Platsbesparande loftsäng för en bokmal/nattuggla (inte i CHICAGO-området)så här är min situation. Jag delar för närvarande ett sovrum med min yngre bror, så jag får bara halv ett rum till mig själv. Att vara kreativ tonåring som jag är, inte kan jag bara låta denna bild. Så är här tanken. Om jag inte kan få mer golvyta för mig själv, varför inte utnyttja luften ovanför mig för utrymme? Och därmed loft säng idén föddes. Jag hittade några idéer online, men passade ingen verkligen mina behov som natten läsare. Jag gillar att läsa i sängen. så som sådan jag beslutade att använda min (officiellt certifierad {ja jag har ett certifikat som bevisar det.}) färdigheter i Autodesk AutoCAD att designa min egen. Några saker jag var tvungen att ta hänsyn till:
1: taket är 8ft hög, så sängen själv måste vara cirka 5ft eller så.
2: Jag har bara om 8' x 3' av golvyta att arbeta med.
3: Jag behöver ljus för att läsa av, ett mjukare ljus än takfläkt.
4: som planer för ett framtida projekt som omfattar för närvarande utrymme av min fallfärdiga dresser, bestämde jag mig att införliva en garderob av olika slag till design.
(För att förbättra din rum ungdom design utmaning. snälla rösta på mig ^ * ^)

-=| UPPDATERING 11/12/13| =-

Jag arbetar för närvarande på en ny och förbättrad version av denna design. samma koncept, bara massor av förbättringar. Tack alla för er konstruktiv kritik och jag tar dem i beaktande. Sängen ser mer "fast" nu, och jag ska lägga ut den som en separat instructable och in i tävlingen, så seeya snart. < (^-^ < ()

-=| UPPDATERING 1/21/2014| =-

AutoCAD är att en smärta och som ett resultat jag har haft att skrota al av mina framsteg på detta projekt och starta på nytt som filen blev skadad på något sätt. Ser ut som jag är start över.

Loft säng Remake, ta 2

annnnnnnnd... ÅTGÄRDER!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Platsbesparande loftsäng

Nyligen flyttade jag in i ett litet hus med en rumskompis, efter år bor ensamma. I min gamla plats hade jag en arbetsbänk i vad som normalt skulle vara en matsal, en dator skrivbord i mitt vardagsrum och ett helt separat rum för att sova. Det var upp...

Stora rejäla Loft

till min helg, jag byggde en stor 8'x 8" x 7" loft från början i min lägenhet. Jag ska gå igenom processen, garnering instruktioner måltiden med aptitretande ironier.(och kom ihåg: konst är fel! http://www.artiswrong.comSteg 1: Vad yer kommer at...

Bygg en awesome mobila platsbesparande arbetsbänk.

Hej finns alla mina namn rekvisitör och jag är här för att hjälpa dig att bygga en awesome platsbesparande workbench som även mobila. Jag vill låta dig veta att de flesta av instruktionerna i här kan antingen justeras för att passa ditt område eller...

Den mest otroligt mångsidig, platsbesparande hobbyprojekt Happy Place!

Om du är någonting som jag du har antagligen ont om utrymme med ingen brist på idéer till projekt du vill arbeta på. Oavsett om du är fortfarande i skolan (någon skola kommer att göra, högstadiet, gymnasiet eller universitet) eller ut i arbetslivet d...

Extrema Loft konvertering

runt 8 månader sedan jag erbjöds en möjlighet varje barn skulle önska, en möjlighet som jag inte kunde säga nej till, eller slösa någon tid på början.Möjlighet var att genomföra en relativitet stora loft konvertering som var små på budget. Men om int...

Loft bäddar i tEp

från Batman,Historia från Perlick.Ja, lite historia på de tillfälliga lappar för Tau Epsilon Phi arkitekturen, de utrymme-hushållning sömn plattformarna...Instructable-ized Star Simpson (aka Flashdance), ursprungligen sammanställts av Kohta Ueno (aka...

Loft säng från regenererats virke

jag har en vän vars plats för verksamheten har massor av slänger bort timmer varje vecka. Jag började samla detta virke för detta loft bed projekt. Jag älskar att arbeta med återvunnen virke av flera skäl:(1) pris! (GRATIS!)(2) Easy på miljön - ÅTERV...

D2k loft bed

Vår familj nyligen ökade från 4 personer till 5, och som innebar att barnen fick spela musikaliska sängar. Den nya bebisen fick krubba, hennes storebror flyttade upp till sin storasyster säng, och storasyster krävs därför en helt ny säng! Vi beslutad...

VERKLIGEN isolera din loft (eller vinden!) - och rädda planeten

att vara pengar och tid rik fattig, jag ville klippa mina utgifter, och vara lite grönare.Så jag fixade SF40 SuperFOIL på undersidan av min takstolarna att hålla sig varm, minska räkningar och rädda planeten: www.superfoil.co.uk/SF40-titlepage.htmlJa...

Loftsäng för min Son.

På grund av att barn växer och de behöver sitt eget utrymme och vårt hem har begränsade området för ytterligare expansion, vi har beslutat att dela vardagsrummet för att skapa utrymme för ett extra sovrum, och studera - spela utrymme för våra barn. I...

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

3D-modellering fall, chassi, etc

när jag får en ny leksak (elektronisk anordning), jag brukar gilla att lura ut med ett skyddsfodral. Det är coolt och alla om det finns fall, jag bara titta på mönster tillgängliga och välja en jag gillar. Men ibland finns det inte några fall tillgän...

Barnyard plantskola

detta är en liten tillbaka historia på lekrummet hyllor att jag byggt, detta är hur en plain Jane sovrum fick förvandlas till en bondgård med ett staket, en split järnväg staket och djur över hela väggarna.Detta rum började sitt liv som ett rum utan...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

15 minuters hängande skrivbord

så, i maj förra året jag bara umgås hemma medan jag väntade på min praktik startdatum att komma. Jag hade ungefär två veckor av driftstopp efter skolan var slut och bodde med min mamma, vilket betyder att jag inte längre hade tillgång till den löjlig...

Hur man har ett hem med några hus betalningar och inga elräkningar!

Vad skulle du göra om du hade inga hus betalningar och inga elräkningar?I denna serie av videor Visa jag dig hur du hitta billig mark, bygga en stuga för under $2000 och använda solenergi och propan att driva ditt hem.Titta på intro videon först en ö...

Mössa Baby hus

hur man gör egna Beanie Baby hus (eller dollhouse) med bara grundläggande hantverk leveranser och hushåll objekt. Det tar lång tid, men det är roliga, kreativa och otroligt billigt. Kom ihåg dock att mitt hus ger bara idéer, och du har inte nödvändig...

En Guide för Simplifing och Minimalizing.

Förenkla och Minimalize.En guide till städa upp, att minska röran och materiella ägodelar, organisera och frigöra mer utrymme i ditt hem.Många av oss lever i en handel baserat samhälle och vi tenderar att ackumuleras lite av röran. Jag har tillbringa...

Hur du sätter dina barn till bookworms

Vi vill alla våra barn att göra bra. Vi vill att de ska lyckas akademiskt och socialt, vi vill att de ska vara bra, empatiska människor och senare, ansvarsfulla medborgare. Vi vill att de ska vara glada.Människor är komplicerade men, och det är svårt...