PiSP Pi Station bärbara, en Raspberry Pi Gaming handhållnaDet är fantastiskt att du kan köpa en liten dator som Raspberry Pi för under $50. Men vad gör du med en liten billig dator som denna? Gör dig själv en retro gaming handheld emulator naturligtvis!

Det finns många projekt ute redan att inspirerade mig att göra min egen Raspberry Pi handdator, men till skillnad från mina många behöver verktyg som många inte har enkel tillgång till till exempel 3d-skrivare och laser fräsar. Jag gjorde min att göras med det enklaste verktyg och minimal erfarenhet behövs. Detta gör det inte lätt, men du bör kunna plocka upp allt som du går.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trä Raspberry Pi handhållna

Hej, är detta en steg för steg-instruktioner om hur man gör en trä raspberry pi handhållen.Steg 1: Saker du behöverFörst behöver du en raspberry pi, oavsett om du använder en modell A eller B. Jag använde en raspberry pi modell B eftersom den har mer...

Maker Station: Bärbara omkonfigurerbara arbete stationen för alla beslutsfattare

när jag började detta projekt jag ville bygga en arbetsplats som jag kunde använda för olika projekt och att jag kunde ta med mig när jag gör demonstrationer. Jag ville också något som inte skulle vara tunn och med en hel del nytta användbara ytor oc...

Bärbar Raspberry Pi (Retropie Handheld) Build Guide del 1

detta är en guide för att göra ett bärbara handhållna retropie system.Detta är endast en guide, detta är egentligen inte en detaljerad steg för steg instruktioner, även om du kommer att se hur lätt (eller svårt) det kan vara.Detta förutsätter att du...

Bygga en Raspberry Pi PC för mindre än $140

Skapa en Raspberry Pi-baserad PC med acceptabla prestanda till ett lågt pris.Min son lär junior high och high school vetenskap. Hans science lab har 6 genomskinlig blå iMAC-datorer. Enligt Wikipedia levererade Apple iMac G3s mellan 1998 och 2003. iMa...

Setup Raspberry Pi med Diet Pi utan bildskärm och tangentbord

NOOBS kräver en bildskärm, tangentbord och mus, som lägger till ~ $60 (USD) eller mer i kostnad. Men när Wi-Fi fungerar, behövs dessa enheter inte längre. Kanske kommer att DietPi stödja USB till seriell i bilden.Varje gång jag startar ett nytt proje...

Billig batteridriven bärbar widescreen DTV

Använd vanliga D batterier att driva en liten DTV converter box ansluten till en bärbar DVD-spelare eller handhållna TV.I september förra året, orkanen Ike svepte genom staden och nästan alla var utan ström i dagar, inte få uppdateringar nyheter elle...

Bärbar, modulära elektronik Arduino praktiker och reparation Lab in.

Detta är en modulär, bärbara lab setup som jag använder att njuta av prototyper och bygga elektroniska projekt med Arduino. Jag ibland resa utomlands och ta med mig för att distrahera mig själv under den lediga tid jag har. Jag har byggt de flesta av...

USB-relä modul för Windows, Linux, Raspberry Pi

USB är ett mycket bra documentated och pålitlig gränssnitt. Nästan varje computern system är idag utrustad med en eller flera USB-host kontakter. Ibland du behöver några ingångar och utgångar för uppgifter kring din PC eller du har en cool idé för en...

NaCade - den nakna Raspberry Pi Arcade maskin

som inte gillar gaming? Efter att ha vuxit upp spela arkadmaskiner, som barn kunde du bara drömma om att äga en. Nu med framsteg inom teknik är gaming tillgänglig för alla. Visst är det gott konsoler och handhållna enheter även smartphones att välja...

Fireside Internet Radio Player för äldre användare - byggd med Raspberry Pi

Inledning:Idag har vi fantastiska tillgång till bra strömmande innehåll: musik, nyheter, väder, berättelser, etc. Men är denna åtkomst begränsad till dem som kan navigera dagens elektroniska apparater. Detta projekt bygger på en tro som äldre vill oc...

Hur man bygger ett Nintendo N64 bärbar spelkonsol System

N64 emulatorer fungerar inte bra, förvänta stamning med video, framerate frågor kompatibilitetsproblem. Det enda sättet att spela N64 spel ordentligt är på original hårdvara; faktum.Att göra en handheld bärbar i grunden innebär följande:* ta bort all...

Gör en handheld NES. (bärbara nintendo underhållningssystem)

jag har älskat tanken på handhållna bärbara spel ända sedan min första Game Boy och jag har älskat idén att göra konsoler bärbara ännu mer! Jag såg några NES handdatorer och de var alla mycket fint gjorda. Jag bestämde mig att göra min egen och publi...

DIY bärbara USB Solar Charger ($20-4 portar)

Dreamed för att göra en billig och "Extremt pålitlig" bärbara USB-sol laddare? Här är en sammanfattning av handledning, avslöjar hur jag gjorde mina med en budget mindre än $20!____________________________________________________________________...

Gör en bärbar arbetsstation

Efter att ha avslutat min CNC router (se min andra Instructable), min workshop (ett litet skjul i min trädgård 3 x 6 m), blev ganska full. Endast andra verktyg att jag kan passa in där är ett litet bord såg, en drill press och några små powertools oc...

Foto Light Studio för små reflekterande föremål såsom smycken :) Billigt, bärbara, återvunnet material, och bäst av allt, det fungerar verkligen!

Fem år efter att lära sig hur man gör fina silver och brons smycken, öppna min egen etsy shop, köpa en Paragon smycken ugn, alla verktyg, en OTT ljus och en Canon Rebel, jag var äntligen redo att investera i en ljuslåda att korrekt fotografera de ref...

HUNDAR ultraljud Repeller (Handheld + hörbar test + Rechargable)

Hej från Egypten,Idag har jag avslutat ett nytt projekt sin handhållna ultraljud repeller. Vi kan börja med några akustiska fakta jag hade lärt mig från akustik kurs i mitt universitet som jag kommer att sammanfatta den i en poäng:1 - mänskliga kunde...

Hur man gör en bärbar spelsystem

någonsin tänkt på att kunna spela dina favorit spel systemet någonstans? Jag är säker på att du har. Efter denna guide, kan du lära dig hur man "portablize" till Nintendo Entertainment System.I detta Instructable lär jag dig allt du behöver veta...

DIY bärbar batteripack

Vi lever i ett ständigt rörliga värld där mobila enheter är våra fönster till sociala medier, internet och underhållning resurser. Det enda problemet är att dessa mobila enheter inte har en oändlig batteri utbud. När de dör, så gör din handhållna kom...

Hur man gör en bärbar projektor

vänligen ränta om du gillar detta instructableDetta är hur man gör en bärbar projektor baserat på denna webbplatshttp://www.thepooch.com/Projector.htmlFör detta projekt behöver du:Handhållna TV med A / V i uttagetKraftfull "strålkastare" stil/fi...