Plywood upprätt bas KontrabassHej

Jag är en 22 år gammal snickare från Berlin och på nästa sida vill jag visa dig hur jag gjorde en ståbas ur plywood och bok.

Jag tror det är inte nödvändigt att säga, men jag gör det även om: Jag vet inte någon fakta om konsten att bygga en ståbas så det är bara hur jag klarade av det och jag vet att det finns några saker du kan göra bättre. Men jag hade valt att göra på det sättet och jag är mycket bekräfta med resultatet.

Så jag hoppas du kan hjälpa någon med dessa instruktioner när jag var ute efter lite hjälp under mitt projekt deras var nästan bara människor som sade: Låt det. stoppa vad du gör eller inte ens få startet, bara köpa en billig en.

Thats bara inte min väg.

Om du gillar det du får rösta för det i plywood

Se Steg
Relaterade Ämnen

Multi-purpose Plywood Robot prototyper Base

Varför spendera din spänn på färdiga metall eller akryl robot grunder när du kan göra en själv! Ja, så detta instructable kommer att lära dig hur man gör en plywood robot prototyper grundplattform. Visst du behöver dem när du är nybörjare och vill ko...

Upprätt bas tillverkad av en skottkärra

några år sedan byggde jag en ståbas med en stor metall skottkärra som kroppen. Så småningom kommer jag att lägga en mer ingående titt på processen!...

Lastpall 2 x 4 vände till elektrisk upprätt bas

för min post i den andra årliga sommaren wooodworking kreativa 2 x 4 tävling gjorde jag en elektrisk bas av en 2 x 4 drog från en stor palett. jag vinna inte tävlingen men gjort ett fullt fungerande instrument som jag gav till en vän som har använt d...

Att göra en Plywood ståbas

Hej alla! Detta instructable jag vill visa er hur man gör en plywood ståbas. Detta var mitt största projekt för mitt sista år på gymnasiet och var det projekt som jag tog för att tävla i 2012-2013 SkillsUSA län och stat konferenser. Huvudsyftet var a...

Bygga en ståbas ur en skottkärra!

Ett par somrar sedan, bestämde jag mig att försöka göra en ståbas. Efter byggnad en med en Plåthink som kroppen (från ett utkast som jag hittade på nätet) var jag besviken på bristen på volym och dålig ton, så jag tänkte jag skulle försöka igen med e...

Hemgjord bas fiol

detta är en full funktion upprätt bas fiol främst från gemensamma hem förbättring center material. Annat än ett "C" cut-out för användning med en båge har alla funktioner i en kommersiell bas inklusive bas bar, bra inlägg, och full storlek hals/...

Regenererade pall och plywood alla ändamål tabell

Jag flyttade någon gång sedan och pengar är nu ett problem. Större problem är bristen på lagring under diskbänken i stora badrummet, så jag fick några saknade pallar och en bit plywood att starta denna snabba projekt.Steg 1: Att göra upp Efter att ha...

Mindre bas

En ny typ av bas för att överbrygga klyftan mellan stränginstrument och nyckel-baserade domänkontrollanter.Pine "hals" mäter in på 24 inches inrymmer arduino enhet, skärbräda och ledande skum sensorer. Om du vill markera en anteckning, helt enke...

3-in1 table

3-i-1 tabell som är en TV bricka, en laptop stand eller ett soffbordTillverkad av 16mm marin plywood 3-i-1 tabellen är snabb och lätt att göra om du har alla dina styrelser tillskuret och montera med ett kex joiner.Du har möjlighet att ställa in stå...

Hot Pot är en stor sol spis, men var avsedd för tropikerna

Först av allt, och en liten punkt, Hot Pot är korrekt stavat som: köttgryta (ett ord)Men ni som vill göra mer forskning, Google-sökningar är mer framgångsrik när sökte som "hot pot", eftersom resten av världen stavar fel namn.Här är en enkel hac...

Enkla skrivbord organisk

Hålla ditt skrivbord med denna enkla DIY projekt som använder plaströr från din järnaffär. Detta skrivbord organisk kan anpassas efter speciella skrivbord behov och kan utökas om du någonsin behöver mer utrymme.Lagra stora saker, små, saker, konstigt...

Wood Chopper väderkvarn

detta är ett roligt att bygga leksak/dekoration som enkelt ger underhållning eller helt enkelt fångar ett öga. Det kan byggas med enkel träbearbetningsverktyg och kan enkelt kasta tillsammans inom några kvällar.Jag vet detta är förmodligen irriterand...

Enorma Arduino Animatronic LED ögongloben

Jag är för närvarande håller på att göra en Halloween grej som har några komponenter som är värt att dokumentera. Enorma Arduino Animatronic LED ögongloben är en av dem.BakgrundDe flesta animatronic ögongloben projekt som jag hittade var mer eller mi...

Bejeweled Boho kartong Mirror

Gör ditt hem gnistra med en vacker bejeweled boho spegel med kartong och pärlor!Steg 1: Titta på roligt video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverAmericana Decor metallic i antik mässingKlädnyporVitt limKartong remsorE-6000 limPlan baksida pärlor (j...

50.000 volt etch-a-sketch!

Hej, detta instructable är avsedd för människor bara lära sig hur man får in bygga enheter som har en x / y rörelse förmåga, men detta är inte, och är inte avsedd att vara en CNC eller stepper enheten.VARNING ***Först och främst, om du väljer att gå...

Lägga till en jigg såg tabellen tabellen såg

Detta Instructable visar hur jag ändrade min bärbara tabell såg att ersätta tabellen vänster förlängning med en jigg såg tabell. Den svängbara tabelldesignen ger enkel åtkomst till ändra jig sågblad.Detta Instructable visar du detaljerna om hur jag ä...

Lägga till en router tabell med dammsamlare din tabell såg

Detta Instructable visar hur jag ändrade min bärbara tabell såg att ersätta tabellen rätt förlängning med ett gångjärn router bord. Den svängbara tabelldesignen ger enkel åtkomst till ändra routern bitar och justera bitdjup. Avsnittet router är också...

Robust kretskort innehavaren

Även om "helping hands" är mycket mångsidig, hittar jag dem lite sladdrigt när det blir tufft i världens lödning. Således bestämde jag mig att bygga en kretskort hållare för att tillgodose följande behov: mycket robust, lätt att montera och vänd...

Autonoma / röst kontrollerat - 3D Scanning rigg för 3D utskrift

Tanken bakom röst kontrollerat / autonoma 3D scanning rigg är att möjliggöra för en 3D scanning fånga att fungera så smidigt som möjligt med minsta ansträngning för personen hur är scanning som för personen hur är att skannade.De viktigaste målen för...