Plånbok nyckelkort: Från börjanHej killar, så jag fick en idé när jag försöker hitta mina nycklar och den här killen bredvid mig drog ut sin nyckel från sin plånbok. Jag trodde att det var dumt eftersom om någon stjäl din plånbok då de också stjäla dina nycklar. Så jag bestämde mig att göra en plånbok för dina nycklar (dumma idéer dö hård).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur: Göra en läder plånbok

Jag har en ganska fet plånbok. Inte att någon av sina pengar. Det är mestadels olika kort att hjälpa mig att spara pengar. Jag är beroende av besparingar kort! Min plånbok är full av medlemskort, Bonuskort, hålkort, du namn den. Om det kan på något s...

En annan minimalistisk plånbok

Min gissning är att som en del av er, jag hoppade på tåget minimal plånbok ett antal år sedan när du plockar upp en credit-card-holder-plus-money-clip.Jag älskade sak men, ack, tiden hade tagit ut sin rätt på min älskade plånbok.Visst, jag kan helt e...

En rostfri Bitcoin plånbok

detta projekt är att göra din egen rostfritt stål Bitcoin plånbok. (https://en.bitcoin.it/wiki/Cold_storage)Du kan se den i action här:Snälla, skicka inte någon Bitcoins till adressen på plånboken. Om du måste skicka dem någonstans, vad sägs om här:...

3 pocket papper plånbok

Detta är en instructable att göra en plånbok med tre fickor. Bilden ovan är min egen personliga plånbok, tomma som de flesta plånböcker. Jag har förstärkt den med eltejp, men det kommer att hålla ganska bra för en liten stund med vanlig tejp.Steg 1:...

En bättre papper plånbok

detta är en annan papper plånbok som har gjorts ger lätt tillgång till kreditkort.Steg 1: I början Start genom att få ett A4 ark papper (eller 8,5 x 11 för du U.S. människor) och få något form av ett kreditkort.Vik den nedre delen av papperet ungefär...

Anka Tape och aluminiumfolie plånbok

först och främst detta är min första instructable ;) hoppas det är inte dåligtDetta är min egen bygga av en anka plånbok.Dess fodrad med aluminiumfolie för struktur och semi-RFID-skydd.Detta är inte bara några thow tillsammans bygga som kommer att hå...

Lätt pengar plånbok

detta är en plånbok silvertejp med en inbyggd miniräknare. Jag byggde den till min yngre kusin som en julklapp. Jag trodde att det skulle vara en användbar present eftersom som yngre barn jag hatade gör matematik för att ta reda på hur mycket kostade...

Platt dragkedja väska och plånbok

jag alltid söker min nästa nya väska. I min senaste sökningar upptäckte jag denna fascinerande uppsättning väskor av Josh Jakus. Jag gillar min geometri lite mer slumpmässigt än han, så jag bestämde mig att anpassa idén till en mer ovanlig yta. Konst...

Hur man gör en plånbok silvertejp

Hey guys! I detta Visa instructable ill dig hur man gör en plånbok silvertejp. Det är ett roligt och lätt hantverk jag säker på att du kommer att älska! Och allt du ganska mycket behöver är lite silvertejp och inspiration. Så får din silvertejp redo...

Organisera min kort plånbok

Ah, det kontantlösa samhället! Det är bra att inte behöva bära så många mynt och sedlar runt något-mer.Så inte behöva bära så många mynt och sedlar med mig, jag bestämde mig för jag behövde inte en traditionell plånbok som sådan, och jag är alltid på...

Perfekt NES Controller plånbok (ingen show)

min bror och jag pratade en stund tillbaka om saker att göra av NES styrenheter, detta inspirerade mig att göra en plånbok ur en jag hade satt på min vind. Efter att titta på de två instructables på här (de bara två andra på nätet som jag kunde hitta...

Enkel & Slim läder plånbok i 3 timmar

Kan du göra denna plånbok?... Jo tror jag på dig ändå.Denna enkla plånbok är ett enkelt projekt för någon som är första början läderföremål. Om du är ny till hantverk eller om detta är ditt första projekt, förväntar mig ta ungefär tre timmar för att...

Sy en enkel Vaxduk plånbok

detta är ett riktigt enkelt projekt - det tar mindre än en timme för ens början avlopp!Detta är en bi-faldig plånbok som kommer att hålla kontanter och upp till sex kort. : DDen kan vara gjord av Vaxduk, gamla belagda dukar, sällskapsdjur mat väskor,...

Hur man gör en plånbok/clutch från en bok

en handväska eller koppling för bibliotekarien i dig!(Disclaimer: som med en massa saker som flyter runt på interwebs, denna idé är inte helt min. Jag såg denna för länge sedan någonstans och bara kom upp med min egen metod för att göra det)Om du gör...

Väv plånbok

denna lätta plånbok är tillverkad av en enda väv (draperi) färgruta drog från en 1980-talet textil sampler. Tålig trots sin storlek, har en ID fönster och två små fickor som passar standardstorlek kredit och visitkort.Om du blir frustrerad eller inte...

Plånbok och pocketbok från vattenflaskor.

Återvinna dessa plast vattenflaskor och göra en cool väska med matchande notebook.Den bästa delen om handväskan förutom att det är praktiskt taget gratis, och återvunnet och unik, är att du kan se vad som gömmer sig på botten.Detta instructable är ba...

[redigera] BÄLTE batteri innehavaren från gamla läder plånbok

Hi det!Först och främst vill jag säga detta är min första Instructable, så ursäkta kanske mig om något inte klart! Hur som helst om du har någon fråga tveka inte att fråga!På med handledning nu!Jag håller min fotoutrustning i en (inte så) små thig-på...

Sy en snazzy Vaxduk plånbok

jag gillade min gamla läder plånbok men modellen har tagits ur produktion så jag var tvungen att göra min egen. Eftersom jag inte hade någon bra bit av läder hemma bestämde jag mig för att göra det av Vaxduk eftersom jag hade några hemma.Obs: Plånbok...

Långvarig läder plånbok

Äger du en plånbok? Jag gissar att över 98% av er gör, och de flesta av er förmodligen har det på dig just nu. Det håller din mest värdefulla objekt säker och nära till hands, men är den byggd för att hålla?Jag gör en hel del läderföremål, men min me...