Plastflaska flygplan vikväggThe plast flaska flygplan vikvägg Project innehåller instruktioner för återvinning plast, vattenflaskor och skapa ett nytt hantverk projekt för individer att experimentera med plast som en form av flygplan modellering. Med hjälp av en serie instruktioner, vi har tagit traditionella modeller används för att göra papper flygplan och testade de resultat- och luftfart av modellflygplan med plast flaskor - en gratis, material finns i överskott globalt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laser Cut Propeller för RC flygplan och drönare (5 "x 4")

Du vet de gammaldags trä propellrar de brukade använda på flygplan?Hur awsome skulle vara det att ha dem som driver din RC flygplan eller drönare!I detta instructable jag leder dig till produktion proces av just detta; 5 x 4 tum trä propeller. Propel...

Flygplan Instrument klocka

Jag älskar flygplan och för att få lite mer av det i mitt liv jag beslutat att göra en klocka från en gammal fartmätare.Steg 1: Saker som behövs flygplan instrument (min pappa ersatte sin instrumentpanelen för några år sedan och detta var kvar över....

En mycket snabb elektrisk linje flygplan.

jag har byggt upp detta projekt under många år med studenter i mina tech klasser. Det är lätt att bygga och flyger mycket snabbt... även tillräckligt snabbt för att imponera på studenter! Du kan skräddarsy projektet så att det är en enkel 2 klass til...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

Kompletta idioter guide till rc flygplan flyger

i detta instructables, jag kommer att visa dig hur till och vad du kommer att behöva bygga en modellflygplan. Jag ska berätta hur man bygger och reparerar ett rc plan. Nu kan börja med teorin, flygplan kan flyga på grund av sina vingar form, de är of...

Hur man bygger en R/C 4D flygplan

4D flygplan är roligt och utmanande för att flyga, dess VPP (ställbar propeller) av luftflöde och möjliggör flyer tillgöra många 4D manövrar på en enda sändare. Vilket innebär att du kan flyga näsan plan ner och propellerns stigning kan ändra så att...

Fisk krok från plastflaska och 2 verktyg

Du kan göra en fisk krok från en plastflaska, lättare, och sax. Det är inte lämplig för större fiskar men fungerar i en nypa att fånga pan fisk eller andra små fiskar.Supplies-Tjock plast flaska.Bra sax.Ljusare eller exakta värmekälla.Steg 1: Skära d...

Disney flygplan dammiga Crophopper kostym

Dammiga Crophopper-dräkt från Disney planKonstruerat och tillverkat avJeff RobertsonSteg 1: Bestäm storleken på flygplan1. först bestämma storleken på flygplan behövs för ditt barn utifrån sina mätningar. Min son var ungefär 7 "L (front-to-back) x 12...

Flygplan Wing skrivbord

montera en flygplan wing på färdiga skrivbord stöder....

Plastflaska regnvatten ner röret med filter

detta är en ganska enkel, men det kan spara dig köpa en ner röret vilket skulle kosta runt £7-£8, och ett filter!Allt du behöver är 5 plast drink flaskor, vi använder den Buxton flaskor eftersom de kurvan i mitten och passa ihop riktigt bra när snitt...

Controlline flygplan

Detta är mitt kontroll linje plan. en leksak som har funnits ända sedan 40-talet. Jag ska visa dig hur man bygger enSteg 1: Koncept och byggaDetta är mitt kontroll linje plan som tog mig två år att bygga. Jag fick planerna på en air show demonstratio...

En Lego flygplan: Little Eagle

Hey guys detta instructable lär dig hur man gör min Lego flygplan. Jag kallar det lilla örn. Jag designade denna modell av myself.so ja kan komma igång. PS min första instructable.Steg 1: DelarnaSteg 2: Kroppsdel 1 Första start av med en 2 x 8 tallri...

Flygplan Lego struktur

detta är en steg för steg instructable om hur man gör en Lego flygplan struktur i sex steg.Steg 1: Ta en stor 16 plats gul Lego och använda som bas för flygplan.Steg 2: Ta en röd åtta plats Lego och kompensera Lego av en plats och fäst på baksidan av...

Flygplan gyrot horisont - DIY

vill du göra din egen gyrot horisont? Har du sett detta instrument på ett flygplan innan eller i flygsimulatorn?Artificiell horisont eller gyrot horisont är ett mycket viktigt instrument för alla flygande flygplan. Har du någonsin tänkt på att göra e...

Hur man gör en pneumatik med en plastflaska!

Hur man gör en pneumatik?En enkel pneumatisk pistol kunde göras med egna händer med Coca-Cola plastflaska 0,5 eller någon annan läsk flaska.https://youtu.be/E1InFnm69G8Steg 1: För att göra en enkel pneumatisk pistol du behöver! Steg 2: Steg och steg...

10 + mätare flyger papper flygplan

HejDetta är min första instructable! Jag hoppas du gillar det! Om du har tips för andra Instructables, dela det med mig!Jag gjorde ett pappersflygplan som enkelt kan flyga 10 meter.Snälla rösta på mig i tävlingen: "Saker som flyger"!Steg 1: Vad...

7 min favorit papper flygplan

Denna video handlar om hur man gör min favorit papper flygplan, den innehåller 7 instruktioner om vika papper i papper plan! Några av dessa flygplan har en "origami" stil - inte så lätt att göra dem, men deras beteende i luften är riktigt intres...

AWESOME papper flygplan Glider

en awesome papper flygplan segelflygplan som inte kommer göra dig besviken! FANTASTISKA!!!Steg 1: krav Allt du behöver är en bit papper och ganska bra papper flygplan gör erfarenhetSteg 2: Steg 1: vik papperet som i 1: a bilden. sedan vik du hörnen t...

Flygplan som täcker-med plastfolie!

Så du spenderat sex månader att hitta fem minuters raster att limma i struts och böja longerons. Slutligen, kit instruktionerna säga något i stil med, "Använd vår magiska vävnad och dyra knark för att täcka upp den vackra balsa skulpturen på din bänk...