vanligtvis ser du ventiler, rör, mätare, tankar, visselpipor och guvernörer allt förpackat upp tillsammans med nitar och ibland även trä (trä vanligtvis används för att ge isolering till varma delar som pannor). När du har en idé om typ av saker du vill ha på din iPod och du har identifierat alla material som finns till dig, du måste verkligen ta sig tid att rita upp några idéer och ta det därifrån. Jag slutade försöka tona ned min idé som jag trodde pappers skiss skulle se för komplicerad för docks storlek.

Se Steg
Relaterade Ämnen

IPhone-docka med hjälp av CD-skivor

iPhone-docka med några gamla CD-skivor med några grundläggande verktyg.Steg 1 - Stack några gamla CD-skivor, jag använde 8 här beroende på iPhone connector höjden. Limma dem alla tillsammans med superlim.Steg 2 - mäta iPhone kopplingen och markera de...

DIY iphone-docka med endast paketet materialet

DIY iphone-docka med endast paketet materialet.Du behöver:Utility kniv x 1Linjal x 1Dubbelhäftande tejp x 1Tunna ensidiga band (förpackningstejpen kommer att göra) x 1iPhone låda med plast hållare x 1USB-kabeln som följer med iphone x 1En halvtimme l...

IPod/iPhone docka med högtalare

köpte en billig 2-pirce drivs högtalare.Skär en av nedre delen av talaren och anpassa det till min iPhone docka.Jag använde en skräp Nokia laddare för att driva högtalarna. 5V...

Mini DV band fall 2 iPhone Dock

Hur fixa en trasig iPhone avgift-synk kabel, och bygga en iPhone docka med hjälp av en Mini DV band fall och Sugru.Jag la 2 flikar på utsidan till spolen kabeln runt medan lagring/resa.Aprovechando que tenía que arreglar el kabel del iPhone. Decidí c...

Hur man gör ett papper Iphone docka i 1 minut

hur man gör ett papper iphone docka med 10 x 10 pappers arkDet är så lätt att göraSteg 1: Låt oss börja Låt oss börja med 10 x 10 pappers ark luckan det som visasoch gör det ser ut som triangelnSteg 2: vik den igen så att den ser ut som triangelnSteg...

IPhone laddar dock med LED

I denna DIY handledning kommer jag att visa hur du gör din egen laddning docka med LED-lampor.Min docka är gjord för en Iphone 6s plus, så någon telefon med 8 av 16 storlek passar.För din egen telefon kan du enkelt justera storleken på de saker som j...

Gör det själv: IPhone docka

Mobil telefoner tar över planeten, likaså deras tillbehör tar över också. Detta inkluderar örat knoppar, headphone jack damm pluggar, fall, bryggor och så vidare. I detta instructable jag ska lära dig att göra din egen telefon docka på en budget.Om d...

En annan IPhone docka

jag skulle vilja dela min IPhone docka, jag gjord av solid bit av socker lönn (tror jag)Jag gjorde det par månad sedan och gör inte har steg för steg bilder.Detta gjordes för min fru att eliminera kablar hängande runt köket, bara hålla Ipone och den...

Göra en VHS Box iPhone docka!

Någonsin undrat vad man ska göra med de miljontals VHS lådor du har liggande hemma? Har du någonsin övervägt att köpa en iPhone docka, men beslutade att inte det på grund av kostnaden? Behöver du något att göra? Om du svarat på dessa frågor med Ja, d...

Wood Iphone docka

här är mitt förslag om en Iphone docka, gjord av en 2 av 3 trä stud.Som ni kan se i själva bilden, hanterar den Iphone 3G eller 4.Stegen är ganska enkelt och kräver endast grundläggande verktyg.Jag satte den i hantverkare utmaningen att illustrera va...

Lägga till en iPhone Dock förbinda till en kartong iPod Boombox

jag vet, jag vet vad du tänker... inte en annan ipod högtalare/USB-laddare, rätt? Tja, ville jag dokumentera min ansökan med en iPhone och med dessa ThinkGeek högtalare. Och det råkar vara så att det finns en ThinkGeek tävling pågår!Detta instructabl...

Steampunk iPhone Station

här är en steampunk iPhone station som fungerar som en nattlampa, laddning station och audio station.Enheten kan ladda iPhone med eller utan att spela musik. Nattlampan fungerar självständigt, och om telefonen ringer när du spelar musik hörs som geno...

Steampunk iPod Dock (låg kostnad)

detta är min första instructable. I den, kommer jag visa hur jag gjorde min steampunk ipod docka. Dock består avtvå delar: den faktiska dockningsstationen och en bas för det. Delarna kan sätta ihop eller användas separat.För mig kostar detta projekt...

Vända en NES-kontrollant in i ett iPhone Dock

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du sätter en gammal NES controller till en söt iPhone Dock. Det finns flera artiklar online visar bilder på en fransk dude (åtminstone den ursprungliga bilden var på ett franskt forum) som gjorde en, m...

En Super robust iPhone docka från skrot

Så, jag har alltid velat en iPhone docka eftersom de bara ser fantastiska. Men problemet är alla i hamnen som jag hitta på nätet är ganska ur min ligan när det gäller pris. Jag ville bara ha något enkelt och robust. Inte gjorda av papper. Så, äntlige...

DIY A IPhone makroobjektiv med laserpekare för $1

makroobjektiv för iPhones och smarta telefoner dessa dagar är oftast ganska dyrt. Här är hur man gör en iPhone makroobjektiv med en $1 laserpekare.Steg 1: Skaffa en laserpekare Få en billig $1 laserpekare från dollarn butik eller webbutik som LAZERER...

Hallick din gamla Smartphone och göra en Steampunk MP3 spelare med pekskärm

Hej duVad kan du göra med din gamla Smartphone? Sälja den, slänga, lägga den i mikron?? * gg *Nej, vi gör en Steampunk MP3 spelare med pekskärm ;)Steg 1: Låt oss börjaVi behöver en massa saker av mässing, vissa elektronik och Fantasy.1 Smartphone Xpe...

Bygga en docka med Heineken fat

titta på videon som visar hur man gör en docka med Tom Heineken 5L mini fathttp://www.youtube.com/watch?v=IYVi61W2ccg...

Styra en arduino projekt genom en anpassningsbar android / Iphone app med Blynk och Wemos D1: 2016 SUPER NOOB VÄNLIGT sätt

Syftet med detta instructable är att lära dig att skapa wifi-anslutna arduino projekterar det enklaste och snabbaste möjliga sätt. Om du vill göra en arduino projekt som du kan styra från din smartphone och som bara kostade 4 eurs i hårdvara, då proj...